- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
Geçen ay çok sabırsızdım sonuç hüsrandı. Bu ay sakin kalmak istiyorum. Sonra mahvoluyorum. Rabbim bu kez yüzümü güldürsün inşallah. Banada isteyen herkesede nasip etsin.sabredebiliyorsan ne güzel:) olmaz birsey allahin izniyle kafana takma yeter
Idrar testin aksamustune tekrarlasakmi? :)
amin insallah, hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah canim.Geçen ay çok sabırsızdım sonuç hüsrandı. Bu ay sakin kalmak istiyorum. Sonra mahvoluyorum. Rabbim bu kez yüzümü güldürsün inşallah. Banada isteyen herkesede nasip etsin.
ayyy keske canim, bende cok sevindim vallahi. darisi insallah senin ve tüm bekleyenlerin basina :)
bencede insallah ugurlu gelecek herkese bu topic :)Ay kızlar heyecan yaptim resmen okurken tek tek yazamadım ama pozitifleri tebrik ediyorum darısı başımıza diyorum ama çok sevindim kan testindedir inşallah yüksek sonuçlar gelirBu topik uğurlu olacak sanki dimiii
amin canım ben bugun yaptıgım testte gölge ama zorlanarak görülen çizgi gene vardı ignenin 10. günü yarın kalmaz herhalde hergun test yaparakta yanlış yapıyommuki acep elimde vard iye yapıyorumayyy keske canim, bende cok sevindim vallahi. darisi insallah senin ve tüm bekleyenlerin basina :)
nasıl başarıyorsun canım ben heray birdahaki ay takmıcam diyorum sonra adete yakın hep aynı deliyim habire test yapıyomGeçen ay çok sabırsızdım sonuç hüsrandı. Bu ay sakin kalmak istiyorum. Sonra mahvoluyorum. Rabbim bu kez yüzümü güldürsün inşallah. Banada isteyen herkesede nasip etsin.
Ovulasyon testin varmı elinde canım bide ondan yap ben onu testlerine takigim:)amin canım ben bugun yaptıgım testte gölge ama zorlanarak görülen çizgi gene vardı ignenin 10. günü yarın kalmaz herhalde hergun test yaparakta yanlış yapıyommuki acep elimde vard iye yapıyorum
canım senin durumun özelmiş yumurtlama sorunun varmış bak daha dün gördüm bir topicte kız baya umutlandı ovulasyon testinde ama gebe değilmiş ama herkeste kesin var diyordu gitti kan vermiş sonuç 0.50 ovulasyonda para hcg testide bence ovulasyon çok almak yerine hcg testi çok al sevindinmi hüsran olmaz ben en az 3 kez adete yakın çok koyu gördüm sonuç hüsranOvulasyon testin varmı elinde canım bide ondan yap ben onu testlerine takigim:)
Doğrudur canım öyle husranlarda oluyor benim yakındım hiç pozitif görmemişim ovulasyonda o sebepten hep yapıyorum gebelik beni çok demirimize ediyor nedense buz gibi negatif görmek istemiyorm ovu testleri daha sempatik gibicanım senin durumun özelmiş yumurtlama sorunun varmış bak daha dün gördüm bir topicte kız baya umutlandı ovulasyon testinde ama gebe değilmiş ama herkeste kesin var diyordu gitti kan vermiş sonuç 0.50 ovulasyonda para hcg testide bence ovulasyon çok almak yerine hcg testi çok al sevindinmi hüsran olmaz ben en az 3 kez adete yakın çok koyu gördüm sonuç hüsran
İğneli tedavi canım. Gonal f kullandım. Çatlatma iğnemde choriomondu.@canimmkendimm ilaclimi ignelimi tedavi görmüstün? birde hangi marka?
canım diğer kızların artık eskisi gibi heyecanı kalmaz biz kaldık bu topige sürekli bakan belirti arayan:) aslında aynı gün aşılama olması iyi çünkü beraber vakit geçiriyorlar yokmu 28 de aşılama yaptıranOvulasyon testin varmı elinde canım bide ondan yap ben onu testlerine takigim:)
Bu arada kan verdi mi canimcanım senin durumun özelmiş yumurtlama sorunun varmış bak daha dün gördüm bir topicte kız baya umutlandı ovulasyon testinde ama gebe değilmiş ama herkeste kesin var diyordu gitti kan vermiş sonuç 0.50 ovulasyonda para hcg testide bence ovulasyon çok almak yerine hcg testi çok al sevindinmi hüsran olmaz ben en az 3 kez adete yakın çok koyu gördüm sonuç hüsran
İlk aşılamada çok sabırsızdım sadece. Bu aşılamada stresim yoktu hiç, rabbimin dediği oluyo. Şimdide yarını bekliyorum idrar testi yapcam yine. Cumada kan vericem. Hep olumsuz sonuçtan hep umutlanmaktan elde ettiğim tek şey kendimi üzmek yıpratmak. İnan ki daha sevinemedim bile. Kan sonucumu alırım anca o zaman bi oh derim. Rabbim o mutluluğu yaşatsın inşallah hepimize.nasıl başarıyorsun canım ben heray birdahaki ay takmıcam diyorum sonra adete yakın hep aynı deliyim habire test yapıyom
Doğru hakkaten genelde pozitifi alan gidiyor gibi oluyor:)Allah hepimize yaşatsın o duyguyu ben buraya demir atarim:)canım diğer kızların artık eskisi gibi heyecanı kalmaz biz kaldık bu topige sürekli bakan belirti arayan:) aslında aynı gün aşılama olması iyi çünkü beraber vakit geçiriyorlar yokmu 28 de aşılama yaptıran
hergün test yapma canim ya, 13.gün yap bence veya 14.gün. insallah o zaman cift cizgi görürsünamin canım ben bugun yaptıgım testte gölge ama zorlanarak görülen çizgi gene vardı ignenin 10. günü yarın kalmaz herhalde hergun test yaparakta yanlış yapıyommuki acep elimde vard iye yapıyorum