Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kızlar heyecan yaptim resmen okurken tek tek yazamadım ama pozitifleri tebrik ediyorum darısı başımıza diyorum ama çok sevindim kan testindedir inşallah yüksek sonuçlar gelirBu topik uğurlu olacak sanki dimiii

İnşallah idrar testi pozitif çıkanların ve benim kandada çıkar gebelik. Negatif çıkanda pozitife döner inşallah. Rabbim hamilelere sağlıkla kucağına almayı, hamilelik haberi bekleyenlere sağlıkla sıhhatle güzel haberler almayı nasip etsin. Kim evlat hasreti çekiyosa evladına kavuştursun.

Ay kızlar heyecan yaptim resmen okurken tek tek yazamadım ama pozitifleri tebrik ediyorum darısı başımıza diyorum ama çok sevindim kan testindedir inşallah yüksek sonuçlar gelirBu topik uğurlu olacak sanki dimiii
bencede insallah ugurlu gelecek herkese bu topic :)

ayyy keske canim, bende cok sevindim vallahi. darisi insallah senin ve tüm bekleyenlerin basina :)
amin canım ben bugun yaptıgım testte gölge ama zorlanarak görülen çizgi gene vardı ignenin 10. günü yarın kalmaz herhalde hergun test yaparakta yanlış yapıyommuki acep elimde vard iye yapıyorum

Geçen ay çok sabırsızdım sonuç hüsrandı. Bu ay sakin kalmak istiyorum. Sonra mahvoluyorum. Rabbim bu kez yüzümü güldürsün inşallah. Banada isteyen herkesede nasip etsin.
nasıl başarıyorsun canım ben heray birdahaki ay takmıcam diyorum sonra adete yakın hep aynı deliyim habire test yapıyom

amin canım ben bugun yaptıgım testte gölge ama zorlanarak görülen çizgi gene vardı ignenin 10. günü yarın kalmaz herhalde hergun test yaparakta yanlış yapıyommuki acep elimde vard iye yapıyorum
Ovulasyon testin varmı elinde canım bide ondan yap ben onu testlerine takigim:)

canım senin durumun özelmiş yumurtlama sorunun varmış bak daha dün gördüm bir topicte kız baya umutlandı ovulasyon testinde ama gebe değilmiş ama herkeste kesin var diyordu gitti kan vermiş sonuç 0.50 ovulasyonda para hcg testide bence ovulasyon çok almak yerine hcg testi çok al sevindinmi hüsran olmaz ben en az 3 kez adete yakın çok koyu gördüm sonuç hüsran

Doğrudur canım öyle husranlarda oluyor benim yakındım hiç pozitif görmemişim ovulasyonda o sebepten hep yapıyorum gebelik beni çok demirimize ediyor nedense buz gibi negatif görmek istemiyorm ovu testleri daha sempatik gibi)

canım diğer kızların artık eskisi gibi heyecanı kalmaz biz kaldık bu topige sürekli bakan belirti arayan:) aslında aynı gün aşılama olması iyi çünkü beraber vakit geçiriyorlar yokmu 28 de aşılama yaptıran

Bu arada kan verdi mi canim

nasıl başarıyorsun canım ben heray birdahaki ay takmıcam diyorum sonra adete yakın hep aynı deliyim habire test yapıyom
İlk aşılamada çok sabırsızdım sadece. Bu aşılamada stresim yoktu hiç, rabbimin dediği oluyo. Şimdide yarını bekliyorum idrar testi yapcam yine. Cumada kan vericem. Hep olumsuz sonuçtan hep umutlanmaktan elde ettiğim tek şey kendimi üzmek yıpratmak. İnan ki daha sevinemedim bile. Kan sonucumu alırım anca o zaman bi oh derim. Rabbim o mutluluğu yaşatsın inşallah hepimize.

Doğru hakkaten genelde pozitifi alan gidiyor gibi oluyor:)Allah hepimize yaşatsın o duyguyu ben buraya demir atarim:)

hergün test yapma canim ya, 13.gün yap bence veya 14.gün. insallah o zaman cift cizgi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…