Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim gozun aydin bizlerede dua et bugunde kan testi ver canimIste bu
Tesekkur ederim canim da bugun bakiyorum eski testlerimn resmine cogunda boyle silik cikmis anlamadim :) ama bence onlar bekledikden sonra silik cikmisti bu ilk kez ilk bes dakikada cikti umarim yanilmayiz :)canim gozun aydin bizlerede dua et bugunde kan testi ver canim
Canim bundan once bes dakikada cikan sonucuda paylasmistim gordunmi? 4u yaptigim testle yan yanacanim gozun aydin bizlerede dua et bugunde kan testi ver canim
Bi haper varmi?Ben geçen ay progestanı bıraktım 3 gün sonra adet oldum. Geçen ay geciktirdi ama bu ay adet yaklaştıkça adet ağrım olmaya başladı.
İnşallah çizgiler koyulaşır gün geçtikçe :)Kizlar galiba pozitivvvv :))) diger sayfadada paylastim
Kizlar 23 ignem 25 asilmam olmusdu test gunum 8i aslinda igne etkisi icin surekli yapiyorum igne 9cu gununden negativdi sadece saatler sora kuruduktan sonra cikan hayalet cizgi vardi sindiyse daha koyuydu gitdikce soldu ve boyle oldu bes dak icinde sizcede varmi? Heyecandan yatamadim bile :) kurumus olan 4u ve igne 9 gununden itibaren sadece kuruduktan sonra saatler sonra cokan cizgiydi simdiyse iki dakikada cikti aman allahim tesekkur ederim bu hissi bana yasatdigin icin yarabbim :)
gördüm gördüm ayy darısı bana inşallah banada dua edinCanim bundan once bes dakikada cikan sonucuda paylasmistim gordunmi? 4u yaptigim testle yan yana
senin sancılardan belliydi zaten gözün aydın inşallah gün geçtikçe koyulaşır banada dua et :)Aşılamanın 12. günü iğnenin 14. günü. Adet günüm bugün. Test yaptım böyle çıktı.
İnşallah koyulaşır canım. Hepimize dua ediyorum her duamda. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. Her isteyenin kucağını doldursun.senin sancılardan belliydi zaten gözün aydın inşallah gün geçtikçe koyulaşır banada dua et :)
Tebrikler canim derhalmi cikti? Insallah hayirlisiyla bebisindir peki kan vericekmisin?Aşılamanın 12. günü iğnenin 14. günü. Adet günüm bugün. Test yaptım böyle çıktı.
inşallah canım kan ver bence bugun ona göre doktoruna gidersinİnşallah koyulaşır canım. Hepimize dua ediyorum her duamda. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. Her isteyenin kucağını doldursun.
Doktoruma cuma günü gidicem. O zamana kadar kan vermiycem ama.inşallah canım kan ver bence bugun ona göre doktoruna gidersin
Bende 9 u kan vericem insallah ama hergun test yapicam koyulasma varmi dige :)Doktoruma cuma günü gidicem. O zamana kadar kan vermiycem ama.
Canim sinede hassasiyet varmi? Bende genellikde adet oncesi olurdu simdi sanki kuculmusler :) ama karnimda acayib garib agrilar var adetten farkli ama :)Doktoruma cuma günü gidicem. O zamana kadar kan vermiycem ama.
Benim geçen ayki aşılamamda göğüslerimin ağrısı mahvetmişti beni. Adetim yaklaştıkça daha çok acımıştı. Şu an yine dokununca sızlıyo ama o kadar. Adet ağrısı tarzı ağrımda oluyo ara ara. Cuma kan vercem bakalım. Testide tekrarlıycam yarın.Canim sinede hassasiyet varmi? Bende genellikde adet oncesi olurdu simdi sanki kuculmusler :) ama karnimda acayib garib agrilar var adetten farkli ama :)
Bende hadi yarin tekrarlayip paylasalim ya cok duygulandm agliycam cok ugrastim ben bu silik cozgi icin ya allahim lutfen yanilmis olmuyayim bubsefer digil :)))Benim geçen ayki aşılamamda göğüslerimin ağrısı mahvetmişti beni. Adetim yaklaştıkça daha çok acımıştı. Şu an yine dokununca sızlıyo ama o kadar. Adet ağrısı tarzı ağrımda oluyo ara ara. Cuma kan vercem bakalım. Testide tekrarlıycam yarın.
Ben 2 yıldır bekliyorum bunu. O kadar dua ettim istedim ki rabbim bilir en iyi. İnşallah günden güne koyulaşır ve bu kez vardır..Bende hadi yarin tekrarlayip paylasalim ya cok duygulandm agliycam cok ugrastim ben bu silik cozgi icin ya allahim lutfen yanilmis olmuyayim bubsefer digil :)))
BendeBen 2 yıldır bekliyorum bunu. O kadar dua ettim istedim ki rabbim bilir en iyi. İnşallah günden güne koyulaşır ve bu kez vardır..