Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim hepimizi güzel haberlerle sevindirsin inşallah. Sana, bana isteyen dileyen herkese nasip olsun.Kizlar gözünuz aydin iyi haberler geliyo sizden .Hadi insallah saglikli bebekler olsun
insallah koyulasir. hemen kan ver canim, bizede haber et. gözün aydin olsun simdiden:)Kizlar galiba pozitivvvv :))) diger sayfadada paylastim
Kizlar 23 ignem 25 asilmam olmusdu test gunum 8i aslinda igne etkisi icin surekli yapiyorum igne 9cu gununden negativdi sadece saatler sora kuruduktan sonra cikan hayalet cizgi vardi sindiyse daha koyuydu gitdikce soldu ve boyle oldu bes dak icinde sizcede varmi? Heyecandan yatamadim bile :) kurumus olan 4u ve igne 9 gununden itibaren sadece kuruduktan sonra saatler sonra cokan cizgiydi simdiyse iki dakikada cikti aman allahim tesekkur ederim bu hissi bana yasatdigin icin yarabbim :)
simdi gördüm, masallah. ne güzel sonuclar geliyor böyle. sende hemen kan ver canim.Aşılamanın 12. günü iğnenin 14. günü. Adet günüm bugün. Test yaptım böyle çıktı.
9u vermeyi dusunuyorum calistigim icin isten ciktikdan sonra versem bile ertesigun cikicak sonuclar :)insallah koyulasir. hemen kan ver canim, bizede haber et. gözün aydin olsun simdiden:)
ay senin yerinde olsam hic duramazdim, en azindan yarin cikar sonucun. icini rahatlatirsin.9u vermeyi dusunuyorum calistigim icin isten ciktikdan sonra versem bile ertesigun cikicak sonuclar :)
Sonuc dusuk cikar diye korkuyorum ya canim :) bi kac gun gecsinde en azindan sonuctan tam emin ola bilelim bilemedim belkide aksam yaptiririay senin yerinde olsam hic duramazdim, en azindan yarin cikar sonucun. icini rahatlatirsin.
en azindan kendini rahatlatmis olursun. ben bile nasil meraklandim simdi anlatamam söyleme kocana git kendin ver kan, ben hep öyle yaptim:)Sonuc dusuk cikar diye korkuyorum ya canim :) bi kac gun gecsinde en azindan sonuctan tam emin ola bilelim bilemedim belkide aksam yaptiriri
Bakicam artik kocada bikti benden bekle diyor
Bakicam canim razi olursa bugun gidip veririz kani :)en azindan kendini rahatlatmis olursun. ben bile nasil meraklandim simdi anlatamam söyleme kocana git kendin ver kan, ben hep öyle yaptim:)
Idrar testi icin ilk idrar onemlide peki aksama kadaf 3 saat idrar yapmadan yapsam testi bisey deisirmi?en azindan kendini rahatlatmis olursun. ben bile nasil meraklandim simdi anlatamam söyleme kocana git kendin ver kan, ben hep öyle yaptim:)
hadi hakkinda hayirlisi insallah canim:) cok güzel sonuclar bekliyoruz sendenBakicam canim razi olursa bugun gidip veririz kani :)
normalinde öyle söyleniyor ilk idrar olsun diye. ama bende attigim idrar testini 3 saatlik idrarla yapmistim, 13.günde.gördünmü testimi?Idrar testi icin ilk idrar onemlide peki aksama kadaf 3 saat idrar yapmadan yapsam testi bisey deisirmi?
Evet baya koyuydu bende simdi 12 gun :)normalinde öyle söyleniyor ilk idrar olsun diye. ama bende attigim idrar testini 3 saatlik idrarla yapmistim, 13.günde.gördünmü testimi?
bence kan vermelisin, varsa cikmis olur kana insallah :)Evet baya koyuydu bende simdi 12 gun :)
Tamam ya bakalim is cikisi ne yapicaz haver veririm mutlaka :)bence kan vermelisin, varsa cikmis olur kana insallah :)
Kan vermeye cuma gidicem canım. Şimdi düşük çıkar bişey söylemek için erken filan derler. Umutsuzluk olmasın tekrar. Cuma tam 14.günü aşılamamında. Sabredicem..simdi gördüm, masallah. ne güzel sonuclar geliyor böyle. sende hemen kan ver canim.
tmmdir haber bekliyoruz senden.Tamam ya bakalim is cikisi ne yapicaz haver veririm mutlaka :)
sabredebiliyorsan ne güzel:) olmaz birsey allahin izniyle kafana takma yeterKan vermeye cuma gidicem canım. Şimdi düşük çıkar bişey söylemek için erken filan derler. Umutsuzluk olmasın tekrar. Cuma tam 14.günü aşılamamında. Sabredicem..
Idrar testin aksamustune tekrarlasakmi? :)Kan vermeye cuma gidicem canım. Şimdi düşük çıkar bişey söylemek için erken filan derler. Umutsuzluk olmasın tekrar. Cuma tam 14.günü aşılamamında. Sabredicem..