casperayse canım sen sonucu vermemişsin galiba ne yaptın test yaptınmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlkinde olmuştu. Sonuç negatifti. Bunda hiç olmadı. Yaklaşık 3-4 gündür karın ağrısı kasık ağrısı arası bi ağrım var.inşallah olmazsın canım hadi inşallah vardır seninde kasıklarda batmalar sancılar varmıydı canım
hayırlısı gerçi agrı olup negatif olanda var pozitif olanda aynı şekilde belirtisi olmayanda sen en son tamamen testte negatif gördün değilmi silikte olsa yoktu birşey bende hala bu sabah vardı gozle bellıydı oldugu yarın geçer herhalde tamamenİlkinde olmuştu. Sonuç negatifti. Bunda hiç olmadı. Yaklaşık 3-4 gündür karın ağrısı kasık ağrısı arası bi ağrım var.
Canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin ınsalalh imiz ikiz olsu nİyi akşamlar kızlar. Bugün embriyo transferimi oldum. 2 tanee 1.kalite çok güzel embriyo transfer ettiler. Rabbim yardımcımız olsun. İnşaallah tutunurlar
neden canım ovulasyonda diyorlar ya koyu çıkıyor inan koyu cıktıgında zaten gebeliktede silik olsa çıkıyor senin ovulasyon sonuncun nasıl atsana burayaYa bence bugün ovulasyon yapin ben öyle yapıyorum gebelik testi yapmiyorum:)
Kuzum daha ben dün aşılama oldum ya yapmıyorum şimdi 1.asilamada hep ovulasyon yaptım ve negatifti ovular o yüzden negatifti yanineden canım ovulasyonda diyorlar ya koyu çıkıyor inan koyu cıktıgında zaten gebeliktede silik olsa çıkıyor senin ovulasyon sonuncun nasıl atsana buraya
Ben aşılamanın 8. iğnenin 10. günü sabahı yaptığımda tamamen beyazdı. Geçen ayda böyle olmuştu. 6. günde hiç iğne etkisi kalmamıştı hatta.hayırlısı gerçi agrı olup negatif olanda var pozitif olanda aynı şekilde belirtisi olmayanda sen en son tamamen testte negatif gördün değilmi silikte olsa yoktu birşey bende hala bu sabah vardı gozle bellıydı oldugu yarın geçer herhalde tamamen
Bend e de aynı canım 4.gun etki kalmamıştı ovulasyon falan bembeyazdiBen aşılamanın 8. iğnenin 10. günü sabahı yaptığımda tamamen beyazdı. Geçen ayda böyle olmuştu. 6. günde hiç iğne etkisi kalmamıştı hatta.
benim yarın olacak ignenin 10. günü muhtemelen yarın bendede bembeyaz olurBen aşılamanın 8. iğnenin 10. günü sabahı yaptığımda tamamen beyazdı. Geçen ayda böyle olmuştu. 6. günde hiç iğne etkisi kalmamıştı hatta.
canım ovulasyonla vakıt kaybedecegine hcg ölçen gebelik testine baksana o insanı cok yanıltabiliyor bende mesela iki üçkez pozitif oldu ama gebe değildim oda test buda ovulasyon pozitif olsada gebe olmama durumun var ama zaten gebeisen ovulasyon pozitifse o durumdada gebelik testinde silikte olsa çıkarBend e de aynı canım 4.gun etki kalmamıştı ovulasyon falan bembeyazdi
Yurtdışında yaşıyorum canım doktorlar pek blmiyo galiba .sIste aslinda doktorlar söylemesi lazim canim.hurma rahim kanallarini actigi icin,son aylarda yenilebilirmis dogumun rahat gecmesi icin.ama bence o bile riskli,Gerek yok yani. Iyi bari sevindim yeme sakin canim
Aminnn canımmm inşaallah avakado yemeye bşladım bol bol su inş tutunurlar :)insallah canim insallah bebislerin tutar hemde ikiz olur hayirlisiyla:)
Aminn canım inşaallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda hayırlısıyla :)Canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin ınsalalh imiz ikiz olsu n
hadi insallah bebektendir canim cok gecmis olsunBen cok kotu soguk aldim surekli olaraq oskurmekden icim disima cikti ve karnim agriyo her defasinda ama adet agrisi digilde kasik agrisi gibi
Yok kuzum hani ovulasyon çok ya meslek 9.gunden sonra başlıyorum ovu yapmaya eğer zaten hiç kızarmazsa gebelik olmuyor yani son güne kadar supriz olmuyor o yüzden dedim pskolojik olarak biraz daha rahat hissediyorum gebelikte tabiki 14.gun yapıyorum gerçi ben 12.gun hasta olmuştum 14.gune kadar gidemedimcanım ovulasyonla vakıt kaybedecegine hcg ölçen gebelik testine baksana o insanı cok yanıltabiliyor bende mesela iki üçkez pozitif oldu ama gebe değildim oda test buda ovulasyon pozitif olsada gebe olmama durumun var ama zaten gebeisen ovulasyon pozitifse o durumdada gebelik testinde silikte olsa çıkar