Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlkinde olmuştu. Sonuç negatifti. Bunda hiç olmadı. Yaklaşık 3-4 gündür karın ağrısı kasık ağrısı arası bi ağrım var.
hayırlısı gerçi agrı olup negatif olanda var pozitif olanda aynı şekilde belirtisi olmayanda sen en son tamamen testte negatif gördün değilmi silikte olsa yoktu birşey bende hala bu sabah vardı gozle bellıydı oldugu yarın geçer herhalde tamamen

neden canım ovulasyonda diyorlar ya koyu çıkıyor inan koyu cıktıgında zaten gebeliktede silik olsa çıkıyor senin ovulasyon sonuncun nasıl atsana buraya
Kuzum daha ben dün aşılama oldum ya yapmıyorum şimdi 1.asilamada hep ovulasyon yaptım ve negatifti ovular o yüzden negatifti yani

hayırlısı gerçi agrı olup negatif olanda var pozitif olanda aynı şekilde belirtisi olmayanda sen en son tamamen testte negatif gördün değilmi silikte olsa yoktu birşey bende hala bu sabah vardı gozle bellıydı oldugu yarın geçer herhalde tamamen
Ben aşılamanın 8. iğnenin 10. günü sabahı yaptığımda tamamen beyazdı. Geçen ayda böyle olmuştu. 6. günde hiç iğne etkisi kalmamıştı hatta.

Bend e de aynı canım 4.gun etki kalmamıştı ovulasyon falan bembeyazdi
canım ovulasyonla vakıt kaybedecegine hcg ölçen gebelik testine baksana o insanı cok yanıltabiliyor bende mesela iki üçkez pozitif oldu ama gebe değildim oda test buda ovulasyon pozitif olsada gebe olmama durumun var ama zaten gebeisen ovulasyon pozitifse o durumdada gebelik testinde silikte olsa çıkar

Benim artık son gün yarın ilk iş idrar testi yapcam uyanır uyanmaz. Adet ağrımda hala devam ediyo. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.

canım ovulasyonla vakıt kaybedecegine hcg ölçen gebelik testine baksana o insanı cok yanıltabiliyor bende mesela iki üçkez pozitif oldu ama gebe değildim oda test buda ovulasyon pozitif olsada gebe olmama durumun var ama zaten gebeisen ovulasyon pozitifse o durumdada gebelik testinde silikte olsa çıkar
Yok kuzum hani ovulasyon çok ya meslek 9.gunden sonra başlıyorum ovu yapmaya eğer zaten hiç kızarmazsa gebelik olmuyor yani son güne kadar supriz olmuyor o yüzden dedim pskolojik olarak biraz daha rahat hissediyorum gebelikte tabiki 14.gun yapıyorum gerçi ben 12.gun hasta olmuştum 14.gune kadar gidemedim

X