Y.disinda ağızları var dilleri yok hiç konuamuolar yani benim yaşadığım yerde öyleYurtdışında yaşıyorum canım doktorlar pek blmiyo galiba .s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Y.disinda ağızları var dilleri yok hiç konuamuolar yani benim yaşadığım yerde öyleYurtdışında yaşıyorum canım doktorlar pek blmiyo galiba .s
canim bendede gebelik testi cok birde ovulasyona ben hic guvenmiyorum benim hep adete yakin koyulasiyorYok kuzum hani ovulasyon çok ya meslek 9.gunden sonra başlıyorum ovu yapmaya eğer zaten hiç kızarmazsa gebelik olmuyor yani son güne kadar supriz olmuyor o yüzden dedim pskolojik olarak biraz daha rahat hissediyorum gebelikte tabiki 14.gun yapıyorum gerçi ben 12.gun hasta olmuştum 14.gune kadar gidemedim
Benim hiç köyü çıkmadığı için progesteronum 0.1 benim ikinci çizgi hiç çıkmaz o yüzden eğer gebe olursam kesin ovulasyonda ogrenirimcanim bendede gebelik testi cok birde ovulasyona ben hic guvenmiyorum benim hep adete yakin koyulasiyor
Ovülasyon testinde nasıl anlaşılıyo ki .s bn hiç blmiyorum bunu. Bnde bir sürü varBenim hiç köyü çıkmadığı için progesteronum 0.1 benim ikinci çizgi hiç çıkmaz o yüzden eğer gebe olursam kesin ovulasyonda ogrenirim
Aa öylemi Sen neredensin canim?allah söyletti demekki.bende kötü tecrübe yaptim malesef söyleyim dedimYurtdışında yaşıyorum canım doktorlar pek blmiyo galiba .s
Senin bebeşin tutunduğu için sana sormak istedim. Adet ağrısı çekmiş miydin ? Benim adet ağrısı gibi ağrım var. Progestan geciktiriyo normalde adeti. Yarın olmam lazım, testi yarın yapıcam. Kafamda deli sorular :)Aa öylemi Sen neredensin canim?allah söyletti demekki.bende kötü tecrübe yaptim malesef söyleyim dedim
Yok hic agrim olmadi,Belkide kendimi yeterince dinlenedim cnm.nasilsa tutmadi düsüncesiyle.hic belirtim olmadi desem yeri yani. Progestan bende kullaniyorum aylardir bende cok geciktirme yapmiyor. Insallah yarin güzel sonuclar verirsin bize! Seviniriz hepberaberSenin bebeşin tutunduğu için sana sormak istedim. Adet ağrısı çekmiş miydin ? Benim adet ağrısı gibi ağrım var. Progestan geciktiriyo normalde adeti. Yarın olmam lazım, testi yarın yapıcam. Kafamda deli sorular :)
Ben geçen ay progestanı bıraktım 3 gün sonra adet oldum. Geçen ay geciktirdi ama bu ay adet yaklaştıkça adet ağrım olmaya başladı.Yok hic agrim olmadi,Belkide kendimi yeterince dinlenedim cnm.nasilsa tutmadi düsüncesiyle.hic belirtim olmadi desem yeri yani. Progestan bende kullaniyorum aylardir bende cok geciktirme yapmiyor. Insallah yarin güzel sonuclar verirsin bize! Seviniriz hepberaber
Insallah bebektendir ve o kirmizilari hic görmezsinBen geçen ay progestanı bıraktım 3 gün sonra adet oldum. Geçen ay geciktirdi ama bu ay adet yaklaştıkça adet ağrım olmaya başladı.
İnşallah canım 2 hafta oldu sabah olmuyo:)Insallah bebektendir ve o kirmizilari hic görmezsin
Öyle oluyor malesef canim,ceken bilir.uyku tutmuyordu resmen,gece uyanip sürekli dua edip Yatiyordum.rabbime sükürler olsun.allah Hepimizin yArdimcisi olsun aminnnİnşallah canım 2 hafta oldu sabah olmuyo:)
canim benim oglumda asiri agrim olmustu oglum yedi yasinda hala iki gun cektigim sancimi bilirim bebistendir insallahSenin bebeşin tutunduğu için sana sormak istedim. Adet ağrısı çekmiş miydin ? Benim adet ağrısı gibi ağrım var. Progestan geciktiriyo normalde adeti. Yarın olmam lazım, testi yarın yapıcam. Kafamda deli sorular :)
Kacinci günün canım gebelik olunca ovulasyon testin çok koyu cikiyor öyle anlaşılıyor ya da gün gün koyulaşıyorOvülasyon testinde nasıl anlaşılıyo ki .s bn hiç blmiyorum bunu. Bnde bir sürü var
Benim 2.günüm dün oldum embriyo transferimi ayın 4ünde yaniKa
Kacinci günün canım gebelik olunca ovulasyon testin çok koyu cikiyor öyle anlaşılıyor ya da gün gün koyulaşıyor
Kuzum ya qrip oldugumu dusunuyorum ya bu zilletde gelecek zamani buldu surekli elimde atesimi olcuyorum 35,5 fakat sanki odun icindeymisim gibi bide ayagimin alti cok fazla sicacik ya test yap beni uyku tutmadida yaptim qaliba pozitiv :)Resmen adet ağrısı gibi bi ağrı var. Ara ara kaybolan ara ara hissedilen. Bacaklarımda ağrıyo, ateşte basıyo. Sabah olsada test yapsam..