Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar. Bugün embriyo transferimi oldum. 2 tanee 1.kalite çok güzel embriyo transfer ettiler. Rabbim yardımcımız olsun. İnşaallah tutunurlar :anneadayı::anneadayı:
Hayirli ugurlu olsun canim,insallah hayirlisiyla tutunurlar.sanirim tüp bebekte daha erken belli oluyor dimi?kacinci gün Test yapicaksin? Güzelce dinlen,bol su ic,avakado ye tutunmaya yardimci oluyor.hurma yeme canim.

Hayirli ugurlu olsun canim,insallah hayirlisiyla tutunurlar.sanirim tüp bebekte daha erken belli oluyor dimi?kacinci gün Test yapicaksin? Güzelce dinlen,bol su ic,avakado ye tutunmaya yardimci oluyor.hurma yeme canim.
12 gün snra dedi canım. Yemin ederim allah söyletti seni sanırım oturdum hurma yiyodm tam boğazıma dizildiiii

12 gün snra dedi canım. Yemin ederim allah söyletti seni sanırım oturdum hurma yiyodm tam boğazıma dizildiiii
Iste aslinda doktorlar söylemesi lazim canim.hurma rahim kanallarini actigi icin,son aylarda yenilebilirmis dogumun rahat gecmesi icin.ama bence o bile riskli,Gerek yok yani. Iyi bari sevindim yeme sakin canim

sen test yaptimmi canim bak benim gecen ay saatler sonra cikan ikinci cizgiyi buldum o yuzden saatler sonra cikam cizgiyi dikkate alma belki 10 testte boyleydi bir tanede degil

Eklentiler

• Screenshots_2019-02-05-08-50-41.png
    Screenshots_2019-02-05-08-50-41.png
    489,6 KB · Görüntüleme: 45
sen test yaptimmi canim bak benim gecen ay saatler sonra cikan ikinci cizgiyi buldum o yuzden saatler sonra cikam cizgiyi dikkate alma belki 10 testte boyleydi bir tanede degil
Hayir ya yarin yapicam :) zaten bugun 11 gunum qaliba :) bende baskalarina oyle saatler sinra cikan testlere guvenmetin diyorumda soz konuusu kendim olunca insan pozitiv biseyler duymak gormek istiyor :)

Hayir ya yarin yapicam :) zaten bugun 11 gunum qaliba :) bende baskalarina oyle saatler sinra cikan testlere guvenmetin diyorumda soz konuusu kendim olunca insan pozitiv biseyler duymak gormek istiyor :)
Şimdi okudum yapmamışsın. Bende yarın yapıcam. 14.günü oluyo iğnenin hemde adet günüm oluyo.

ben dayanamayıp yaptım canım hala ignenin etkisi geçmemiş bak resimde çok belli değil ama gözle hala var çizgi

Eklentiler

• 1809185-a6a1d786ceb1603444849a29f922c833.png
    1809185-a6a1d786ceb1603444849a29f922c833.png
    77,3 KB · Görüntüleme: 47
smurfsgirl smurfsgirl casperayse casperayse S shemsim kizlar nasilsiniz?siz ilaclimi ignelimi asilama yaptirdiniz? bana yazarsaniz ilk sayfaya ekliyecegim. Sonuclariniz ne oldu? kan tahlili yaptirdinizmi?
canım fostimon ile acaba gonalf arasında fark varmı bu ilaçlar arasında fark oluyor ya mesela klomenle femara arası fark var sen ne kadara almıştın bu ilacı

smurfsgirl smurfsgirl casperayse casperayse S shemsim kizlar nasilsiniz?siz ilaclimi ignelimi asilama yaptirdiniz? bana yazarsaniz ilk sayfaya ekliyecegim. Sonuclariniz ne oldu? kan tahlili yaptirdinizmi?
canım ilaçlar farklı ama farkı ne bulamadım farklı sınıftalar
  • Klomifen(Klomen, Gonaphene, Serophene)
  • HMG(Menogon)
  • Saf Üriner HMG(Menopur, Merional)
  • Saf Üriner FSH(Fostimon, Follegon)
  • Rekombinant FSH(Puregon, Gonal-F)
  • GnRH analogları(Decapeptyl, Suprefact, Lucrin, Synarel, Lupron)
  • GnRH antagonistleri(Cetrotide, Orgalutran)
  • Dopamin agonistleri(Parlodel, Dopergin, Lisuride, Cabergolin)
  • HCG(Pregnyl, Ovitrelle)
Uriner FSH
Menopoz dönemi ardından kadınların idrarından saflaştırılarak elde edilen , sadece FSH hormonu içeren ilaç, IVF ve ICSI için yumurtalıkların uyarılması ve birden fazla follikül elde edilmesi için kullanılmakta ve günlük deri altı enjeksiyonu olarak uygulanmaktadır.

Rekombinant FSH
Rekombinant FSH preparatları neredeyse yüzde yüz saf bir haldedir. Genetik mühendislik ile laboratuvar ortamında üretimi sağlanmaktadır. Hedefi FSH yumurtalıkları uyarıp birden fazla follikül gelişimini sağlamak, IVF ve ICSI için birden fazla yumurta sağlanmasına yardımcı olmaktır. Subkütan yani, deri altına enjeksiyonla uygulanır. İlacın artık otomatik doz ayarı yapan kalem şeklinde olanları da piyasada mevcut haldedir.

Son düzenleme:
Şimdi okudum yapmamışsın. Bende yarın yapıcam. 14.günü oluyo iğnenin hemde adet günüm oluyo.
Cankm ben anlamiyorum ya sende adet gunu yarin,6si yani ama ayni gun igne ve asilama oldu :) bendeyse adet gunum 12si fakat bazen 4 gun once geliyor yani max cabuk 8i olucak nasil oluyorda ikimizinfe catlatmasi 23 asilamasi 25 olmus :)

canım fostimon ile acaba gonalf arasında fark varmı bu ilaçlar arasında fark oluyor ya mesela klomenle femara arası fark var sen ne kadara almıştın bu ilacı
benimde cok bilgim yok canim. ben iki asilamamdada fostimon kullandim. doktorum bunu tavsiye etmisti.

Ben bisey goremedim gitmis bayaa sende ne zaman test gunun? Asilaman adet gunun?
canım gözle görülür şekilde var yinede igne geçen pazar yaptım aşılamada pazartesi sende gözle görülür şekilde kaç gün sonra geçmişti ben çok su içmiyom ondan galiba

Cankm ben anlamiyorum ya sende adet gunu yarin,6si yani ama ayni gun igne ve asilama oldu :) bendeyse adet gunum 12si fakat bazen 4 gun once geliyor yani max cabuk 8i olucak nasil oluyorda ikimizinfe catlatmasi 23 asilamasi 25 olmus :)
canım normalde yumurta çatlamasından sonra diyorlar ya 14 gün sonra adet o herkesde öyle olmuyor bazıları 12 gun sonra adet oluyor bazıları ise 16 17 gün sonra ben mesela yumurta takibi yada ovulasyon testi ile takip ettiğimde çatladıktan 17 gun sonra adet oluyorum

X