inşallah canım hepimiz alırız güzel haberi:)İnşallah alırsın güzel haberi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım hepimiz alırız güzel haberi:)İnşallah alırsın güzel haberi
Ben testleri attım gitti. Zaten fotoda belli olmayacak kadar silikti 9. günde yaptığım. 10. günde tek çizgiydi. Çarşamba yapcam tekrar.@canimmkendimm ve S shemsim kızlar test sonuçlarını buraya atarmısınız örnek olsun bizlere igne etkisi konusunda 10 dakika sonraki halini
Hemen yapılıyo yıkama işlemi bitince. Benim ikisindede öyle oldu. Yıkama bitti hemen beni aşılama için çağırdılar.Kızlar spermler incelendikten kaç dakika sonra aşılamaya geçilmesi gerekiyor
canim ayin 1 de yaptigin dami saatler sonra cikmisdi bende yarin yapip atarim 10 dakika sonraki haliniBugun yaptigimi cekmedim cunki hicbisey yoktu :) siliklerde zaten saatlar sonra cikmisdi
Evet canimcanim ayin 1 de yaptigin dami saatler sonra cikmisdi bende yarin yapip atarim 10 dakika sonraki halini
12. gun bize asilamadan sonra sabah test yaptırmışti doktor .olan carsamba sabahi cikar kanda vaktim varsa carsmba yaptir gitsin beklerim dersen ayn 8Su an asilama gunu saymazsam 10 gundeyim
Anlamadim canim asilmadan 12 gun sonra doktorunuz test yap demisdimi? Peki pozitivmi cikmisti?12. gun bize asilamadan sonra sabah test yaptırmışti doktor .olan carsamba sabahi cikar kanda
Oo valla biz 20 dakika bekledim yaklaşıkHemen yapılıyo yıkama işlemi bitince. Benim ikisindede öyle oldu. Yıkama bitti hemen beni aşılama için çağırdılar.
Hayırlı olsun canım. İlk aşılaman mıydı senin?Kızlar az evvel asilamami oldum bi 15 dakika yat dedi doktor sonra kalktık eve geldim uzandım biraz inşallah pozitif olur hakkımızda hayırlısı doktor eşimle konuştu ama dediki zaten çok düşük bi ihtimal bunu yapıyoruz ama öylesine
Yok canım 2.asilamam 1 ay ara verdikten sonra sordum bu negatif olursa tüpe geçelim mi die ama dediki 3 yada 4 kez denicezHayırlı olsun canım. İlk aşılaman mıydı senin?
Bende 2.yi yaptırdım bekliyorum. Devlete mi gidiyosun sen ?Yok canım 2.asilamam 1 ay ara verdikten sonra sordum bu negatif olursa tüpe geçelim mi die ama dediki 3 yada 4 kez denicez
Aynen canım buranin devleti kaçıncı gundesin test yaptinmi canımBende 2.yi yaptırdım bekliyorum. Devlete mi gidiyosun sen ?
canım hayırlısıyla tutar inşallah senin sorun neydi birde ignemi kullandın ilaçmıKızlar az evvel asilamami oldum bi 15 dakika yat dedi doktor sonra kalktık eve geldim uzandım biraz inşallah pozitif olur hakkımızda hayırlısı doktor eşimle konuştu ama dediki zaten çok düşük bi ihtimal bunu yapıyoruz ama öylesine
Ben devlette 2den sonra tüp bebek yapalım diyolar diye biliyorumda ondan sordum. Benim 10. günüm. Çarşamba adet günüm. Test yapıcam. Cumada kan vermeye gidicem.Aynen canım buranin devleti kaçıncı gundesin test yaptinmi canım
Ay hadi hayirlisi canım inşallah pozitif olur hiç test yapmadinmiBen devlette 2den sonra tüp bebek yapalım diyolar diye biliyorumda ondan sordum. Benim 10. günüm. Çarşamba adet günüm. Test yapıcam. Cumada kan vermeye gidicem.