aynen canım senin sorun varmıydı kaçıncı aşılaman @canimmkendimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman cikan silikler igne etkisiTestte 5 dk sonra çıkan sonuç gerçektir.10 dkdan sonraki hiç bir sonuç dikkate alınmaz. Ben iğnenin 9. günü test yapmıştım 5 dk içinde silik çizgi çıkmıştı. Ertesi gün yaptım silik çizgi bile yoktu.
Ilki bi sorun bulamadilar rahim icerye dogru egik o yuzden yaptirdim asilamayiaynen canım senin sorun varmıydı kaçıncı aşılaman
Tabiki. İğne yapmamış olsak silik çıksa bi umut. Ama kutunun üzerinde bile yazıyo. 10 dk sonra çıkan sonuç geçersizdir diye.O zaman cikan silikler igne etkisi
yok canım hayırlısıyla keşke olsaydım ama malsesef dünden daha silik yani igne etkisi bak @canimmkendimm dede 9. gün varmış çizgi benim bugun 9 çokta su içmiyomBelki hamilesindir canim ben gun boyu o kadar su ictimki icim disim su oldu bence o yuzden cabuk gecti :)
Benim 2. aşılamam. Hormon testlerim normal. Amh yüksek ama pcos görünümü yoktu ultrasonda tedavi öncesi adetli bakıldığında. Hcg temiz çıktı. Eşimin sperm değerleri çok dengesiz hep. Hareketli sayısı düşüktü, morfolojisi 2. Benimde adet düzensizliğim var.aynen canım senin sorun varmıydı kaçıncı aşılaman @canimmkendimm
Benim yaptığım gebelik testi 20 mıu/ml yi hcgyi algılıyo. Senin yaptığının algıladığı değer kaç ?yok canım hayırlısıyla keşke olsaydım ama malsesef dünden daha silik yani igne etkisi bak @canimmkendimm dede 9. gün varmış çizgi benim bugun 9 çokta su içmiyom
ben bakmadım canım labquick benimki peki sen igne ilemi tedavi oldum aslında S silam30 müsait oldugunda ilk sayfayı kimin hangi yolla tedavi oldugunuda yazarsan bir istatistik oluşturmuş oluruz canım ben unutuyorum kim nasıl olmuştu diyeBenim yaptığım gebelik testi 20 mıu/ml yi hcgyi algılıyo. Senin yaptığının algıladığı değer kaç ?
Canim sende sonuc ne oldu?İnşallah ama hasta olacakmışm gibi ağrıyor göğüslerim
canım onun negatif bu topicte sadece bir tane gebemiz var inşallah sayı artar hayırlısıylaCanim sende sonuc ne oldu?
Ayin 8 beklemeye gerek yok eger asilamanin 8 gunundeysen 2 gyn sınra kanda cikar 12 gunmu oluyoKizlar neden bana cevab vermiyosunuz ?
canım seninde igneydi demi gonalf kullanan yok değilmi aranızda @canimmkendimmIlki bi sorun bulamadilar rahim icerye dogru egik o yuzden yaptirdim asilamayi
Peki sende sonuc noldu?Sadece asilama oldugum gun yattim.onun haricinde bi sonraki gun günlük islerime dvm ettim ama agir işlerde yapmadim. Asilama günü sonraki gun iliski sonrasinda da 2 gunde bir iliski verdi doktor ilac estrofem bide jel kullaniyorum.
Bende buyutme femera catlatma ovitrel ignecanım seninde igneydi demi gonalf kullanan yok değilmi aranızda @canimmkendimm
Su an asilama gunu saymazsam 10 gundeyimAyin 8 beklemeye gerek yok eger asilamanin 8 gunundeysen 2 gyn sınra kanda cikar 12 gunmu oluyo
Benim gonal f oldu 2 tedavimdede.canım seninde igneydi demi gonalf kullanan yok değilmi aranızda @canimmkendimm
ben gunluk 75 ml vuruldum canım ve iki yumurtam oluştu ne bende ne eşimde proble yok bakalım hayırlısıBenim gonal f oldu 2 tedavimdede.
İnşallah alırsın güzel haberiben gunluk 75 ml vuruldum canım ve iki yumurtam oluştu ne bende ne eşimde proble yok bakalım hayırlısı