Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testte 5 dk sonra çıkan sonuç gerçektir.10 dkdan sonraki hiç bir sonuç dikkate alınmaz. Ben iğnenin 9. günü test yapmıştım 5 dk içinde silik çizgi çıkmıştı. Ertesi gün yaptım silik çizgi bile yoktu.
O zaman cikan silikler igne etkisi

aynen canım senin sorun varmıydı kaçıncı aşılaman @canimmkendimm
Benim 2. aşılamam. Hormon testlerim normal. Amh yüksek ama pcos görünümü yoktu ultrasonda tedavi öncesi adetli bakıldığında. Hcg temiz çıktı. Eşimin sperm değerleri çok dengesiz hep. Hareketli sayısı düşüktü, morfolojisi 2. Benimde adet düzensizliğim var.

Benim yaptığım gebelik testi 20 mıu/ml yi hcgyi algılıyo. Senin yaptığının algıladığı değer kaç ?
ben bakmadım canım labquick benimki peki sen igne ilemi tedavi oldum aslında S silam30 müsait oldugunda ilk sayfayı kimin hangi yolla tedavi oldugunuda yazarsan bir istatistik oluşturmuş oluruz canım ben unutuyorum kim nasıl olmuştu diye

Sadece asilama oldugum gun yattim.onun haricinde bi sonraki gun günlük islerime dvm ettim ama agir işlerde yapmadim. Asilama günü sonraki gun iliski sonrasinda da 2 gunde bir iliski verdi doktor ilac estrofem bide jel kullaniyorum.
Peki sende sonuc noldu?

X