Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az evvel asilamami oldum bi 15 dakika yat dedi doktor sonra kalktık eve geldim uzandım biraz inşallah pozitif olur hakkımızda hayırlısı doktor eşimle konuştu ama dediki zaten çok düşük bi ihtimal bunu yapıyoruz ama öylesine
Hakkinda Hayirlisi olsun canim,insallah baska birseye Gerek kalmadan hamile kalirsin.

Evet ya ama ben qaliba fazla damlatmisim cok sararmis o yuzdende ola bilir sabah digilde ertesi gun tekrar yapicam :) bu arada hayat panomu yapiyorum olmasini istediyim seylerin resmini kesib bi panoya topluycam :) "the secret "izle mutlaka bana cok iyi geldi bence bu iste en onemlisi psikoloji sabahlara kadar nefesim kesilene kadar agladigim gunleri dusunuyorumda ne kadar salakmisim, onun yerine iki dua edib gonlumu ferah tutsaymisiMda simdiye kadar kucagindaydi bebegim
tamam canim izlerim insallah ama insan sabirsizlaniyor zaman gecmiyor hayirlisi insallah ben kararsizimda bu olmazsa tekrar asilama yapammi yapmiyammi diye

Her zaman ayni olmayabiliyor cnm,Benim daha önceki gebeligimde 10.günü kanda 8.0 cikmisti.bj sefer 13.günü idrarda cikti,yani her gebelik farkli olabiliyor
canim silikte olsa cikar 8.0 degerinde hayalet cizgi falan aramizda en tecrubeli sensin canim senin idrar testleri tamamen kayboldumu yoksa siliklesip tekrar koyulastimi ben igneyo gecen pazar yapmistim arkadaslar belki gebelikten dediler oyle dusunmuyordum ama biliyorsun biri bisey desin hemen insan inanmak istedigi icin inaniyor

canim silikte olsa cikar 8.0 degerinde hayalet cizgi falan aramizda en tecrubeli sensin canim senin idrar testleri tamamen kayboldumu yoksa siliklesip tekrar koyulastimi ben igneyo gecen pazar yapmistim arkadaslar belki gebelikten dediler oyle dusunmuyordum ama biliyorsun biri bisey desin hemen insan inanmak istedigi icin inaniyor
Aynen öyle canim dogru diyorsun.ben 8.0 ciktiginda idrar testi yapmadim,belirtilerim oldugu icin birseyler var degil direk kan vermeye gitmistim. Bu sürecte hurma yememek lazim,belki daha öncede yazmistim ama yinede yaziyim dedim.

Aynen öyle canim dogru diyorsun.ben 8.0 ciktiginda idrar testi yapmadim,belirtilerim oldugu icin birseyler var degil direk kan vermeye gitmistim. Bu sürecte hurma yememek lazim,belki daha öncede yazmistim ama yinede yaziyim dedim.
canim o zaman sen idrar testi yapmadinmi hic ara sureclerde birde ilk gebeliginde belirtiler nelerdi benim kasik batmalarim devam ediyorda

canim o zaman sen idrar testi yapmadinmi hic ara sureclerde birde ilk gebeliginde belirtiler nelerdi benim kasik batmalarim devam ediyorda
Yok canim hic yapmadim idrar testi,kasik batmalarim oldu asilamanin 8.,9.ve 10.günü böyle bicak saplanir gibi agrilar girdi 2-3 saniyelik cok kisa agrilarim oldu.bu yüzden süphelendim ve kan vermistim canim

Cuma günü yaptım. Çok silik çıktı. 9. günüydü iğnenin. İğnenin 10. günü yaptım silik çizgi bile yoktu. Çarşambaya kadar yapmıycam bakalım nasip, kısmet.
Canim sendede garip agrilar varmi? Bende varda sanki yumurta catlayanda olusurya ohle agrilar bide keskin midem bulaniyo erken oldugunu biliyorum ama qaliba soguk alginligindan kemiklerim falan cok agriyo bende hastalanacak zamani buldumya :KK43:

Canim sendede garip agrilar varmi? Bende varda sanki yumurta catlayanda olusurya ohle agrilar bide keskin midem bulaniyo erken oldugunu biliyorum ama qaliba soguk alginligindan kemiklerim falan cok agriyo bende hastalanacak zamani buldumya :KK43:
Benim mide bulantım geçen ayda vardı bu ayda var. Progestan kullanıyorum ona yoruyorum. Adet olcak gibi ağrım var sadece. Hafif bi ateş basması var bide.

X