Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ilk iğnemde de göbekten yapıldı ama bacaklarıma o gece inanılmaz bi ağrı gelmişti şimdi hiç vururken bile ağrımadı birisinde yanlış var ama hangisi bilemedim
İlk yptığında vücut alışık olmadığı bişeye tepki veriyo snra vücut tanıyo onu o yüzden biiey hissetmedin

• Beğen
Reactions: Cac
ay zaman gecmiyor degilmi canim bugun benin kasiklarimda baya agri vardi sendede oldumu canim
Yatdigim yerde ani sancilar oluyo ama qaliba qaz :) bende azaldi kasik agrilari karincalanmalar buyuzden tedirginim fakat biyerlere uzanib hiseyler almaya calstigimda agri oluyo doktorlar hersey yapa bilirsiniz normal hayatiniza devam edin diyo ama qaliba biyerlere uzanmak zararliymis bilemedim yahu elbiselerini soguk suda elde yikayib agir agir tasiyan kiz evlendiyi ay hamile kaldi suan dogdu dogucak ben daha bi kq fazla agirlik kaldirmiyorum iki yil oldu tik yok :) bi arada test yaptinmi canim benim testlerime baktinmi?

Yatdigim yerde ani sancilar oluyo ama qaliba qaz :) bende azaldi kasik agrilari karincalanmalar buyuzden tedirginim fakat biyerlere uzanib hiseyler almaya calstigimda agri oluyo doktorlar hersey yapa bilirsiniz normal hayatiniza devam edin diyo ama qaliba biyerlere uzanmak zararliymis bilemedim yahu elbiselerini soguk suda elde yikayib agir agir tasiyan kiz evlendiyi ay hamile kaldi suan dogdu dogucak ben daha bi kq fazla agirlik kaldirmiyorum iki yil oldu tik yok :) bi arada test yaptinmi canim benim testlerime baktinmi?
ben test yaptim canim hala ignenin etkisi var baktim seninkine canimda saatler sonrami cikti ikinci cizgi yoksa 5 dakika icindemi

ben test yaptim canim hala ignenin etkisi var baktim seninkine canimda saatler sonrami cikti ikinci cizgi yoksa 5 dakika icindemi
Bi saat icinde falan bes dakikada bi hafif kizariklik vardi ama cok dikkatli bakmadin evden cikdm geri geldigimde boyleydi :)

Kizlar bu sabah test yaptim yine negativ ya nasil oluyo oyle aksam gidicem ve hafifte olsa cizik olucak ;( kafayi yiycem ya aslinda adet tarihim 12side 8de kan testi gunum daha erkenmi yapiyorum? Asilama gunune gore 10 gundeyim ya boyle olubda pozitiv olan varmi?

Hayırlısı olsun inşallah emeklerin karşılıksız kalmaz canım. Ben kimyasal gebeliğimden sonra ara vermek durumunda kaldım. Tedaviden kistlerim kaldı geçmesini bekliyorum. Kimyasal gebelik sebebi ile adet gördüm bitti, 15 gün sonra yine gördüm. İnşallah hepimiz için herşey yoluna girer.
İnşallah sende bebeğine kavuşursun canım.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Kizlar bu sabah test yaptim yine negativ ya nasil oluyo oyle aksam gidicem ve hafifte olsa cizik olucak ;( kafayi yiycem ya aslinda adet tarihim 12side 8de kan testi gunum daha erkenmi yapiyorum? Asilama gunune gore 10 gundeyim ya boyle olubda pozitiv olan varmi?
Kizlar neden bana cevab vermiyosunuz ?☹️

canım sonradan çıkan pozitifi sakın ola dikkate alma benim geçen ay o kadar belirgin sonradan çıkan pozitifim vardıkı daha erken olabilir her sabah yap canım bende hala ignenin etkisi geçmemiş sabah yaptım:KK43:

Kizlar neden bana cevab vermiyosunuz ?☹️
Testte 5 dk sonra çıkan sonuç gerçektir.10 dkdan sonraki hiç bir sonuç dikkate alınmaz. Ben iğnenin 9. günü test yapmıştım 5 dk içinde silik çizgi çıkmıştı. Ertesi gün yaptım silik çizgi bile yoktu.

Testte 5 dk sonra çıkan sonuç gerçektir.10 dkdan sonraki hiç bir sonuç dikkate alınmaz. Ben iğnenin 9. günü test yapmıştım 5 dk içinde silik çizgi çıkmıştı. Ertesi gün yaptım silik çizgi bile yoktu.
canım sen test yaptınmı seninde az kalmış günün

tamam canım ilk test sensin galiba sonra shemsim sonra ben ama ben bekleyemem elimde test var hersabah yaparım:)
Bende hep 10lu alıyorum internetten. 20 üstünü algılıyo test. Hiç bişey hissetmiyorum ne iyi ne kötü..
Buda tutmazsa tüp bebek için ağustosa kadar beklemem gerekcek. Zaman kaybı hep.

canım sonradan çıkan pozitifi sakın ola dikkate alma benim geçen ay o kadar belirgin sonradan çıkan pozitifim vardıkı daha erken olabilir her sabah yap canım bende hala ignenin etkisi geçmemiş sabah yaptım:KK43:
Belki hamilesindir canim ben gun boyu o kadar su ictimki icim disim su oldu bence o yuzden cabuk gecti :)

X