Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah olmazsın yerlesmedorBenim aşılamadan sonra 14. Günüm bugün ama test yapmaya korkuyorum birde bugün peçeteye biraz leke geldi karnımda ağrıyor sanırım regl olacağım yaa zaten umudum yoktu ama insan üzülüyor işte
Malesef Regl oldum canım bu sabahInşallah olmazsın yerlesmedor
O üzülme canım kısmet ama vazgeçme istersen 1 ay arar verip diğer ay tekrar yaptır ben öyle yapmistimMalesef Regl oldum canım bu sabah
Maddi olarak kalkamayız altından 2000 TL ye geldi 1 aşılama 1 yıl hiç bir şey yapmayı düşünmüyorum inanıyorum ki bu süre içinde Rabbim bir evlat verecektir. Çok teşekkür ederim :)O üzülme canım kısmet ama vazgeçme istersen 1 ay arar verip diğer ay tekrar yaptır ben öyle yapmistim
Inşallah canim Rabbim gönlüne göre versinMaddi olarak kalkamayız altından 2000 TL ye geldi 1 aşılama 1 yıl hiç bir şey yapmayı düşünmüyorum inanıyorum ki bu süre içinde Rabbim bir evlat verecektir. Çok teşekkür ederim :)
Amin canımInşallah canim Rabbim gönlüne göre versin
14 martta 2. Yaptirdim hiç umidim yok. ..Kizlar naber neden yoksunuz
hakkinda hayirlisi insallah asilaman hayirli olsun. varmi belirtiler veya test fln yaptinmi?Selam kizlar. Bende 8 martta ilk asilamami yaptirdim. Suan beklemedeyim.. insallah hayirlisiyla bebislerimiz olur.
insallah tutar ümitsiz olma, benim 2.asilamam olumlu olmustu, 3.asilamamda olumlu cvp verdi cok sükür.14 martta 2. Yaptirdim hiç umidim yok. ..
Evet canım şükür iki gün önce kanama oldu korktum ama şükür şimdilik
Allah korusun dikkat et yorma kendi kaçıncı hafta canim bende hamileyim :)Evet canım şükür iki gün önce kanama oldu korktum ama şükür şimdilik
8.haftacanım valla etmeye çalışıyorum ama midemde çok kotuAllah korusun dikkat et yorma kendi kaçıncı hafta canim bende hamileyim :)