Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canını sıkmak istemem canım ama benmde aynısı olmustu sarımtrak akıntı aşırı şekilde ve şimdi dümden bugune çamur akıntı relglim başlıyor inşallah senin bebeğin sana tutunmuştur canm inşallah rabbimiz sizlerle olsun
Üzüldüm canım inşallah bir daha ki ay olur. Ben zaten bi beklenti içinde değilim de korkuyorum bide enfeksiyon falan olurda onunla uğraşırım diye oyüzden sordum canım hayırlısı hakkımızda

Kizlar agnucaston ilgili konu actim bilginiz varsa litfe yazin

Doktorun ne dicek acaba buraya yazarsın canım.. Bende regl oldum belki testte çıkmaz dedim ama malesef :) doktoruma da haber vermedim biraz ara vermek istiyorum bakalım nolucak hemen 2.aşılamaya geçmek hiç istemiyorum neden se ..
Ara vermeni tavsiye etmem arkadasim,üst üste yapilan asilamalarda sansin yükseliyormus.bilgin olsn.pes etme sakin olacak Hepimizin hayirlisiyla

Benim ikinci evliliğim bu. 2 yıllık evliyiz 1 yıldır da çocuk istiyoruz canım

Doktorun ne dicek acaba buraya yazarsın canım.. Bende regl oldum belki testte çıkmaz dedim ama malesef :) doktoruma da haber vermedim biraz ara vermek istiyorum bakalım nolucak hemen 2.aşılamaya geçmek hiç istemiyorum neden se ..
Canm doltora gittim bugın bidaha aşılama zaman kaybı tüp bebek dedi direk hiç bi sorun yokken olmamasına çok şaşırdı bi kaç aya tüp bebeğe başlıcam kısmet olursa

Kizlar birsey soracam ozellikle gecenaylar bende hep belirgin cikan ikinci cizgi saatler sonra olurdu ovulasyon koyu cikardi bende netten aldim testler boyle derdim ama bu ay esimle pik gunu farkli sehirlerdeydik ve ikinci cizgi cikmadi ovuda koyi degil acaba diger aylar dollenme oluyorduda birseylermi engelliyor vucutta

Kizlar birsey soracam ozellikle gecenaylar bende hep belirgin cikan ikinci cizgi saatler sonra olurdu ovulasyon koyu cikardi bende netten aldim testler boyle derdim ama bu ay esimle pik gunu farkli sehirlerdeydik ve ikinci cizgi cikmadi ovuda koyi degil acaba diger aylar dollenme oluyorduda birseylermi engelliyor vucutta
Canım bazı aylar döllenme olmuyor belkide tembellik vardır beslenme tarzıyla bile alakalı olabilir bide ben 1.asilamada ayaklarım çok üşümüştü 2.asilama yapılırken çorbasını çıkarmadım vala alakası varmı bilmiyorum ama aklımda kaldi

Evvelsi ay yani ocak ayında aşılama yaptrdım. Tutmadı ve Şubatta yaptrmadm doktorum ilaçlarn etkisi sürer daha bu ay da kendi haline bırakalım dedi. Bat 11 marttı. Yani bugün 32. Gün oldu hala gelen giden yok belirti de yok. Sizce tutmuş olblir mi.

Evvelsi ay yani ocak ayında aşılama yaptrdım. Tutmadı ve Şubatta yaptrmadm doktorum ilaçlarn etkisi sürer daha bu ay da kendi haline bırakalım dedi. Bat 11 marttı. Yani bugün 32. Gün oldu hala gelen giden yok belirti de yok. Sizce tutmuş olblir mi.
evt ilaclarin etkisi vucuttdan cabuk atilmiyor, ben pes pese yaptirmistim asilamalarimi. normalde kac günde regl oluyorsun? insallah gebeliktendir. idrar testin yapabilirsin

evt ilaclarin etkisi vucuttdan cabuk atilmiyor, ben pes pese yaptirmistim asilamalarimi. normalde kac günde regl oluyorsun? insallah gebeliktendir. idrar testin yapabilirsin
29. Gün oluyorum bazen 30 gün aslında test yapsam çıkar belki ama yine hüsrana uğramaktn korkuyorum 😭

X