- 1 Şubat 2019
- 202
- 210
Benimde öyle sorunum var kusma yok ama miğdem fena bulniyir yaa8.haftacanım valla etmeye çalışıyorum ama midemde çok kotu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyle sorunum var kusma yok ama miğdem fena bulniyir yaa8.haftacanım valla etmeye çalışıyorum ama midemde çok kotu
Ay benim çok kötü kusuyorum elimde poşet belim ağrıyor zayıfladım Allahım zor geciyor şikâyet olmasin Rabbim herkese nasip etsin inşallahBenimde öyle sorunum var kusma yok ama miğdem fena bulniyir yaa
BEN kussam rahatlarım da kusamıyorum ya çok nadir arada allah yardımcımız olsun tabi ne şikayeti rabbim sağlıcakla kucaklarmizq allamyi nasip etsin de çekerim ben bunları:)Ay benim çok kötü kusuyorum elimde poşet belim ağrıyor zayıfladım Allahım zor geciyor şikâyet olmasin Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Öyle ama inan kusmaklada rahatlayamiyosunBEN kussam rahatlarım da kusamıyorum ya çok nadir arada allah yardımcımız olsun tabi ne şikayeti rabbim sağlıcakla kucaklarmizq allamyi nasip etsin de çekerim ben bunları:)
Doğrudur ya zor da neyapalim herkesin hamillegi farklı kimisi hiç kusmaz hiç belirti olmaz kişiye göre degisyor yaa bide şey dicem benim göğsündeki hasat geçti senin halen devam miÖyle ama inan kusmaklada rahatlayamiyosun
Benimde geçti canım sadece niğde ve bel ağrısı kaldiDoğrudur ya zor da neyapalim herkesin hamillegi farklı kimisi hiç kusmaz hiç belirti olmaz kişiye göre degisyor yaa bide şey dicem benim göğsündeki hasat geçti senin halen devam mi
AynenBenimde geçti canım sadece niğde ve bel ağrısı kaldi
Sor canım inşallahEyemci merhabalar, bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah bişey sorabilir miyiim?
Bence ara verme canimiğneli aşılama yaptırdım 5. günüm şu an, ilk iki gün haricinde ağrı falan olmadı, ileride olurmu bilmem bu arada 14. gün kan testi yaptır demişlerdi,
size sorum eğer olmazsa bir ay ara vereyimmi acaba yoksa devam edeyimmi iğneliye tekrar.
Aşılamadan sonra vajinada ağrın olmuş muyduu? Ara ara saplanan bi ağrıSor canım inşallah
Olmaz diyede duusnme inşallah olur canım rabbi yüzünü güldürsün benim ilk asilam tuttu dua et bende senin gibi biraz umutsuzum ama bak oldu herşey nasipiğneli aşılama yaptırdım 5. günüm şu an, ilk iki gün haricinde ağrı falan olmadı, ileride olurmu bilmem bu arada 14. gün kan testi yaptır demişlerdi,
size sorum eğer olmazsa bir ay ara vereyimmi acaba yoksa devam edeyimmi iğneliye tekrar.
Yok kuzum benim aşılamam bile ağrılı geçmedi ama hafiften kan gelmişti aşılamadan 6 7 gün sorna adet olcak gibi sadece bel ağrılarım oldu başka da hiç belirti olmadi Ama olması da gerekmiyor DOKTOLAR adet olsan bile beta bakıyorlar hani üstüne görme dedikleri şey varya ondan dolayı allah kalbine göre verin INŞALLAHAşılamadan sonra vajinada ağrın olmuş muyduu? Ara ara saplanan bi ağrı
Amiin inşallah benimde tek belirtim o da o yüzden sordum teşekkürleerYok kuzum benim aşılamam bile ağrılı geçmedi ama hafiften kan gelmişti aşılamadan 6 7 gün sorna adet olcak gibi sadece bel ağrılarım oldu başka da hiç belirti olmadi Ama olması da gerekmiyor DOKTOLAR adet olsan bile beta bakıyorlar hani üstüne görme dedikleri şey varya ondan dolayı allah kalbine göre verin INŞALLAH
DUA ET OLUCAĞI VARSA OKUR ALLAH BÜYÜK rabbim tüm isteyenlere versin anne olmak güzel duygudur henüz olmadım doğumdan sonra o muhteşem duygu tadilavak şuan bile insanın içi kıpır kıpır oluyor dua et canım hep allah büyükAmiin inşallah benimde tek belirtim o da o yüzden sordum teşekkürleer
ilk gün kuru sancı gibi birşey oldu bayada şiddetli oldu ağrı, sonraki günler sakindim birde ilk 3 gün iğne beni baya halsizleştirdi kötüledim baya..ama şu an bişey ağrı falanda yok. crione jel verdiler kullanıyorumBence ara verme canim
tedavin hayirli olsun arkadasim. insallah ikinciye hic gerek kalmasin ve asilaman tutmus olsun! tutmaz ise tabiki bir b plani yapmak gerekir, benim sahsi fikrim hemen ertesi ay ara vermeden tedaviye devam etmek. ben sahsen öyle yapmistim.iğneli aşılama yaptırdım 5. günüm şu an, ilk iki gün haricinde ağrı falan olmadı, ileride olurmu bilmem bu arada 14. gün kan testi yaptır demişlerdi,
Amin inşallah, iğnelerin etkisi biraz sürer diye okudum sürermi acaba ara versem, eşim bu ara rahatsız değerleri kötü çıktı bu ay oda pek ümitli değil, biraz beslenmesine dikkat edelim diye düşündüm , yumurta takibi yaptırmamıştım acaba diyorum yumurta takibimi yaptırsam , direkt iğneli aşılamaya gittim bentedavin hayirli olsun arkadasim. insallah ikinciye hic gerek kalmasin ve asilaman tutmus olsun! tutmaz ise tabiki bir b plani yapmak gerekir, benim sahsi fikrim hemen ertesi ay ara vermeden tedaviye devam etmek. ben sahsen öyle yapmistim.
ben yumurta takibi 2 ay yaptirdim baktim olmuyor, hemen asilamaya basladim. 1.ay ilacla asilama oldum tutmadi, 2.sefer igneli oldum tuttu malesef düsük yaptim. 3asilamamida düsükten sonra 1 ay bekledim, yaptirdim ondan hamileyim suanda 2.asilamayi ara vermeden yaptirirsan tutma olasiligi 30-40% lara kadar cikiyormus, zaten ilaclarin etkisi gitmemis oluyor, ayrica tekrar igne ve hormon kullaniyorsun, tutma olasiligi otomatik yükseliyor. bunu doktoruma sordum oda dogruladi. dolayisiyla ben ara vermedim, ama tabi sen bilirsin yinede.Amin inşallah, iğnelerin etkisi biraz sürer diye okudum sürermi acaba ara versem, eşim bu ara rahatsız değerleri kötü çıktı bu ay oda pek ümitli değil, biraz beslenmesine dikkat edelim diye düşündüm , yumurta takibi yaptırmamıştım acaba diyorum yumurta takibimi yaptırsam , direkt iğneli aşılamaya gittim ben