Aşılamadan sonraki sabah başlamıştım ben ama yinede sormanda fayda var özel hast nobetci kadın doğumcular var bir sor istersen hayırlı olsun insallah güzel haberlerinizi alırızKizlar acil yazar misiniz bugun asilama oldum vajinal jel verdi doktor ama bugunde yapicak miyim onu soylemedi
Aşılamadan sonraki sabah başlamıştım ben ama yinede sormanda fayda var özel hast nobetci kadın doğumcular var bir sor istersen hayırlı olsun insallah güzel haberlerinizi alırız
iyi dusun iyi olsun sabahları kullanıyordum birazda sırt ustu yatıyordum ben insallah hakkınızda hayırlı olan olurAradim ama mesai bitti dediler bende kullandim umarim sorun olmaz
Pozitif insallah sizin ve isteyen herkesin ole olur yakın zamanda aşılama olduğumdan yazıyorum kusura bakmayın yardımcı olmak amacımSizin sonuc ne oldu acaba ?
iğneli ilk ama klomenleri saymazsak 5yıl uğraştım olmadı sonunda aşılama denedimIlk asilayla mi kaldiniz ?
eee oda benim cahilliğim eşimle olacağına inandık kendiliğinden olur dedik pko var dedi dr ikinizdede başka sorun yok bekledik birazda borçlarımız vardı onları odemeye odaklandık zaman ucup gidiyo keske onceden cok araştırsaydım yada iyi bir dr gitseydimde bukadar beklemeseydim hayırlısı böyleymiş 30 yaşında anne olmak kısmet yaniYanlis anlamazsaniz bisey merak ettm neden basta asilama yaptirmadinz 5 yil beklediniz ?
inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin evet sonuç pozitif ama benimde kan ultrason takibi devam ediyo insallah bir sorun cıkmadan sonuç alırım bu yıl anneliği hepimiz tadalımUmarim Allah bizede nasip eder yeni asilama oldum heyecanla bekliyorum umarim bende anne olurum
Merhaba. Hayırlı olsun bebişin öncelikle. Tecrübe ne dayanarak bir şey ler sorayım sana.kaçıncı aşılamanda tuttu.bide aşılama yaptıktan sonra dinlendin mi hep yoksa normal hayatına devam mı ettin.çünkü ben dinlemedim.cuma günü aşılama yaptım.aynı gün banyo yaptım namaz kılabilmek için.hafta sonu iki gün boyunca bir saatlik yola gittim.geldim.sınavım vardı.tutabilir mi ki bu kadar yorgun luğun üzerineHayırlı geceler kizlar bende asilama ile hamile kalanlardanim daha oncede yazmistim.simdi ogluşum dogdu 1 aylik bile olduk. Ve beni yatirmiyor kereta çok şükür halimize allah isteyen herkese nasip etsin. Aşılama uzun ve yorucu bir yol ama inancınızı asla kaybetmeyin
Canim ilk asilamam tuttu. Ama ben 15 gun boyuncs yattim dinlendim. Ev işi dahi yapmadım. Doktor iki gun dinlen normal yasantina devam et dedi ama acikcasi dinlemedim doktoru. Süreklidinlendim. Ama nasiptir bu isler inşaallah hayırlısonucu tezzamanda alirsinMerhaba. Hayırlı olsun bebişin öncelikle. Tecrübe ne dayanarak bir şey ler sorayım sana.kaçıncı aşılamanda tuttu.bide aşılama yaptıktan sonra dinlendin mi hep yoksa normal hayatına devam mı ettin.çünkü ben dinlemedim.cuma günü aşılama yaptım.aynı gün banyo yaptım namaz kılabilmek için.hafta sonu iki gün boyunca bir saatlik yola gittim.geldim.sınavım vardı.tutabilir mi ki bu kadar yorgun luğun üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?