aşılama

Kizlar acil yazar misiniz bugun asilama oldum vajinal jel verdi doktor ama bugunde yapicak miyim onu soylemedi
Aşılamadan sonraki sabah başlamıştım ben ama yinede sormanda fayda var özel hast nobetci kadın doğumcular var bir sor istersen hayırlı olsun insallah güzel haberlerinizi alırız

Ben de bugün aşılama yaptırdım. Jeli iki gün sonra başlamam söylendi

Aradim ama mesai bitti dediler bende kullandim umarim sorun olmaz

Yanlis anlamazsaniz bisey merak ettm neden basta asilama yaptirmadinz 5 yil beklediniz ?

Yanlis anlamazsaniz bisey merak ettm neden basta asilama yaptirmadinz 5 yil beklediniz ?
eee oda benim cahilliğim eşimle olacağına inandık kendiliğinden olur dedik pko var dedi dr ikinizdede başka sorun yok bekledik birazda borçlarımız vardı onları odemeye odaklandık zaman ucup gidiyo keske onceden cok araştırsaydım yada iyi bir dr gitseydimde bukadar beklemeseydim hayırlısı böyleymiş 30 yaşında anne olmak kısmet yani

Umarim Allah bizede nasip eder yeni asilama oldum heyecanla bekliyorum umarim bende anne olurum

Umarim Allah bizede nasip eder yeni asilama oldum heyecanla bekliyorum umarim bende anne olurum
inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin evet sonuç pozitif ama benimde kan ultrason takibi devam ediyo insallah bir sorun cıkmadan sonuç alırım bu yıl anneliği hepimiz tadalım

Kızlar benimde bugun ignelerim bitti yani aksam son kez vurucam 23:30 da da catlatma ignesi i olucak cumartesi gunu asilama olucak. Cok heyacanliyim ins Allah isteyen herkese basip eder.

Allah herkesin gonlune gore verir insallah

Bugün aşılamam oldu. Doktor 15gun boyunca kullanmam icin igne verdi. 19 unda testi yaptiricam bakalim nasil gececek. Ve bana iliskide onerdo bugun yarin ve sonra gun asiri dedi.

Hayirli aksamlar arkadaşlar bende cuma gunu ilk asilamamai yaptim.yalniz dr nama jel vermedi .tutmasi icin hap verdi.size versigi jel ne ise yariyor.birde bana bir hafta boyunca gun asiri iliskiye goreceksin dedi.zaten yumurta catladigi gun asilama yapti sonraki gunlerde iliskiye gormeye ne gewk var anlamadim

Hayırlı geceler kizlar bende asilama ile hamile kalanlardanim daha oncede yazmistim.simdi ogluşum dogdu 1 aylik bile olduk. Ve beni yatirmiyor kereta çok şükür halimize allah isteyen herkese nasip etsin. Aşılama uzun ve yorucu bir yol ama inancınızı asla kaybetmeyin

Merhaba. Hayırlı olsun bebişin öncelikle. Tecrübe ne dayanarak bir şey ler sorayım sana.kaçıncı aşılamanda tuttu.bide aşılama yaptıktan sonra dinlendin mi hep yoksa normal hayatına devam mı ettin.çünkü ben dinlemedim.cuma günü aşılama yaptım.aynı gün banyo yaptım namaz kılabilmek için.hafta sonu iki gün boyunca bir saatlik yola gittim.geldim.sınavım vardı.tutabilir mi ki bu kadar yorgun luğun üzerine

Canim ilk asilamam tuttu. Ama ben 15 gun boyuncs yattim dinlendim. Ev işi dahi yapmadım. Doktor iki gun dinlen normal yasantina devam et dedi ama acikcasi dinlemedim doktoru. Süreklidinlendim. Ama nasiptir bu isler inşaallah hayırlısonucu tezzamanda alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…