Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar.Benim ilk aşılamam 30.martta yapıldı.Şuan 8. günümdeyim.ilk 6 gün sürekli bir kasık ağrı şikayetim vardı.birden 7. gün kesildi.beklemedeyim.umarım sonucu iyi olur.
Arkadaşlar merhaba 1 mayısta ilk aşılama mi yaptirdim sağ kasigima ara ara batmayan oluyor kendimi çok sis hissediyorum ve adet ağrısı gibi ağrılarım var bunlar normal mi
Arkadaşlar merhaba 1 mayısta ilk aşılama mi yaptirdim sağ kasigima ara ara batmayan oluyor kendimi çok sis hissediyorum ve adet ağrısı gibi ağrılarım var bunlar normal mi
Merhabalar bende konyada yasiyorum ama konyali degilim sizin asilamaniz tuttu mu? Benimde asilama icin iyi bir doktora ihtiyacim var doktorunuzu onerir misiniz? aybkmst