• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama

Canim ilk asilamam tuttu. Ama ben 15 gun boyuncs yattim dinlendim. Ev işi dahi yapmadım. Doktor iki gun dinlen normal yasantina devam et dedi ama acikcasi dinlemedim doktoru. Süreklidinlendim. Ama nasiptir bu isler inşaallah hayırlısonucu tezzamanda alirsin
İnşaallah. Teşekkür ederim

Arkadaşlar ikinci aşılamamda olmadı. Tüp bebek düşünüyoruz. Ankara'da olan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum. Süreç nasıl olur, masraf ne kadar? Bilgisi olanlar paylaşabilirse sevinirim ;)

Arkadaşlar bişey soracam.ben 3 martta aşılama oldum.bugün onuncu günüm sag yumurtalığım bi kaç gündür pır pır atıyor arada da hafif orta şiddet te ağrı giriyor.neden olabilir ya.benüm sağ yumuratm büyümüştübu arada

Bende 4 martta yaptirdim asilamayi. Benimde sol tarafinda yumurta olusmustu bendede hafif hafis batmalar var. Goguslerim agrimaya basladi. Acaba bi test yaptirsammi cok merak ediyorum 19 unda test demisti doktorum

Genelde 14 gün sonra test yapın diyorlar.ya bende yerleşme kanaması falan da olmadı sende oldumu

Ya belirtileri aderle aynı olduğu için anlayamoyoruz.bende de göğüs agrısı var tek farklı belirti sağ kasığımın pır pır atması.belki oda öncdeden oluyordu fakat ben farkında değüldim.şimdi vücudumuzu faLa dinledipimiz içün her kıpırtıyı gebelik belirtisi zannediyor oalbilirz.umudun gözünü seveyim umut işte

YARDIMMMAranıza yeni katıldım uzun bir süre takip ettim uzun bir süredir bebek istiyoruz olmuyor aşılama düşünüyorum çünki yaş geçiyor LÜTFEN YARDIM hastane dr tavsiyesi istiyorum ve en uygun nerde yaptırabiliriz

YARDIMMMAranıza yeni katıldım uzun bir süre takip ettim uzun bir süredir bebek istiyoruz olmuyor aşılama düşünüyorum çünki yaş geçiyor LÜTFEN YARDIM hastane dr tavsiyesi istiyorum ve en uygun nerde yaptırabiliriz
Hangi sehirdesin

Sanırım tavsiye yapacak kimse Yok

Evet oraya sordum yaklaşık 2250
Canım malesef istanbulda yaşamadığım içün yardımcı olamauacağım.ben kahrmanmarasta yaptım.ilaçlarla falan toplamda anca 1000 i buldu.çok yüksekmiş orası

Canım malesef istanbulda yaşamadığım içün yardımcı olamauacağım.ben kahrmanmarasta yaptım.ilaçlarla falan toplamda anca 1000 i buldu.çok yüksekmiş orası
Peki sonuçu merak ettim bebek varmı )

Arkadaşlar merhaba Ne kadar bir ücret verdiniz bende istiyorum ama uygun bir yer bulmam lazım İstanbul'da ((

Arkadaşlar merhaba Ne kadar bir ücret verdiniz bende istiyorum ama uygun bir yer bulmam lazım İstanbul'da ((
İstanbul daki hastaneelri telefon la arayıp ücreti sorabilirsiniz.bence daha iyi cevap alırsınız

Evet biraz pahali 2250 diyorlar ama daha fazlada tutabiliyor. İstanbulun genelinde bende cok arastirma yaptim ama hepsi bu fiyatlardaydi.

Çok pahalımış ben kahramanmaraş ta ilaçlarla beraber bin i bulması bile

Back