Evet biraz pahali 2250 diyorlar ama daha fazlada tutabiliyor. İstanbulun genelinde bende cok arastirma yaptim ama hepsi bu fiyatlardaydi.[/Q
Sende nasıl gidiyor bi belirti var mı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biraz pahali 2250 diyorlar ama daha fazlada tutabiliyor. İstanbulun genelinde bende cok arastirma yaptim ama hepsi bu fiyatlardaydi.[/Q
Sende nasıl gidiyor bi belirti var mı.
Sende nasıl gidiyor bi belirti var mıEvet biraz pahali 2250 diyorlar ama daha fazlada tutabiliyor. İstanbulun genelinde bende cok arastirma yaptim ama hepsi bu fiyatlardaydi.
S
Sende nasıl gidiyor bi belirti var mı
Hayirli zaman gelmemis demek ki henuz canim.sikma canini.seni cok iyi anluyorum.bol bol dua et.bende ki gun sonra yapcam.acikcasi bende de pek belirti yok ama. Doğum ve ölüm zamani degismez vardir daha vaktiBenim bugun 10. Gunum idrar testi yaptim. Tek cizgi cikti husrana ugradim resmen. Cok umitliydim Doktor 19 unda kan yaptir degisebilir dedi sonuc ama oda pek umitli degil gibi konustu
üzülme tatlım elbet zamanı var sen moralini bozmaKızlar ilk asilamamin 15. Gunu 10. Gunu idrarda negatifi almistim bugun bir ihtimalle kani yaptirdim sonuc yine negatif. İlk asilamam maalesef olmadi. Allah isteyen herkesin kucagini doldursun
Canım şu mübarek günlerde allah yardımcın olsun. Sonuçların iyi çıksın bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahMerhaba arkadaşlar, benim asilamam 9 martta yapildi ilk asilamamdi. Asilamadan hemen sonra şiddetli karin agrilarim oldu 4 gun yatakdan kalkamadm progesteron ve corasprin verdi doktorum onlari kullandm duzenli olarak goguslerde sisme oldu onu progesterona bagladim icimde hep bi negatiflik vardi 2 yilda 2 kez dusuk yapinca insanda olumsuz duygular cogaliyor. 10. Gun idrar testi negatif cikti. 22 martta kan testi yaptirdik 5.4 cikti ultrason icin cok erken oldugundan doktorum progesteron a devam dedi 2 gun sonra yeniden bakılacak dedi 24 martta deger 10 oldu sevineyim tututor dedim. Ama 22 sinden beri once kahverengi lekelenmem vardi gun geçtikçe cogaldi 4. Gun bgn lekelerin. Bgn ise kirmizi pihtili bir kanamam oldu. Ama cok devam eden kanama degil ne dusunecegimi sasirdim. Pazar gunune yeniden kan tahlilim var. Sonucu görmeye korkuyorum. Umarım rabbim cocuk ozlemi ile yanan herkese cocuk nasip eder.
Cok tesekkur ederim. Doktorum bunun da kimyasal gebelik oldugunu soyledi artik tekrarlayan dusuklerle alakali testler yaptiriyorum. Allah anne olmayi tum isteyen kullarina nasip eder insallah.Canım şu mübarek günlerde allah yardımcın olsun. Sonuçların iyi çıksın bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah
ilk aşılamanızda ne gibi değişiklikler olmuştu?Benimde 3 nisanda 2. Aşılamam yapildi kızlar
valla öyle şu oldu bu oldu diyebileceğim bişey yok malesefilk aşılamanızda ne gibi değişiklikler olmuştu?