• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama

Cok tesekkur ederim cevapladıgın icin prolaktin 64 cıktı dostinex verdi 8li tablet. Tsh 5.04 cıktı endokrinolojiye randevum var ptesi bakalım o ne diycek. Cok stresli bir yapım var zaten işte :KK43: . Bana kadın doğumcum hic acıklama yapmadı ilacım bitince kendim mi gidiyim yine
Canim prolaktin cok yuksek. Normalde adetin 3. gununde en fazla 24 cikmasi lazim. İlaclarinin saatini ve gunu gecirme. Alarm kur cep telefonuna. Hormon ilaclarini zamaninda ve dozunda alman cok onemli. tsh o kadar buyuk gozukmuyor. Ama T4 ve T3 degerlerinede bakilip sorun olup olmadigi arastirilmasi gerekiyor. Endokrin seni bogazin icin tomografiyede yonledirecektir. Vakit kaybetmeden gitmeni tavsiye ederim. Eger troidin hipotroid ise hemen ilac basliyorlar. Muhtemelen adetin 3. gunu tekrar kan vermeni isteyeceklerdir. Sen endokrin doktoruna sor mutlaka tekrar kontrole ne zaman geleyim diye. Kadin dogum doktorun seni hormonlarin duzelmeden cagirmayacaktir. O yuzden takibini endokrin doktorun yapacak. Hormonlarin disinda sorun yoksa, normal duzeylere hormonlarin iner inmez normal yoldan hamile kalabilirsin ;) benim ilk hamileligimde ayni senin durumundaydim. Seni uzen, negatif ve agrasif kisilerden elinden geldigi kadar uzaklas. Bunlar genelde yakin akraba oluyor. Esinle konusup seni anlamasini sagla. Esinde eger sinirli bir yapidaysa b12 gibi vitamin eksikligi varmi arastir canim. Sevgilerimle ;)

İnş canım ama artık onlara da umuylanamıyrm
Her düşüğümden sonra dediler arkası hamilelik olur hemen die olmadı
Bi kere daha hamile kaldım 4.ayda kürtaj oldum kürtajın arkası hamilelik dediler olmadı uzun süre yine
Artık ne dişüneceğimi bilmiyrm bu kadar şeyler yaşıyrz takdir Allahın Rabbim büyük biz anne olmayı istiyrz ama o daha bizim olmamıızı istemio demekki sözün bittiği yer
Sakın ümitsizliğe kapılma...Herkesin bi imtihanı varmış hayatta bizlerinki de bu olsun ki bu imtihanı başarıyla atlatalım...Allahın bi bildiği var demekki Allah korusun belki doğacak evladın sağlıksız olacaktı..Ümidini yitirme dua et ve bekle vardır onunda bir vakti saati

İnş canım ama artık onlara da umuylanamıyrm
Her düşüğümden sonra dediler arkası hamilelik olur hemen die olmadı
Bi kere daha hamile kaldım 4.ayda kürtaj oldum kürtajın arkası hamilelik dediler olmadı uzun süre yine
Artık ne dişüneceğimi bilmiyrm bu kadar şeyler yaşıyrz takdir Allahın Rabbim büyük biz anne olmayı istiyrz ama o daha bizim olmamıızı istemio demekki sözün bittiği yer
Canim biliyorum cok uzgunsun. Ama bak burda hepimiz farkli acilarimizi ve sevinclerimizi paylasiyoruz. Yanliz degilsin. Elimizden geldigi kadar destek olalim birbirimize insallah. Kac dusuk yasadin bilmiyorum ama birsey tavsiye edebilirim. Benim 2. dusugumde doktoruma annemi felcten kaybettigimi ve dedeminde felcten vefat ettigini soyledim. 2 ve uzeri dusuklerde trombofoli paneli bakiliyor. Genetik olarak kaninda pihtilasma sorunu varsa bu teste cikiyor. Test 1 ay gibi uzun birsurede sonuclaniyor. Genetik pihtilasma sorunu cikarsa hamile kalmadan kan sulandirici kalincada corasprin kullaniyorsun. Boylelikle gebelik olustugunde dusuk riskin azaliyor. Bebegin daha cok tutunmasi saglaniyor. Doktoruna sorabilirsen sana yol gosterecektir. Dualarimdasin...

Sakın ümitsizliğe kapılma...Herkesin bi imtihanı varmış hayatta bizlerinki de bu olsun ki bu imtihanı başarıyla atlatalım...Allahın bi bildiği var demekki Allah korusun belki doğacak evladın sağlıksız olacaktı..Ümidini yitirme dua et ve bekle vardır onunda bir vakti saati

Amin canım çok doğru söylüyorsun inşş

Canim biliyorum cok uzgunsun. Ama bak burda hepimiz farkli acilarimizi ve sevinclerimizi paylasiyoruz. Yanliz degilsin. Elimizden geldigi kadar destek olalim birbirimize insallah. Kac dusuk yasadin bilmiyorum ama birsey tavsiye edebilirim. Benim 2. dusugumde doktoruma annemi felcten kaybettigimi ve dedeminde felcten vefat ettigini soyledim. 2 ve uzeri dusuklerde trombofoli paneli bakiliyor. Genetik olarak kaninda pihtilasma sorunu varsa bu teste cikiyor. Test 1 ay gibi uzun birsurede sonuclaniyor. Genetik pihtilasma sorunu cikarsa hamile kalmadan kan sulandirici kalincada corasprin kullaniyorsun. Boylelikle gebelik olustugunde dusuk riskin azaliyor. Bebegin daha cok tutunmasi saglaniyor. Doktoruna sorabilirsen sana yol gosterecektir. Dualarimdasin...

Canım ben 4 hamilelik geçirdim 6 yıllık evliyim ilk 2 düşükten sonra tüm testlere pıhtılaşma dahil bakıldı sorun çıkmadı daha sonra 1 hamilelik daha yaşadım tam da umre yolculuğuna çıkmadan 1 hafta önce öğrendim hep düşüyor die tereddüt ettik ama umreyi çok istediğimiz için rabbim çocuğumuzla göndericekti demekki bizi dedik 3 kişi gittik:) herşey çok güzel gidiodu kusmalarım hariç..umreden döndük aradan 1.5 2 ay sonra boğaz ağrım oldu konrtolüme daha 1 hafta vardı ama doktor gel ona göre ilaç yazalım boğazına bakaym dedi gittik parol kullansan yeter dedi hadi bi de gelmişken bebeğinizi özlediyseniz bakalım dedi bana kalsa zaten bebeğime bişey oldu mu die her gün ultrasona giresim vardı..ultrasondayım doktor sessiz ve her yerimi gezdiriyor 12.haftalıktı kalp atışı yok dedi 3.ayı doldurmuştum tam da..sonra kürtaj oldum hemen bebeği patolojiye verdik kromozomu kopmış meğer..yani bizim probleminiz de kromozom..sonra tüp bebek tek şansınız dediler..tüp bebeğe karar verdiğimiz ay bi bakmışım kendiliğimden yine hamile kalmışım ama o da düştü hemen..tüp bebekte de sonuç olumsuz oldu..şimdi de aşılama yaptık o da olmadı..herşeyin hayrlısı yani canım..

Canim prolaktin cok yuksek. Normalde adetin 3. gununde en fazla 24 cikmasi lazim. İlaclarinin saatini ve gunu gecirme. Alarm kur cep telefonuna. Hormon ilaclarini zamaninda ve dozunda alman cok onemli. tsh o kadar buyuk gozukmuyor. Ama T4 ve T3 degerlerinede bakilip sorun olup olmadigi arastirilmasi gerekiyor. Endokrin seni bogazin icin tomografiyede yonledirecektir. Vakit kaybetmeden gitmeni tavsiye ederim. Eger troidin hipotroid ise hemen ilac basliyorlar. Muhtemelen adetin 3. gunu tekrar kan vermeni isteyeceklerdir. Sen endokrin doktoruna sor mutlaka tekrar kontrole ne zaman geleyim diye. Kadin dogum doktorun seni hormonlarin duzelmeden cagirmayacaktir. O yuzden takibini endokrin doktorun yapacak. Hormonlarin disinda sorun yoksa, normal duzeylere hormonlarin iner inmez normal yoldan hamile kalabilirsin :KK66: benim ilk hamileligimde ayni senin durumundaydim. Seni uzen, negatif ve agrasif kisilerden elinden geldigi kadar uzaklas. Bunlar genelde yakin akraba oluyor. Esinle konusup seni anlamasini sagla. Esinde eger sinirli bir yapidaysa b12 gibi vitamin eksikligi varmi arastir canim. Sevgilerimle :KK66:
Cook tesekkur ederim okadar güzel acıklamıssın ki Allah razı olsun :) gecen ay gitmistim doktora dostinexe bi hafta önce basladım suan yine reglim haftada 2 gün tam doz iciyorum ilacımı ama 8li tablet yeterli mi düsürmeye yoksa bikac ay mı devam etmem lazım söylemedi doktorum, t3 t4 değerlerim normal cıktı yarın endokrinolojiye randevum var bakalım onlar konusmuyo ben ağızlarından kerpetenle laf cekiyorum, dostinex takibini de mi endokrin doktoru yapar devamında? Değerim yüksek oldugundan sanki bi kutu yetmiycek gibi geliyor bana... işim gereği de stresliyim eşim zaten sinirli :( ona b12 takviyesi eczaneden recetesiz alabilirmiyim acaba

Cook tesekkur ederim okadar güzel acıklamıssın ki Allah razı olsun :) gecen ay gitmistim doktora dostinexe bi hafta önce basladım suan yine reglim haftada 2 gün tam doz iciyorum ilacımı ama 8li tablet yeterli mi düsürmeye yoksa bikac ay mı devam etmem lazım söylemedi doktorum, t3 t4 değerlerim normal cıktı yarın endokrinolojiye randevum var bakalım onlar konusmuyo ben ağızlarından kerpetenle laf cekiyorum, dostinex takibini de mi endokrin doktoru yapar devamında? Değerim yüksek oldugundan sanki bi kutu yetmiycek gibi geliyor bana... işim gereği de stresliyim eşim zaten sinirli :KK43: ona b12 takviyesi eczaneden recetesiz alabilirmiyim acaba
Bugün endokrin doktorum tiroid icin euthyrox verdi ve dostinexi kesmemi istedi

arkadaşlar kan sonucu 500 cıktı doktorada gösteremedim sonuc pozitif sanırım verdikleri jel aşılamadan sonra bu durumlarda devam eden yada progesteron kullanan varmı ?

Herkese merhaba bugün adetimin 1. günü yarın ilk aşılama için doktora gidicem. 4 yıllık evliyim. 2 yıldan beri çocuğumuz olmuyor. Eşimde Sperm yetersizliği ve hareketsizliği var. Bu konuyu en başından beri takip ediyorum. Bir yanım korkuyor bir yanım umutlu. Allah isteyen herkese nasip etsin inşaAllah

Merhaba arkadaşlar,
Bende pco hastasıyım. Eylül ayında rahim filmi çekildi, bir problem çıkmadı. 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum. 2 ay başarısız olduktan sonra bu ay klomen + çatlatma iğnesi ve aşılama yapalım dedi ve nihayetinde bugün aşılamamı oldum 2 hafta sonra test yaparsın dedi doktorum.
Şimdi bu 14 gün bana nasıl geçecek ?

Allahım çocuk isteyen herkesin kucağını en kısa zamanda doldursun.

merhaba;
ankarada yaşayan arkadaşlar aşılamayı nerde hangi doktorda yaptırdınız. özelde ise ücret ne kadardı, bilgilendirebilir misiniz

Arkadaşlar ilk aşılamam için bugün doktor ile görüştüm. Yarın başlamak üzere iğne verdi her gün 75cc olmak üzere 4 gün kullanacağım. Pazartesi günü tekrar kontrole gideceğim. Burdan gelişmeleri anlatacağım. Bu arada istanbul otajinemed hastanesine gidiyorum. muayene ücreti ile birlikte sgk yardımıyla ilaçlar toplam :325 TL harcadık şuanlık..

Ay kızlar aşılamamın üzerinden 1 hafta geçti ama ben inanılmaz şişim, agresifim, depresif bi moddayım yani..Eşim çık dolaş diyor ama hiiiiç canım istemiyor..Yaşadınız mı böyle sizde :hasta:

Ay kızlar aşılamamın üzerinden 1 hafta geçti ama ben inanılmaz şişim, agresifim, depresif bi moddayım yani..Eşim çık dolaş diyor ama hiiiiç canım istemiyor..Yaşadınız mı böyle sizde :hasta:
evet canım yaşadım aynı şeyleri:) ama benim tutmadı ilk aşılama inşallah senin tutar bidaha da yaptırmayı düşümüyorum zaten

evet canım yaşadım aynı şeyleri:) ama benim tutmadı ilk aşılama inşallah senin tutar bidaha da yaptırmayı düşümüyorum zaten
Şuan ki fikrim bende düşünmüyorum açıkçası, bu streste yetti bana, kısmetse işime gücüme bakıp doğal yoldan olmasını bekliycem

Şuan ki fikrim bende düşünmüyorum açıkçası, bu streste yetti bana, kısmetse işime gücüme bakıp doğal yoldan olmasını bekliycem
Bende sizin gibi çok bekledim doğal yoldan olsun dedim bekleyelim dedim en sonunda bi arkadaşım kardeşim gibi biri çoğunu yok anlayamazsınız dedi ve vazgeçtim beklemekten hemen bir araştırma hastanesi prof dr gittim anlattım durumu uzun yıllar denedim ilaç iğne napalım dedim bir aşılama yapalım hadi tedavi başlayalım ilaçların dedi ve insallah bir sıkıntı olmazsa olacak beklemeyin caresine doktorda bakın yaradan herşeyi veriyo ama bizden caba istiyo sadece bir tavsiye hatta ettimse kusura bakmayın vazgecmeyin sakın

Bende sizin gibi çok bekledim doğal yoldan olsun dedim bekleyelim dedim en sonunda bi arkadaşım kardeşim gibi biri çoğunu yok anlayamazsınız dedi ve vazgeçtim beklemekten hemen bir araştırma hastanesi prof dr gittim anlattım durumu uzun yıllar denedim ilaç iğne napalım dedim bir aşılama yapalım hadi tedavi başlayalım ilaçların dedi ve insallah bir sıkıntı olmazsa olacak beklemeyin caresine doktorda bakın yaradan herşeyi veriyo ama bizden caba istiyo sadece bir tavsiye hatta ettimse kusura bakmayın vazgecmeyin sakın
Ya evet aslında çabalamak lazım ama ben yıllardır çalışmaya alıştım 4 ay önce Eskişehirden İstanbula taşındım hadi dedik bebek için yoğunlaşalım yaşda 32 ama ben evde kaldıkça sürekli kendimi dinledim, bu da beni yıpratmaya başladı hissediyorum...Çok örneklerini gördüm bebek fikrini aklından çıkarırsan direk oluyormuş diye, bide öyle deniyim dedim

Ya evet aslında çabalamak lazım ama ben yıllardır çalışmaya alıştım 4 ay önce Eskişehirden İstanbula taşındım hadi dedik bebek için yoğunlaşalım yaşda 32 ama ben evde kaldıkça sürekli kendimi dinledim, bu da beni yıpratmaya başladı hissediyorum...Çok örneklerini gördüm bebek fikrini aklından çıkarırsan direk oluyormuş diye, bide öyle deniyim dedim
yazılarınızı göremmiyorum tlf bakıyorum aşılamanız tutmadımı hala bekliyomusunuz sonucu

Back