- Emoji Skoru
- 60
- Puanlar
- 18
Sağolasın Allah razı olsun arkadaşım darısı sizlerin başınaAyy canım gözün aydın biliyordum his ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın Allah razı olsun arkadaşım darısı sizlerin başınaAyy canım gözün aydın biliyordum his ettim
Hım hadi hayırlısıyla inşallah tutar cnmkasıklarımdakı huzursuzluk dısında belırtım sıkıntım yok o da regl olacak gıbı mı degıl mı bılemıyorum anlamlandıramadım. cok da ılac takvıyesı aldım o yuzden belırtı dıyebılecegım pek bır seyım yok :)
ben de 30 ocakta oldm asılama. 14. gun bugun
İnşallah canım inşallahHım hadi hayırlısıyla inşallah tutar cnm
Amin inşallah ben kendimde çok emin değilim sanki kızSağolasın Allah razı olsun arkadaşım darısı sizlerin başına
Öyle düşünme Allah büyük ben bu aşılama surecinde okadar uzuldumki Kayınpederim hastaneye kaldırıldı ve hala hastanede ona kosturduk eşim rahatsizlandi hastanede yattı annem hastalandı ben grip oldum herşey üst üste geldi kendi kendime hep dedim ama vala bu çocuk tutmicak bukadar strese artık ümidimi kestigin anda bu mübarek günde güzel haber geldi gönlünü güzel tut arkadaşım.Allahin izniyle güzel sonuçlar al sende ve ömrünün boyunca bebeğin senle olsunAmin inşallah ben kendimde çok emin değilim sanki kız
Doktor nereden almış diplomayı. Rahim filmi olmadan işlem yapılmaz. Oranın durumunu bilmeden nasıl işlem yapmış. Doktoru acil değiştirin.Yok hayır hic rahim filmi çekilmedi bana.ama bu ayda sonucumuz negatif olursa ben isticem rahim filmini bakalım daha neler duycaz,
Yok aslında doktorla alakası yok arkadaşım ben istemedim biraz benden kaynaklı oldu malesef.Doktor nereden almış diplomayı. Rahim filmi olmadan işlem yapılmaz. Oranın durumunu bilmeden nasıl işlem yapmış. Doktoru acil değiştirin.
Rahim filmi çektirin. Önemlidir. Bir de gebeliğe de faydası olur.Yok aslında doktorla alakası yok arkadaşım ben istemedim biraz benden kaynaklı oldu malesef.
Şuan gebe görünüyorum ama gerek varmı tekrardan rahim filmi çekilmesine hiç bir fikrim yokRahim filmi çektirin. Önemlidir. Bir de gebeliğe de faydası olur.
Gebe görünüyorsaniz çekilmez.Gebelik varken rahim filmi çekilmez die duymustum
Ay kıyamam hani derler ya tam umutum bittiği yerdeyim derken bir mucize olur ya işte oda öyle ve burda herkezin Berat kandili mübarek olsun peki bu işlemde sonra ağrın çok oldu mu benim çok oldu ve kan geldi mi canım benimÖyle düşünme Allah büyük ben bu aşılama surecinde okadar uzuldumki Kayınpederim hastaneye kaldırıldı ve hala hastanede ona kosturduk eşim rahatsizlandi hastanede yattı annem hastalandı ben grip oldum herşey üst üste geldi kendi kendime hep dedim ama vala bu çocuk tutmicak bukadar strese artık ümidimi kestigin anda bu mübarek günde güzel haber geldi gönlünü güzel tut arkadaşım.Allahin izniyle güzel sonuçlar al sende ve ömrünün boyunca bebeğin senle olsun
Benim doktorumda bende hiç filim falan hiç birşey istemeden yaptı aşılama sadece benim yumurtalık çok küçükmüş büyütüp hemen çatlatma iğnesi sonrada birgün sonra aşılama yaptiDoktor nereden almış diplomayı. Rahim filmi olmadan işlem yapılmaz. Oranın durumunu bilmeden nasıl işlem yapmış. Doktoru acil değiştirin.
Amin canım benim Allah'ın hikmetine sual olunmaz.cumleten hayırlı kandiller.cancazim benim aşılamada minik bir kan geldi sadece okadar.ilk günü ister istemez aşılamanın verdiği birşeyden dolayı rahmim acıdı sonra normale döndü sadece 5.yada 6.gunu ozaman çok şiddetli bı kasık ağrım oldu.o kasık ağrısından sonra artık hafif hafif kasıklarda batma afedersin rahmimdee böle pıt pıt kalp atışı gibi biseyler oldu.bide hissedin ya ben bugüne kadar her ay hamileyim sanmistim ama böle değildi.tabi herkeste farklı olabilir ben o kasık batması ve rahmimde o kalp atışı gibi şeyden sonra acaba varmı die test yapmıştımAy kıyamam hani derler ya tam umutum bittiği yerdeyim derken bir mucize olur ya işte oda öyle ve burda herkezin Berat kandili mübarek olsun peki bu işlemde sonra ağrın çok oldu mu benim çok oldu ve kan geldi mi canım benim
kasıklarımdakı huzursuzluk dısında belırtım sıkıntım yok o da regl olacak gıbı mı degıl mı bılemıyorum anlamlandıramadım. cok da ılac takvıyesı aldım o yuzden belırtı dıyebılecegım
Ayy canım gözün aydın biliyordum his ettim
pek bır seyım yok :)
Amin canım benim Allah'ın hikmetine sual olunmaz.cumleten hayırlı kandiller.cancazim benim aşılamada minik bir kan geldi sadece okadar.ilk günü ister istemez aşılamanın verdiği birşeyden dolayı rahmim acıdı sonra normale döndü sadece 5.yada 6.gunu ozaman çok şiddetli bı kasık ağrım oldu.o kasık ağrısından sonra artık hafif hafif kasıklarda batma afedersin rahmimdee böle pıt pıt kalp atışı gibi biseyler oldu.bide hissedin ya ben bugüne kadar her ay hamileyim sanmistim ama böle değildi.tabi herkeste farklı olabilir ben o kasık batması ve rahmimde o kalp atışı gibi şeyden sonra acaba varmı die test yapmıştım
Ben ilk asilamam herhalde seninde ilk ve canım bende iki sefer kan geldi biri 2 günü birde 3 günüde geldi sonra olmadı ağrım çöktü amaAmin canım benim Allah'ın hikmetine sual olunmaz.cumleten hayırlı kandiller.cancazim benim aşılamada minik bir kan geldi sadece okadar.ilk günü ister istemez aşılamanın verdiği birşeyden dolayı rahmim acıdı sonra normale döndü sadece 5.yada 6.gunu ozaman çok şiddetli bı kasık ağrım oldu.o kasık ağrısından sonra artık hafif hafif kasıklarda batma afedersin rahmimdee böle pıt pıt kalp atışı gibi biseyler oldu.bide hissedin ya ben bugüne kadar her ay hamileyim sanmistim ama böle değildi.tabi herkeste farklı olabilir ben o kasık batması ve rahmimde o kalp atışı gibi şeyden sonra acaba varmı die test yapmıştım
Ya ama oluomus galiba o bı kaç kişiden duydum ben.benim biraz kanal dar olduğu için aşılama yaptığı aparatta kan gormustum birazda peceteyede geldi başka gelmedi ama ilk gün oldu benimBen ilk asilamam herhalde seninde ilk ve canım bende iki sefer kan geldi biri 2 günü birde 3 günüde geldi sonra olmadı ağrım çöktü ama
Canımmmm çok sevindimmmm şimdi artışı takip etme zamanı sağlıcakla inşCanlar şimdi geldim sağlık ocağında daha çok küçükmüş beta 34.9 ile öğrendim.Allahin izniyle
Sağlık ocağında yapmicam o kesinleşti canim doktoruma msj attim dönüş yapar muhtemelen sağlık ocağında ugrasamicam sinir etti zaten beni.Canımmmm çok sevindimmmm şimdi artışı takip etme zamanı sağlıcakla inş
Canım yaptır gitsin kan testini. Zaten anladığım kadarıyla tutmadıysa regl geliyor. Benim 13. Geldi. Yarın gir ver sen kanıkasıklarımdakı huzursuzluk dısında belırtım sıkıntım yok o da regl olacak gıbı mı degıl mı bılemıyorum anlamlandıramadım. cok da ılac takvıyesı aldım o yuzden belırtı dıyebılecegım pek bır seyım yok :)
Amin kuzucum darısı senin başınaCanımmmm çok sevindimmmm şimdi artışı takip etme zamanı sağlıcakla inş