Canım ben 4 hamilelik geçirdim 6 yıllık evliyim ilk 2 düşükten sonra tüm testlere pıhtılaşma dahil bakıldı sorun çıkmadı daha sonra 1 hamilelik daha yaşadım tam da umre yolculuğuna çıkmadan 1 hafta önce öğrendim hep düşüyor die tereddüt ettik ama umreyi çok istediğimiz için rabbim çocuğumuzla göndericekti demekki bizi dedik 3 kişi gittik:) herşey çok güzel gidiodu kusmalarım hariç..umreden döndük aradan 1.5 2 ay sonra boğaz ağrım oldu konrtolüme daha 1 hafta vardı ama doktor gel ona göre ilaç yazalım boğazına bakaym dedi gittik parol kullansan yeter dedi hadi bi de gelmişken bebeğinizi özlediyseniz bakalım dedi bana kalsa zaten bebeğime bişey oldu mu die her gün ultrasona giresim vardı..ultrasondayım doktor sessiz ve her yerimi gezdiriyor 12.haftalıktı kalp atışı yok dedi 3.ayı doldurmuştum tam da..sonra kürtaj oldum hemen bebeği patolojiye verdik kromozomu kopmış meğer..yani bizim probleminiz de kromozom..sonra
tüp bebek tek şansınız dediler..tüp bebeğe karar verdiğimiz ay bi bakmışım kendiliğimden yine hamile kalmışım ama o da düştü hemen..tüp bebekte de sonuç olumsuz oldu..şimdi de aşılama yaptık o da olmadı..herşeyin hayrlısı yani canım..