umudunuzu yitirmeyin varmış gibi dikkat edin insallah rabbim isteyen herkese verirmerhaba
17 şubatta aşılama yapıldı bekliyorum pek ümitli değilim amabakalım artık
Aşılama ayın 15 inde yapıldı yani hala beklemedeyim 5 gün sonra kam testi yapılacakyazılarınızı göremmiyorum tlf bakıyorum aşılamanız tutmadımı hala bekliyomusunuz sonucu
Canim kusura bakma yazamadım. Pazartesi yeni bir ise basladim. Salida 2. Asilamami oldum. Sıkıntılı bir süreç oldu benim için. Allahtan sabırlar diliyorum. Çok zor zamanlar geçirmişsin. İnşallah bundan sonrası daha hayırlı ve kolay olur. Kromozon sorunu için spermleri işlem öncesi seçebilirler belki. Çok bir bilgim yok o konu hakkında. Ama yeni yeni birsürü tetkikler çıkıyor. Rabbim maddi ve manevi dayanma kuvveti versin. Sevgilerimle...Canım ben 4 hamilelik geçirdim 6 yıllık evliyim ilk 2 düşükten sonra tüm testlere pıhtılaşma dahil bakıldı sorun çıkmadı daha sonra 1 hamilelik daha yaşadım tam da umre yolculuğuna çıkmadan 1 hafta önce öğrendim hep düşüyor die tereddüt ettik ama umreyi çok istediğimiz için rabbim çocuğumuzla göndericekti demekki bizi dedik 3 kişi gittik:) herşey çok güzel gidiodu kusmalarım hariç..umreden döndük aradan 1.5 2 ay sonra boğaz ağrım oldu konrtolüme daha 1 hafta vardı ama doktor gel ona göre ilaç yazalım boğazına bakaym dedi gittik parol kullansan yeter dedi hadi bi de gelmişken bebeğinizi özlediyseniz bakalım dedi bana kalsa zaten bebeğime bişey oldu mu die her gün ultrasona giresim vardı..ultrasondayım doktor sessiz ve her yerimi gezdiriyor 12.haftalıktı kalp atışı yok dedi 3.ayı doldurmuştum tam da..sonra kürtaj oldum hemen bebeği patolojiye verdik kromozomu kopmış meğer..yani bizim probleminiz de kromozom..sonra tüp bebek tek şansınız dediler..tüp bebeğe karar verdiğimiz ay bi bakmışım kendiliğimden yine hamile kalmışım ama o da düştü hemen..tüp bebekte de sonuç olumsuz oldu..şimdi de aşılama yaptık o da olmadı..herşeyin hayrlısı yani canım..
Canim coook sevindim. Hayirlisi ile rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah. Bu iste guzel haber uzun zamandir bekliyorduk. Doktorunu gorebildinmi? Kontrol olmayi ihmal etme. Jel dusuge karsi korumak icin veriliyor. Bence devam etmende fayda var. Hamile kalanlar genelde kullanmaya devam etmisler. Gelismelerden haberdar etmeye devam et. Tebrik ederim simdidenarkadaşlar kan sonucu 500 cıktı doktorada gösteremedim sonuc pozitif sanırım verdikleri jel aşılamadan sonra bu durumlarda devam eden yada progesteron kullanan varmı ?
inşallah ama hiçbişey hissetmiyorum doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum bi heyecan bile yok içimde alel acele oldu biraz belki kemdimi hazır edemedim belkide bunca sene olmadı da bunla mı olacak hissiumudunuzu yitirmeyin varmış gibi dikkat edin insallah rabbim isteyen herkese verir
tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. kaçıncı gün tahlil yaptın? zaten kutunun içinde 15 tane var iki gün arayla 2 test yap hcg yükselmasine bak katlanmış mı? eğer normalse zaten bi doktora git durumu anlat o gerekirse sana progesteron verecektir. ama mutlaka doktora git! maşallah diyelim rabbim bize de nasip eder inşallaharkadaşlar kan sonucu 500 cıktı doktorada gösteremedim sonuc pozitif sanırım verdikleri jel aşılamadan sonra bu durumlarda devam eden yada progesteron kullanan varmı ?
İNŞALLLAHHH BUYIL İSTEYEN HERKES ANNE OLSUN GÖNÜLDEN DUAMtebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. kaçıncı gün tahlil yaptın? zaten kutunun içinde 15 tane var iki gün arayla 2 test yap hcg yükselmasine bak katlanmış mı? eğer normalse zaten bi doktora git durumu anlat o gerekirse sana progesteron verecektir. ama mutlaka doktora git! maşallah diyelim rabbim bize de nasip eder inşallah
çook teşekkür ederim insallah sizlerde bu yıl bu güzel haberi alacaksınız dr gördü bakalım şimdilik kan tahliline devam 2 hafta sonra tekrar görelim dedi hayırlısı bakalım insallah bir sorun olmadan alırım kucağımaCanim coook sevindim. Hayirlisi ile rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah. Bu iste guzel haber uzun zamandir bekliyorduk. Doktorunu gorebildinmi? Kontrol olmayi ihmal etme. Jel dusuge karsi korumak icin veriliyor. Bence devam etmende fayda var. Hamile kalanlar genelde kullanmaya devam etmisler. Gelismelerden haberdar etmeye devam et. Tebrik ederim simdidenSevgilerimle
bir kere daha deneyin olmazsa nasılsa sonunda bir şansım daha var deyip bir daha deneyin yitirmeyin umudunuzu ilk aşılamam benimde oldu diyemiyorum sadece kanda pozitif henuz goremedim ultrasonda erken dedi doktorlar anlamadım bende bir umut bekliyorum kendimi cesaretlendiriyorum aslında
İNŞALLLAHHH BUYIL İSTEYEN HERKES ANNE OLSUN GÖNÜLDEN DUAM
yaptırdım doktorum aşılamalarda progesteron veriyoruz kullanmaya devam et dedi 16.gunde adet gecikmesi oldu testte pozitff cıktı çoookk teşekkürler en kısa zamanda herkesden güzel haberler alalım
Aşılama ilk ama klomenleri saymassak tabi zor aşamalardan geçtim 5yıl bekledim insallah sonuç güzel olur İNSALLAHH bu yıl isteyen herkes bu güzel duyguyu tatsınCanım sen ilk aşılama da kanda pozitif mi gördün çok sevindim yaa
Çok sevindim yaa hayırlı olsun darısı başımıza
Merhaba oncelikle hayırlı olur insallah dr iğne verecek iğneyle birlikte jelde kullandım ben yumurta takibin olacak yumurtaların buyuduğunde (ilk muaynendeeşinden orenek isteyecekler)gun verecek catlatma iğnesi olacaksın aşılama gunun geldiğinde eşin yine test verecek yıkanacak Vajinal muayene gibi olacak herşey hastanen hakkında bilgim yok ama sadece yaşadıklarımı anlatabildim hakkında hayırlısı insallah herşey gönlünce olurMrb kızlar, bende bu gelecek ay cerrahpaşada aşılama yaptıracagım. Cerrahpaşa da aşılama yaptıran yada bılgısı olan var mı? Nette arastrdm ama bulamadım?
Teşekkür ederim inşallah. Cerrahpaşa dr altay gezer bey ıgneyle yumurtalarımı buyutecegını asılamamı oyle yapacagını soyşedı.cunku daha once klomen denedım baska bı hekımde hıc tepkı vermedı yumurtalarım.eşimde varıkosel ameliyatı oldu sonucları masallah bıraz olsun duzeldı.bu degerlerle asılama deneyebılırız dedı. Ama dr.altay gezer ıle ılgılı hıc bılgı goremedım nette.acaba asılama yaptıran veya cevresınde bılen var mıdır? Ayrıca jel ne için kullandın canım sen?Merhaba oncelikle hayırlı olur insallah dr iğne verecek iğneyle birlikte jelde kullandım ben yumurta takibin olacak yumurtaların buyuduğunde (ilk muaynendeeşinden orenek isteyecekler)gun verecek catlatma iğnesi olacaksın aşılama gunun geldiğinde eşin yine test verecek yıkanacak Vajinal muayene gibi olacak herşey hastanen hakkında bilgim yok ama sadece yaşadıklarımı anlatabildim hakkında hayırlısı insallah herşey gönlünce olur
Ya evet aslında çabalamak lazım ama ben yıllardır çalışmaya alıştım 4 ay önce Eskişehirden İstanbula taşındım hadi dedik bebek için yoğunlaşalım yaşda 32 ama ben evde kaldıkça sürekli kendimi dinledim, bu da beni yıpratmaya başladı hissediyorum...Çok örneklerini gördüm bebek fikrini aklından çıkarırsan direk oluyormuş diye, bide öyle deniyim dedim
doktor bir arkadaşım hamilelik olayını fazla kafaya taktığında beyninin hamile olduğunu sanıp prolaktin ve benzeri gebelik hormonlarını salgıladığını ve haliyle gebeliğin oluşmadığını söylemişti. rahat olmak lazım pek elimizde olmasa da elişi yapın tavsiye ederim boş kalıp kendinizi dinlememeye çalışın. Çok zor beklemek. cumartesi test günüm bakalım artık hayırlısıİkisi cok cok alakalı nette de yazıyor malesef
Mrb kızlar, bende bu gelecek ay cerrahpaşada aşılama yaptıracagım. Cerrahpaşa da aşılama yaptıran yada bılgısı olan var mı? Nette arastrdm ama bulamadım?
Teşekkür ederim inşallah. Cerrahpaşa dr altay gezer bey ıgneyle yumurtalarımı buyutecegını asılamamı oyle yapacagını soyşedı.cunku daha once klomen denedım baska bı hekımde hıc tepkı vermedı yumurtalarım.eşimde varıkosel ameliyatı oldu sonucları masallah bıraz olsun duzeldı.bu degerlerle asılama deneyebılırız dedı. Ama dr.altay gezer ıle ılgılı hıc bılgı goremedım nette.acaba asılama yaptıran veya cevresınde bılen var mıdır? Ayrıca jel ne için kullandın canım sen?
Teşekkur edıyorum inşallah hayırlı sonuc alırımMerhaba hayırlı olsun aşılamanız inşallah pozitif sonuçlanır. Ben 15 şubatta aşılamamı Cerrahpaşa'da yaptırdım. Tabiki özel hastane ilgisi göremiyorsunuz ama ben memnunum Cerrahpaşa'dan...Prof.Dr.Altay Gezer ise Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı başkanıdır oldukça başarılı ve deneyimli bir doktordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?