- Konu Sahibi gokceeee220
-
Yan etki yaptı mı iğne sizdeBirde ovulasyon testinde artık tek cizGi görmenin hcg negtif olması şeklinde yorumlanabilir mi sizce.iğnenin 8.günü bugün mesela
Hayır hiç yapmadı canım.sende yaptı mıYan etki yaptı mı iğne sizde
Çok heyecanlı bizi de haberdar edinnKontrol dediği kan ister sanırım.muayene eder
Biraz yaptı bende midem taş gibi oldu az da bulantı yaptı bendeHayır hiç yapmadı canım.sende yaptı mı
Ben evet canımKızlar yarın mı tekrar test yapıyosunuz?
Hayırlı haberlerini bekliyorum ismin neydi dua edicem sanaBen evet canım
Yaa ilk aşılamanda belirti yaşadın mı :)Hayır benim ikinci aşılamam ilk aşılamam da düşük yapmıştım
Testten 5-6 gün önce bel ağrısı yaşamıştım bide göğüs hassasiyeti yaşamıştım normalde hiç yasamazdim bakalım bu sefer nasıl olcak test gunume 8 gün varYaa ilk aşılamanda belirti yaşadın mı :)
Teşekkür ederim Allah razı olsun tuğçeHayırlı haberlerini bekliyorum ismin neydi dua edicem sana
Kan verdin mi canımTeşekkür ederim Allah razı olsun tuğçe
Verdim canımKan verdin mi canım
Sonuç çıktı mı pozitif olur inşallahVerdim
Çıkmadı canım inşallah amin 2 saat kaldı çıkmasına ama ümitsizim birazSonuç çıktı mı pozitif olur inşallah
Dua edelim inşallah pozitif olurÇıkmadı canım inşallah amin 2 saat kaldı çıkmasına ama ümitsizim biraz
Öyle düşünmek istiyorum öyle düşünüyorumDua edelim inşallah pozitif olurbazen testler yanıltabilir erken olduğu için öyle düşün
Ben kaset test yaptik laboquick negatif disari cikinca erken gebelik alacagim sen verdin mi kan?Test yapan var mı
Verdim canımBen kaset test yaptik laboquick negatif disari cikinca erken gebelik alacagim sen verdin mi kan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?