Benim 2 saate çıkmıştı canm e nabızdan baktım ben ilkBekliyorum hala birazdan soracam vallahi ödüm kopuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 2 saate çıkmıştı canm e nabızdan baktım ben ilkBekliyorum hala birazdan soracam vallahi ödüm kopuyor
0,464 çıktı doktorumu aradım bugün 12. Gün değil aşılama yaptığın günü saymıyorsun öyle hesapla dedi öylede hesaplayınca bugün daha 10. Gün bitti 11.gun dedi pazartesi kontrol var bidaha verecem bakalım hayırlısı doktor rahatlattı beni yoksa çok üzülürdümAyyy insallah en guzel haberi alirsin yaaa insan kendi gibi heyecanlaniyo![]()
Güzel düşün canm bekle bakalım doktor öyle söylediyse vardır bildiği0,464 çıktı doktorumu aradım bugün 12. Gün değil aşılama yaptığın günü saymıyorsun öyle hesapla dedi öylede hesaplayınca bugün daha 10. Gün bitti 11.gun dedi pazartesi kontrol var bidaha verecem bakalım hayırlısı doktor rahatlattı beni yoksa çok üzülürdüm
0.100 değil en azındanGüzel düşün canm bekle bakalım doktor öyle söylediyse vardır bildiği
Aynen oyle rahatla hala umit avr demek ki0,464 çıktı doktorumu aradım bugün 12. Gün değil aşılama yaptığın günü saymıyorsun öyle hesapla dedi öylede hesaplayınca bugün daha 10. Gün bitti 11.gun dedi pazartesi kontrol var bidaha verecem bakalım hayırlısı doktor rahatlattı beni yoksa çok üzülürdüm
Üzüldüm ama birazda olsa yüksek bekliyordumAynen oyle rahatla hala umit avr demek ki
Ahh o 0.100 degeri hemizin korkulu ruyasi ahh0.100 değil en azından![]()
Ahh o 0.100 degeri hemizin korkulu ruyasi ahh
Ama soyle dusun iki kat olarak artiyoo pazartesiye yuksek cikar insallahÜzüldüm ama birazda olsa yüksek bekliyordum
İnşallah aşkım yaa vallahiAma soyle dusun iki kat olarak artiyoo pazartesiye yuksek cikar insallah
Senin asilamann ne zamandi cnm bende oan gore test yapiyim diormİnşallah aşkım yaa vallahi
9 Kasım'da yaptım canımSenin asilamann ne zamandi cnm bende oan gore test yapiyim diorm
O zaman bnm de carsambabfalan yapmam iyi olur. Benimki 11 kasimda yapildi9 Kasım'da yaptım canım
Aşılama yaptığın günü saymazsak 9 gün olmuş pazartesi ya da salı yaparsan çıkar büyük ihtimalleO zaman bnm de carsambabfalan yapmam iyi olur. Benimki 11 kasimda yapildi
Ayy insallah guzel haberler aliriz hepimizAşılama yaptığın günü saymazsak 9 gün olmuş pazartesi ya da salı yaparsan çıkar büyük ihtimalle
İnşallah Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasınAyy insallah guzel haberler aliriz hepimiz![]()
Niye boyle birsey oluyor anlamiyorum ki ialclarin etkisiyle mi yuksek cikip dusunuyor cok uzuldm yaaKızlar hcg düştü benim kısmet değilmiş
Aaa neden kimyasal mi olmuş çünkü 15. Gün yaptın yani ilaç etkisinin kaldığını düşünmüyorumKızlar hcg düştü benim kısmet değilmiş