• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda yazılanlarla aynı aslın kasıklarda kasılmam vardı çok net hissettiğim halsizlik vardı ama ben gelende halsizim evde olduğum günler 😂 ateşim 37 civarıydı birde göğüslerin çok acıdı ama son 1 2 gündür o acı azaldı dolgunluğu kaldı bu kadardı sanırım
Ah birde sabahları çok belim ağrıyor erkenden uyanmama sebep oluyor uykuya dalmakta da zorluyor bu ağrı

Ayy insallah bizimde sonucumuz sizin gibi guzel.olur 🥰 guzel haberler aldikca insanin icini umut doluyo ☺️
İnş canm ilk istemedik kardeşi de olsun istedik sonra yaş buna engel olacaktı hadi oldun dedik etrafımızda arkadaşlarımızında çocuğunu olmadı bir çoğunun buda korkuttu ya bizimde olmazsa diye 1 yıl denedik olmadı aşılama önerdi doktor direk aşılama yaptık bizde bu ay yumurta çatlatma olayına hiç girmedim kist olır aşılamayı engeller diye de oldu gibi herhalde 😂 bakalım

İnş canm ilk istemedik kardeşi de olsun istedik sonra yaş buna engel olacaktı hadi oldun dedik etrafımızda arkadaşlarımızında çocuğunu olmadı bir çoğunun buda korkuttu ya bizimde olmazsa diye 1 yıl denedik olmadı aşılama önerdi doktor direk aşılama yaptık bizde bu ay yumurta çatlatma olayına hiç girmedim kist olır aşılamayı engeller diye de oldu gibi herhalde 😂 bakalım
Olmus olmus cokta guzel olmus 😁

Bende direk aşılama mı talep etsem yaa .. ama öncesinde bir yumrutlama takibi yapmak lazım sanki ya

Vallahi şuan aşılamanın 10.gunundeyim göğüs ağrısı ve kabızlığım var şuanda. Allah gönlüne göre versin inşallah.. Ben aşılamadan önce iğne kullandın canım doktor 8 tane iğne yazdı bunlara 550 lira verdim. Devlet karşılamıyor çünkü bu iğneleri birde çatlatma iğnesi verdi doktorum onada 130 lira verdim. Toplam 680 iğnelere verdim. Aşılamayı özel bir hastanede yaptım devlet hastanesi tercih etmedim. 800 tlde aşılmaya verdim. Evlendiğimden beri istiyoruz 2 senedir evliyim sebepsiz infertilite var bizde ne eşimde ne bende bir sorun yok daha vakti zamanı değil sanırım. Aklına takılan sormak istediğin başka birşey varsa sorabilirsin 😌
Canım merhaba okuyordum mesajları sana şunu sormak istedim bende büyük ihtimalle Aralık’ta aşılalama yaptıracağım , sen ikimizde de sorun yok dedin sebepsiz infertilite dedin ama sende kist falan damı yok bende çikolata kisti var .

Canım merhaba okuyordum mesajları sana şunu sormak istedim bende büyük ihtimalle Aralık’ta aşılalama yaptıracağım , sen ikimizde de sorun yok dedin sebepsiz infertilite dedin ama sende kist falan damı yok bende çikolata kisti var .
Hayır kist bile yok doktor ben şok oluyorum sen nasıl hamile kalamiyorsun bile dedi bana

Back
X