- 1 Temmuz 2019
- 265
- 102
- 33
- 25
Benim bugün 11.gun kan vereyim mi ne dersiniz yoksa yarını mi bekleyeyimCanım sonuç nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bugün 11.gun kan vereyim mi ne dersiniz yoksa yarını mi bekleyeyimCanım sonuç nedir
Geldi canım tutmamışCanım sonuç nedir
Tutmadı canım maalesefCanım sonuç nedir
Kaç çıktı sonucunTutmadı canım maalesef![]()
Canım benim ya üzme kendiniTutmadı canım maalesef![]()
Yapacak birşey yok valla ne yapalım Allah vermiyorsa bir bildiği var deyip avutuyorum kendimiCanım benim ya üzme kendiniikinci de şans çok daha yüksek diyorlar
Canım benim ya doktora ne zaman gideceksinYapacak birşey yok valla ne yapalım Allah vermiyorsa bir bildiği var deyip avutuyorum kendimi0,1 sonuç
![]()
hımmmm anladım canım. Ben de yaptraağım ya Aralık ayınca bir yumurtlamaa takibi yaptırayım da ocakta Allahın izniyle ben de yaptıracağım bri aşılama. İnşallah gerek kalmaz da o zamanaAşılama sadece sperm de sorun olunca değil sebepsiz interfilite durumlarında da yapılıyor mesela benim daha önce doğal yoldan olmuş iki kaybım var eşimde sperm sıkıntısı yok sadece bende pıhtılaşma var hsg sonrası üçüncü aydayım üç ay daha olmazsa aşılama yaptırıcam. Bayağı araştırdım aşılama dan sonra ilişki veriliyor mutlaka. Yaptıran arkadaşlarım da aynı şekilde söyledi aşılama sonrası ilişki vermiş doktor. İçeri giren sperm sayısı nekadar fazla olursa şans okadar çok olurmuş inşallah gerek kalmaz o aşamaya![]()
Ben 15. Hüne kadar bekliyorum canm ama çok merak ediyorsan ver tabiBenim bugün 11.gun kan vereyim mi ne dersiniz yoksa yarını mi bekleyeyim
Vazgeçtim valla pazartesi kontrolüm var oraya gidince doktor napacaksa yapsınBen 15. Hüne kadar bekliyorum canm ama çok merak ediyorsan ver tabi
Üzülme bi daha dene canm sürekli düşünme deTutmadı canım maalesef![]()
Test yaptirdiniz mi acaba? Sonuc nedir insallah guzel haberlerinizi alirizYok canm cuma günü yaptırcam 15. Günde ama dediğim gibi dün idrar testinde 2çizgi vardı beklemek istedim cuma yı kontrol zamanı yapıldın diye burda çok fazla negatif alan var öncesinde yapıp kafamı bulandırmak istemiyorum
Evet şimdi geldim evet pozitifTest yaptirdiniz mi acaba? Sonuc nedir insallah guzel haberlerinizi aliriz
Maşallah çok sevindim kaç çıktı sonucunEvet şimdi geldim evet pozitifama artış var mı beta hcg kontrol edelim dedi pazar tekrar kan vericem
21 çıktı canmMaşallah çok sevindim kaç çıktı sonucun
Yükselir inşallah canım benim yaa çok sevindim inşallah pazartesi bende yazarım buraya güzel sonuç21 çıktı canm
Yaaaa cok sevindim ne guzel bir haberEvet şimdi geldim evet pozitifama artış var mı beta hcg kontrol edelim dedi pazar tekrar kan vericem
İnş canmYükselir inşallah canım benim yaa çok sevindim inşallah pazartesi bende yazarım buraya güzel sonuç
Burda yazılanlarla aynı aslın kasıklarda kasılmam vardı çok net hissettiğim halsizlik vardı ama ben gelende halsizim evde olduğum günlerYaaaa cok sevindim ne guzel bir haberpeki sizin belirtileriniz nelerdi belki bize de umut olur
![]()
Ayy insallah bizimde sonucumuz sizin gibi guzel.olurBurda yazılanlarla aynı aslın kasıklarda kasılmam vardı çok net hissettiğim halsizlik vardı ama ben gelende halsizim evde olduğum günlerateşim 37 civarıydı birde göğüslerin çok acıdı ama son 1 2 gündür o acı azaldı dolgunluğu kaldı bu kadardı sanırım