• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama sadece sperm de sorun olunca değil sebepsiz interfilite durumlarında da yapılıyor mesela benim daha önce doğal yoldan olmuş iki kaybım var eşimde sperm sıkıntısı yok sadece bende pıhtılaşma var hsg sonrası üçüncü aydayım üç ay daha olmazsa aşılama yaptırıcam. Bayağı araştırdım aşılama dan sonra ilişki veriliyor mutlaka. Yaptıran arkadaşlarım da aynı şekilde söyledi aşılama sonrası ilişki vermiş doktor. İçeri giren sperm sayısı nekadar fazla olursa şans okadar çok olurmuş inşallah gerek kalmaz o aşamaya 🤲😇
hımmmm anladım canım. Ben de yaptraağım ya Aralık ayınca bir yumurtlamaa takibi yaptırayım da ocakta Allahın izniyle ben de yaptıracağım bri aşılama. İnşallah gerek kalmaz da o zamana

Yok canm cuma günü yaptırcam 15. Günde ama dediğim gibi dün idrar testinde 2çizgi vardı beklemek istedim cuma yı kontrol zamanı yapıldın diye burda çok fazla negatif alan var öncesinde yapıp kafamı bulandırmak istemiyorum
Test yaptirdiniz mi acaba? Sonuc nedir insallah guzel haberlerinizi aliriz

Yaaaa cok sevindim ne guzel bir haber 🥰 peki sizin belirtileriniz nelerdi belki bize de umut olur 🤭
Burda yazılanlarla aynı aslın kasıklarda kasılmam vardı çok net hissettiğim halsizlik vardı ama ben gelende halsizim evde olduğum günler 😂 ateşim 37 civarıydı birde göğüslerin çok acıdı ama son 1 2 gündür o acı azaldı dolgunluğu kaldı bu kadardı sanırım

Burda yazılanlarla aynı aslın kasıklarda kasılmam vardı çok net hissettiğim halsizlik vardı ama ben gelende halsizim evde olduğum günler 😂 ateşim 37 civarıydı birde göğüslerin çok acıdı ama son 1 2 gündür o acı azaldı dolgunluğu kaldı bu kadardı sanırım
Ayy insallah bizimde sonucumuz sizin gibi guzel.olur 🥰 guzel haberler aldikca insanin icini umut doluyo ☺️

Back
X