• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sıkma canını canm bende bu ay ovulasyon testi aldım diğer aşılamaya kadar değerlendireyim bu ayıda dedim sende vazgeçme mensten sonra devam et

Merhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı

Eklentiler

• 1E03D79F-13BE-4C84-8E7E-80B6CB6032F2.webp
    1E03D79F-13BE-4C84-8E7E-80B6CB6032F2.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 17
Vallahi şuan aşılamanın 10.gunundeyim göğüs ağrısı ve kabızlığım var şuanda. Allah gönlüne göre versin inşallah.. Ben aşılamadan önce iğne kullandın canım doktor 8 tane iğne yazdı bunlara 550 lira verdim. Devlet karşılamıyor çünkü bu iğneleri birde çatlatma iğnesi verdi doktorum onada 130 lira verdim. Toplam 680 iğnelere verdim. Aşılamayı özel bir hastanede yaptım devlet hastanesi tercih etmedim. 800 tlde aşılmaya verdim. Evlendiğimden beri istiyoruz 2 senedir evliyim sebepsiz infertilite var bizde ne eşimde ne bende bir sorun yok daha vakti zamanı değil sanırım. Aklına takılan sormak istediğin başka birşey varsa sorabilirsin 😌
Canım hangi hastanede yaptırdın aşılamayı özel olduğu halde baya uyguna yapmış çünkü

Selamlar arkadaşlar. Bende 3 yıldır istiyorum ama olmuyor. Sebepsiz infertilite bende de eşimde de sorun yok ama olmuyor 🤷🏼‍♀️ Adetimin 3 . günü yarın doktora gidiyorum aşılama olucak bu ay. İnşallah güzel haberler veririm. Şimdiye kadar 4 kez çatlatma yaptık olmadı. Aşılama nasıl oluyor? Her ay yapılabiliyor mu?

Selamlar arkadaşlar. Bende 3 yıldır istiyorum ama olmuyor. Sebepsiz infertilite bende de eşimde de sorun yok ama olmuyor 🤷🏼‍♀️ Adetimin 3 . günü yarın doktora gidiyorum aşılama olucak bu ay. İnşallah güzel haberler veririm. Şimdiye kadar 4 kez çatlatma yaptık olmadı. Aşılama nasıl oluyor? Her ay yapılabiliyor mu?
Ben de Perşembe günün gideceğim doktora. Direk aşılamamı istesem yok sa çatlatma denesem mi bende ya bilemedim.

Ben de Perşembe günün gideceğim doktora. Direk aşılamamı istesem yok sa çatlatma denesem mi bende ya bilemedim.
Aşılama ihtimali daha çok artırıyor ben ilk kez denicem. Bana kalda geçen aylarda da istiyodum ama önce çatlatmayla başlanıyormuş. Sonuç alınamazsa aşılama, tüp bebek vs. Doktor bana femera verdi 5 gün kullanıcam. İğnelerde var ama 4-5 bini bulur önce bu ilacı deneyelim dedi bakalım. Hayırlısı olsun hakkımızda

Aşılama ihtimali daha çok artırıyor ben ilk kez denicem. Bana kalda geçen aylarda da istiyodum ama önce çatlatmayla başlanıyormuş. Sonuç alınamazsa aşılama, tüp bebek vs. Doktor bana femera verdi 5 gün kullanıcam. İğnelerde var ama 4-5 bini bulur önce bu ilacı deneyelim dedi bakalım. Hayırlısı olsun hakkımızda
Çok mu dirençli ki senin yumurtalar femara verdi o klomenden ağır bir ilaçmış. Özel de direk aşılama desem yapmazlar mı yani. İlla çatlatma mı yapacaklar. Benim yaş faktörü var belki direk aşılama yapalım derler.

Çok mu dirençli ki senin yumurtalar femara verdi o klomenden ağır bir ilaçmış. Özel de direk aşılama desem yapmazlar mı yani. İlla çatlatma mı yapacaklar. Benim yaş faktörü var belki direk aşılama yapalım derler.
Yok güzel sonuç aldık klomenden aslında ama bu ilaç daha çok yumurta oluşturuyomuş dedi doktor. Bir de aşılama ya şansı artırmak için.

Yaştan ötürü belki aşılama başlayabilir sana. Çatlatma gerçekten zaman kaybıydı benim için. Herkese boş geliyo acele ediyor olmam ama bende 30 yaşındayım. Evlendiğimde olsa şimdi 3 yaşında çocuğum olurdu. Yapma yapma dediler şimdi de olmuyo 🤷🏼‍♀️

Yaştan ötürü belki aşılama başlayabilir sana. Çatlatma gerçekten zaman kaybıydı benim için. Herkese boş geliyo acele ediyor olmam ama bende 30 yaşındayım. Evlendiğimde olsa şimdi 3 yaşında çocuğum olurdu. Yapma yapma dediler şimdi de olmuyo 🤷🏼‍♀️
Valla bende bilmiyorum işte bir yumurtanın durmunu değerlendrip öyle mi aşılama deneyelim diyorum bir yandan diyorum boşa zaman kaybı mı hoş aşılamanın tutacağı da ne belli ki

Valla bende bilmiyorum işte bir yumurtanın durmunu değerlendrip öyle mi aşılama deneyelim diyorum bir yandan diyorum boşa zaman kaybı mı hoş aşılamanın tutacağı da ne belli ki
Belli değil ama olasılığı yüksek.. bi de o süreçte çok takmamak lazım sanırım. Ben bu ay aşılamada kendimi huzurlu hissetmek için meryem suresine başlicam inşallah adetim bitince.

Belli değil ama olasılığı yüksek.. bi de o süreçte çok takmamak lazım sanırım. Ben bu ay aşılamada kendimi huzurlu hissetmek için meryem suresine başlicam inşallah adetim bitince.
Evet. Olasılığı yüksek. ama en azından bir çatlatma iğnesi deneyeyim ben en i,yisi. Sonra aşılamaya geçeriz gerek kalırsa. Teşekkür ederim.

Şanlıurfa'da özel bir hastanede canım
Merhaba. En son 2 sinde yazmışız. Ben dün aşılama yaptırdım. Çok kolay değilmiş, biraz acıdı ve sonrasında da ağrım oldu epeyce. Şimdi de hafif lekelenme var. Bugün 2. günüm Allah ın izniyle tutar inşallah. 29 u adet günüm. Aynı zamanda da 15. günüm. O gün kan vermeyi düşünüyorum bi aksilik yaşamazsam. Siz ne yaptınız ? tuttu mu aşılamanız ?

Merhaba. En son 2 sinde yazmışız. Ben dün aşılama yaptırdım. Çok kolay değilmiş, biraz acıdı ve sonrasında da ağrım oldu epeyce. Şimdi de hafif lekelenme var. Bugün 2. günüm Allah ın izniyle tutar inşallah. 29 u adet günüm. Aynı zamanda da 15. günüm. O gün kan vermeyi düşünüyorum bi aksilik yaşamazsam. Siz ne yaptınız ? tuttu mu aşılamanız ?
Hayır. Negatif benim canım

Hayırlısı olsun. Tekrar denicek misin bu ay ? Bir de ne kullanmıştın ? İğne mi hap mı ? İğne daha etkiliymiş sanırım
Yazmıştım zaten konuda. 8 tane iğne kullandım 2 tane yumurta gelişti 21 mm tekrar denemiyceem. Allah'ın dediği olur.

Back
X