- 1 Temmuz 2019
- 265
- 102
- 33
- 25
Hayır canım bir kaç gün geçsin diyorum sen oldun muTest yaptın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım bir kaç gün geçsin diyorum sen oldun muTest yaptın mı
Oldum canm bi dahaki adetimde tekrar denicez bi ay ara verdikHayır canım bir kaç gün geçsin diyorum sen oldun mu
Hayırlısı olsun hakkında. Ya bişey sorucam progestan fitil kullanmıştım açaba gecikme mi yaptı yoksa evham mi yapıyorumOldum canm bi dahaki adetimde tekrar denicez bi ay ara verdik
Bende kasik ağrısı var son on gündür onun dışında hiç bir ağrım vs olmadı. Bende korkuyorum açıkçası gecikme yapmasından ne bileyim. İşin tuhaf tarafı benim de donmalarim var hiç terlemedim ve kabızlığım hala devam ediyor inşallah bebeğiim tutunmustur banaBende kullandım canım beta hcg yüksek olursa adet olmazsın ilaçla ilgisi yok ama benim değerim düşmeye başlayınca progesteron geceleri bek ağrısı terleme yaptı. Özellikle 2. Teste 6 ya düştüğü günde ne olur ne olmaz diye kullanmaya devam ettim o gece hiç uyuyamadım ağrıdan ve ertesi gün kullanmadım sende böyle ağrılar yoksa değerin yüksek demek olabilir diye düşünüyorum. Gerçi herkesin bünyesi farklı ama ben bi terslik olduğunu o zaman anlamıştım zaten ağrı yapmaya başlayınca
Ağızdan mı kullanıyorsun ilacı ben fitil gibi fullandım kabızlık yapmadı çünkü o yüzden sordum sen bence pazartesi kan ver ilk etapta üşüme bende de olmuştu ama bence tutmuştur bu ay çokta ümitlenme tabi ama günün gelmiş zaten testle öğren artık sonuç ne olursa olsun bilinmezlik böyle seni yormasın acabalar daha çok yorar insanı sonucu öğren biran önce güzel haberlerini alırız inş canmBende kasik ağrısı var son on gündür onun dışında hiç bir ağrım vs olmadı. Bende korkuyorum açıkçası gecikme yapmasından ne bileyim. İşin tuhaf tarafı benim de donmalarim var hiç terlemedim ve kabızlığım hala devam ediyor inşallah bebeğiim tutunmustur bana![]()
Ben olumlu sonuç aldım ilkinde Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sizlere de bizde ınsallah sağlıkla kucagimiza alırızKızlar merhaba. İlk aşılama deneyimim olacak. 27 Ekim adet tarihi adetin 2. Günü 28 Ekim'de kontrole gittim. Fostimon 75lik 5 iğne yazdı doktorum. 29 ekim gece vurmaya başladım iğneyi 1 Kasım pazartesi iğne bitti 2 Kasım salı günü kontrole gittim . Üç yumurtanın geliştiğini 13mm olduğunuve maksimum 8 iğne vurulması gerektiğini söyledi doktor. 3 iğne daha aldım yine 75lik . Şimdi cuma günü kontrole gideceğim tekrardan. Sizce yumurtalar büyümüş müdür her gün 2 mm büyüdüğünü duymuştum. Eğer istediği boyuta gelirse çatlatma iğnesi vuracak ve daha sonra aşılama yapacak. İlk aşılamada olumlu sonuç alan varmı varsa eğer moral olsun bana lütfen![]()
Sağlıkla kucağına al inşallah.Sen progestan fitil kullanmış mıydın canım bunu araştırıyorum dünden beri kimisi adeti geciktirir diyor kimisi adeti geciktirmez gebe değilsen gününde olursun diyor kafam çok karışıkBen olumlu sonuç aldım ilkinde Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sizlere de bizde ınsallah sağlıkla kucagimiza alırız
Fitil olarak kullanıyorum günde bir kez. İnşallah alırız canım ya valla hamile olduğumu öğreneyim kurban kesecem emin ol bugün gecikmenin 3. Günü normalde adetime yakın göğüs ağrım olurdu bu ay oda yok anlamadım gittiAğızdan mı kullanıyorsun ilacı ben fitil gibi fullandım kabızlık yapmadı çünkü o yüzden sordum sen bence pazartesi kan ver ilk etapta üşüme bende de olmuştu ama bence tutmuştur bu ay çokta ümitlenme tabi ama günün gelmiş zaten testle öğren artık sonuç ne olursa olsun bilinmezlik böyle seni yormasın acabalar daha çok yorar insanı sonucu öğren biran önce güzel haberlerini alırız inş canm
Hadi inş canm bu ay tutmuşturFitil olarak kullanıyorum günde bir kez. İnşallah alırız canım ya valla hamile olduğumu öğreneyim kurban kesecem emin ol bugün gecikmenin 3. Günü normalde adetime yakın göğüs ağrım olurdu bu ay oda yok anlamadım gitti
İnşallah canım bir kaç gün daha gecikirse eğer gidicem doktoraHadi inş canm bu ay tutmuştur
Tamm canm sen bilirsin ne zaman hazır hissedersen git tabi haber ver mutlaka canmİnşallah canım bir kaç gün daha gecikirse eğer gidicem doktora
Amin sağolun evet fitil olarak aldim doktorunun tavsiyesiyle dualrinizi eksik etmeyin koronoyim suanSağlıkla kucağına al inşallah.Sen progestan fitil kullanmış mıydın canım bunu araştırıyorum dünden beri kimisi adeti geciktirir diyor kimisi adeti geciktirmez gebe değilsen gününde olursun diyor kafam çok karışık
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineAmin sağolun evet fitil olarak aldim doktorunun tavsiyesiyle dualrinizi eksik etmeyin koronoyim suan
Desteğin çok oldu bana hakkını helal etTamm canm sen bilirsin ne zaman hazır hissedersen git tabi haber ver mutlaka canm
Çok geçmiş olsun umarım sende bebeğinde hafif geçirirsiniz canmAmin sağolun evet fitil olarak aldim doktorunun tavsiyesiyle dualrinizi eksik etmeyin koronoyim suan
Ne demek canm ben ara ara bakıcam sende bende durumumuzu yazalım inş cinsiyetlerini öğreneceğimiz günlerde gelirDesteğin çok oldu bana hakkını helal et![]()
İnşallah canım benimNe demek canm ben ara ara bakıcam sende bende durumumuzu yazalım inş cinsiyetlerini öğreneceğimiz günlerde gelir![]()
Canm ne yaptın yaptırdın mı testİnşallah canım benim
Negatif çıktı sonucum yine verdim kan canımCanm ne yaptın yaptırdın mı test