• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa neden kimyasal mi olmuş çünkü 15. Gün yaptın yani ilaç etkisinin kaldığını düşünmüyorum
Niye boyle birsey oluyor anlamiyorum ki ialclarin etkisiyle mi yuksek cikip dusunuyor cok uzuldm yaa
İlacın etkisi olduğunu düşünmüyorum canm büyük ihtimal kimyasal oldu diye tahmin ediyorum doktor sınırın altın da değil salı bi daha bakalım dedi ama benim pek umudum yok tabi

Direk kan tahlili ver canm 2 gün sonrada bidaha ver benim gibi erken sevinme yükselişini kontrol ettir. İnsan üzülüyor çünkü gerçekten.
Oldu djyensevinip.sinrasinda olumsuza donmesi daha cok.uzer tabi haklisin ama adet gunume 2 gun var bnde gecikmeden umutlanmak istemiorm acikcasi test.yapmak da uumt etmek oluyo o yuzden dayanmaya calisiyorum. Bi taraftan da jnsallah tutar diorm ama Allah buyuj hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.

Oldu djyensevinip.sinrasinda olumsuza donmesi daha cok.uzer tabi haklisin ama adet gunume 2 gun var bnde gecikmeden umutlanmak istemiorm acikcasi test.yapmak da uumt etmek oluyo o yuzden dayanmaya calisiyorum. Bi taraftan da jnsallah tutar diorm ama Allah buyuj hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.
İnşallah peş peşe veririz güzel haberlerimizi ya kızlar aşırı kabızlık var bende sizde de oldu mu

0.100 negatif kızlar benimde

Canımsın biraz daha bekle adet olmazsan yine kan ver dedi doktor bakalım olmazsam vericem
Değerin düşük ama neden bi daha tahlil istedi ki anlamadım. Benimde başlamadı hala kanamam ama dün ve ondan önceki geceler çok sancım oldu ateş basması titreme çok kötü geçiyor geceler kanama başlamadığı için mi anlamadım yarın gidicem tekrar

Değerin düşük ama neden bi daha tahlil istedi ki anlamadım. Benimde başlamadı hala kanamam ama dün ve ondan önceki geceler çok sancım oldu ateş basması titreme çok kötü geçiyor geceler kanama başlamadığı için mi anlamadım yarın gidicem tekrar
Anlamadım bende herhalde geç döllenmeden şüphelendi. Ama ben sonuç değişmez diye düşünüyorum

Senin durum ne canım kimse dönüş yapmamış 😅

Back
X