• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Gozde ozkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
3
1
1
37
Herkese merhaba ben 6 haftalik hamileyim aşılama yöntemi ile ama kese var hala bebek yok dr ilk başta kese bekledigimden küçük dedi haftaya bakalım dedi %70 olumsuz dedi 1 hafta sonra kese var içi boş dedi bu seferde %95 olumsuz haftaya kadar bekleyelim dedi tabi ben her defasında yıkıldım benim gibi bir durum yaşayan olupta sonradan düzelen var mi yoksa kaybetmeyi kabullenmeliyim :mad:

canım böyle bişey yaşamadım yanlıs bisey söylemiyim ama dua etmeye geldim, hayırla sonuclanır insallah 🤲🏼

Herkese merhaba ben 6 haftalik hamileyim aşılama yöntemi ile ama kese var hala bebek yok dr ilk başta kese bekledigimden küçük dedi haftaya bakalım dedi %70 olumsuz dedi 1 hafta sonra kese var içi boş dedi bu seferde %95 olumsuz haftaya kadar bekleyelim dedi tabi ben her defasında yıkıldım benim gibi bir durum yaşayan olupta sonradan düzelen var mi yoksa kaybetmeyi kabullenmeliyim :mad:
İnşallah kesen dolar canım , vajinal muayene mı yaptı . Karından daha geç gozukuyo .Allah büyük

Back