Aşılama

14.gun bugün hasta oldum kızlar bunada şükür en azindan şüphe kalmadi artik önümüze bakacaz artik

Adetin 2 günü git doktor 3. Ya da 4. Gününden itibaren yumurta büyütmesi için ilaç verecek ardından çatlatma iğnesi. İğneden sonra saat verecek Aşılama için.
Arkadaslar hepınıze belkı ulaşamam ama mucıze bıse buldum whatsapp grup kuralım 05433226620 mucize bi macun buldum ınsanlar hep hamıle kalıyor sızınle paylasmak ıstedım bende urunden aldım bunay kullancam

Arkadaslar hepınıze belkı ulaşamam ama mucıze bıse buldum whatsapp grup kuralım 05433226620 mucize bi macun buldum ınsanlar hep hamıle kalıyor sızınle paylasmak ıstedım bende urunden aldım bunay kullancam
clife ı diyorsun dimi canım evet mucizedir tavsiye ederim tüm hormonlarımı düzenledi adetim düzene girdi hamile kalamadım ama çok faydasını gördüm

Kizlar nolur bana da yanit verin. Bugun 10. gunum ve gece yatmadan once ovulasyon akintimin geldigini gordum. Hatta cok afedersiniz kanli ve yogun bir akintiydi. Bir sefer geldi, baska olmadi. Su anda da muthis sekilde belim agriyor. Iyi de benim dr randevum yarindi ve pazartesi gunu de asilamam yapilacakti. Yumurtam erkenden catlamis olabilir mi? Bu ay bosa gitmis midir acaba sizce? Ne dersiniz?

Canim benimde oldu kanlı değildi yumurta yorulunca oluyormus ağrı büyüdüğünü gösteriyo 10.gun iğne oldum 12 gün aşılama oldum doktor %90 çatlamış dedi sana iğne verecek doktor su saat ol diyecek bugün büyüse bile çatlaması 1 2 gün suruyo

Gittin mi doktora canim

Gittim canim. Sagda bir yumurta gelismis ama 14 mm. Yarin aksam saat 4 icin tekrar kontrole cagirdi. Asilama sanirim sali gunune kalacak gibi. Cunku yeterince buyumemis sanirim. Gerci bugun daha 11. gunum ama..
Incir ye canim yağlı süt iç iyi gelir inşallah 1 yumurta bile yeterli olması icin gönlündeki olur inşallah birde ağlama üzülme küçük diye etkileniyo vücut

Incir ye canim yağlı süt iç iyi gelir inşallah 1 yumurta bile yeterli olması icin gönlündeki olur inşallah birde ağlama üzülme küçük diye etkileniyo vücut

Sag ol canim ya. Kismette varsa olur diyorum artik. Kafami baska seylerle mesgul etmeye calisiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…