• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Maalesef 1 cikmis değerim hamile değilim nasip değilmiş artik hayırlısı olsun

11 mayıs çatlatma iğnesi
13mayıs aşılama oldum dün gece kan verdim 75çıktı doktor gittim sabah yarın yine kan vereceğim progestan dozajı arttı bu ikinci aşılama
M ayrıca dualarınızı bekliyorum yarın değer artmış olsun 2.5 senedir tedavi görüyorum 9haftalık bir kürtajım var kalbi durmuştu

11 mayıs çatlatma iğnesi
13mayıs aşılama oldum dün gece kan verdim 75çıktı doktor gittim sabah yarın yine kan vereceğim progestan dozajı arttı bu ikinci aşılama
M ayrıca dualarınızı bekliyorum yarın değer artmış olsun 2.5 senedir tedavi görüyorum 9haftalık bir kürtajım var kalbi durmuştu
Rabbim sağlıkla bebisine kavuştursun seni inşallah canim değerin güzel inşallah artar

11 mayıs çatlatma iğnesi

Allah sağlıklı bir süreç nasip etsin inş.
Benden bir gün önce aşılama olmuşsun, inş güzel haberlerini verirsin canım.
Ben 11. Ve 13. Gün evde test yaptım negatif

Dua eden dua bulur canim inşallah bütün isteyenlere nasip olur ben ara vermeyi düşünüyorum
Çok üzüldüm canım ya sana dört test birden nasıl yanılıyor bu kadar anlamıyorum:( İnşallah en kısa zamanda Rabbim nasib etsin.. Aminn

Çok üzüldüm canım ya sana dört test birden nasıl yanılıyor bu kadar anlamıyorum:KK43: İnşallah en kısa zamanda Rabbim nasib etsin.. Aminn
Herşey nasip canim zamanı gelmemis demekki evet bende şaşırdım cidden önce negatif çıkarken pozitif çıkmaya başlaması kanama olsa kimyasal dicem de kanama da yok güzel niyetin icin allah razı olsun

Back