Siz aşılama oldunuz mu?Canım hemen git bekleme düzene soksun adetini sonra devam et asilamaya
Canim bizdeki sorunlar eşimin hareketliliği yavaştı bende yumurta oluşumu zordu ilaçla oluyodu aşılama yaptırdık oldu suan bebeğim kucağımda darısı tüm isteyenlere 2 aydır hamileCanım merhaba bende artık aşılama düşünüyorum da pko luyum sizde nasıl sorunlar vardı? Adet olamadım 2 aydır testlerde negatif adeti beklesem mi aşılama için hemen gitsem mi süreci merak ediyorum?
Gideceğim canım pazartesi ilk deneme de oldu mu canım bizim 2 yıldır olmuyor ilk defa aşılama deneyecegim tabi yaparlar insallah herşey hazır bizim aslında testler yy eni yapıldıCanim bizdeki sorunlar eşimin hareketliliği yavaştı bende yumurta oluşumu zordu ilaçla oluyodu aşılama yaptırdık oldu suan bebeğim kucağımda darısı tüm isteyenlere 2 aydır hamile
Olsan çıkardı canim mutlaka bence hic bekleme git şimdiden
Evet canım oldu ve olumsuz oldu malesef tüp bebeğe başladıkSiz aşılama oldunuz mu?
Anladım canım hakkımızda hayırlısı inşallah s nde bı sikimti var mıEvet canım oldu ve olumsuz oldu malesef tüp bebeğe başladık
Bende görünen bir sıkıntı yok canım sıkıntı eşimde.Anladım canım hakkımızda hayırlısı inşallah s nde bı sikimti var mı
Canım güvenilir bir kadın dogumcuya gitmen yeterli o sana hormon testi yapar bakar durumuna, eşinde ürolojiye gitsin sperm testi versin canım, büyük ihtimalle klomen başlar doktor. Hani bi problem olsa da olmasa da bunlar gerekliKızlar tecrübeli olanlar yazabilir mi lütfen. 10 aydır deniyoruz doktora gideceğim 1-2 aya kadın doğuma mı gitmeliyim özele mi???
Bilenler yazabilir mi?? Hemen muayne ücreti 500-1000 olan doktorlara mı gitmeliyim. Tüp bebek merkezine ne yapmalıyım???
Inşallah dõllenir ve tutunur canımKizlar birazdan asilamam olucak Allahin izniyle dua edin olurmu Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah hem heyecan hem burukluk hem sevinc ne karışık bi duyguymus
Aşılamadan ne sonuç aldın canimKizlar birazdan asilamam olucak Allahin izniyle dua edin olurmu Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah hem heyecan hem burukluk hem sevinc ne karışık bi duyguymus
Ama malesef tutmadi canim bu ayda ara verdik onumuzdeki ay insallah hayirlisiylaInşallah dõllenir ve tutunur canım
Tutmadi canim malesef adetimin 3.gunundeyim bu ayda ara verdik onumuzdeki adetimde gidicem insallah nasip ozamanadir umarim yiprandim baya allah sabir kolaylik versin hepimizeAşılamadan ne sonuç aldın canim
Amin canım bende beklemedeyim.ama gram umudum.yok.Tutmadi canim malesef adetimin 3.gunundeyim bu ayda ara verdik onumuzdeki adetimde gidicem insallah nasip ozamanadir umarim yiprandim baya allah sabir kolaylik versin hepimize
6. Gün için çok erken 14 gün sonra kanda bile zor çıkıyorAşilamamin 6. Gunundeyim. Ne gibi belirti olmasi gerekli ??? Yardimmm
Amin insallah cok dua edin nolurrr6. Gün için çok erken 14 gün sonra kanda bile zor çıkıyorsabırla bekle canım hayırlı sonuçların olsun
bende 1 hafta erken olmuştum canım böyle durumlar yaşanıyor evet..Gonal f sizde adet gecikmesi veya erken olma oldumu kac aydir klomendir gonaldir tedavi goruyorum yumurta kiste cevirdigi icin bu ay asilamada yapilmadi benim adetim her ay gununde hatta saatinde gelir o derece ama bu ay 5 gun erken oldum leke geldi aksam ustu daha da oyle silik silik daha sokulmedi sanirim oldumu benzeri sizede anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?