Aşılama

bende yarın sabah 2. idrar testimi yapayım 2 tane almıştım. varsa silik çizgi falan kan veririm ama bence %90 negatif benim gördüm o tek çizgiyi bi kere
Valla canim sabah bende öyle oldum gidip gidip baktim çizgi var mı diye cikmadi kalbim kadar bembeyazdı

Kizlar biz de ilk defa asilama deneyecegiz. Bugun adetimin 5. gunu. Doktorum 3. gunumde beni famaraya baslatti. 11. gunumde kontrole cagirdi. 12. gun catlatma ignesi olursun, 14. gun de asilamayi yapariz dedi. Bana biraz erken gibi geldi ama ne dersiniz? Bir de asilama islemi ne kadar suruyor? Canim yanacak mi? Aklima bir suru sey takiliyor. Deneyimli arkadaslardan yorum bekliyorum.

Aynen canım bak gördün mü İnşallah kan testinde güzel çıkar bize kesin mutlu haberi vverirsin :)
Inşallah canim benim kayboldu mu diye yine yaptim ve daha belirgin cıktı yarın kan verme günüm iğnenin etkisi olsaydı şimdiye tek çizgi olurdu sanirim sabır çok büyük erdem valla

Hoşgeldin canim ben 10 gün iğne oldum erken büyüdü yumurta 12.gun aşılama oldum yani kişiden kişiye degisiyo acı evet biraz oluyo bebiş tutsunda değer yani

Erken değil canım ben 12.günde falan aşılama olmuştum, rahim ağzında bo darlık yoksa hiçbir sorun olmuyor canım normal muayeneden daha da basit gelmişti bana hiçbirşey hissetmedim İnşallah seninki de kolay gecer ve çok yumurta olur :)

Hoşgeldin canim ben 10 gün iğne oldum erken büyüdü yumurta 12.gun aşılama oldum yani kişiden kişiye degisiyo acı evet biraz oluyo bebiş tutsunda değer yani

Hayirli olsun bu arada. Anladigim kadariyla testlerin pozitif. Allah saglikla tamamina erdirsin insallah. Darisi basima artik. 4 yildir her ay hayalkirikligi yasadigimiz icin cok da umitlenmeyeyim diyorum ama yine de olmuyor tabii.

Cok sag ol canim. Insallah sizler de saglikla kavusursunuz bebislerinize. Muayenede hic zorlanmiyorum normalde. Hatta rahim filminde de cok zorlanmamistim. Insallah kolay gecer. Peki islem yaklasik kac dk suruyor? Kisa bir islem mi?

Hayirli olsun bu arada. Anladigim kadariyla testlerin pozitif. Allah saglikla tamamina erdirsin insallah. Darisi basima artik. 4 yildir her ay hayalkirikligi yasadigimiz icin cok da umitlenmeyeyim diyorum ama yine de olmuyor tabii.
Kan vermedim daha canim bende 10 seneye yakın çok kayıp oldu ve ilk defa aşılama oldum pozitfi gördüm erken mi seviniyorum bilemem hayırlısı olsun inşallah güzel dileklerin icin çok teşekkür ederim

Cok sag ol canim. Insallah sizler de saglikla kavusursunuz bebislerinize. Muayenede hic zorlanmiyorum normalde. Hatta rahim filminde de cok zorlanmamistim. Insallah kolay gecer. Peki islem yaklasik kac dk suruyor? Kisa bir islem mi?
5 dk canim sonra bitince aynı şekil yatmaya devam ediyorsun 15 dk kadar sıvı dan dolayı ağrın olabilir normal ama dikkatli yürürsün yavaş yavaş

Kan vermedim daha canim bende 10 seneye yakın çok kayıp oldu ve ilk defa aşılama oldum pozitfi gördüm erken mi seviniyorum bilemem hayırlısı olsun inşallah güzel dileklerin icin çok teşekkür ederim

Benim de bu dort yil icinde 2 kez kimyasalim oldu. Insallah benim de ilk seferde tutar. O kadar cok istiyoruz ki.

Aşılamanın 13. Günü ikinci testim de negatif çıktı (( kaldık bir sonra ki aylara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…