Üzülme canim Allah büyük bunda da vardir bir hayır rabbim gonlundekini versin inşallah bende kan verdim bekliyorum
Maalesef 1 cikmis değerim hamile değilim nasip değilmiş artik hayırlısı olsun
Inşallah canim vardır bundada bir hayır önümüzdeki maçlara bakacaz artikaynı anda negatifi gördükhayırlısı olsun inşl
Rabbim sağlıkla bebisine kavuştursun seni inşallah canim değerin güzel inşallah artar11 mayıs çatlatma iğnesi
13mayıs aşılama oldum dün gece kan verdim 75çıktı doktor gittim sabah yarın yine kan vereceğim progestan dozajı arttı bu ikinci aşılama
M ayrıca dualarınızı bekliyorum yarın değer artmış olsun 2.5 senedir tedavi görüyorum 9haftalık bir kürtajım var kalbi durmuştu
11 mayıs çatlatma iğnesi
13mayıs aşılama oldum dün gece kan verdim 75çıktı doktor gittim sabah yarın yine kan vereceğim progestan dozajı arttı bu ikinci aşılama
M ayrıca dualarınızı bekliyorum yarın değer artmış olsun 2.5 senedir tedavi görüyorum 9haftalık bir kürtajım var kalbi durmuştu
Maalesef 1 cikmis değerim hamile değilim nasip değilmiş artik hayırlısı olsun
Kısmet canim hepsinde pozitif cıktı üstelik 4 tane yaptim farkli marka kan verdim 2 bile cikmadiInanmiyorum nasil olur ya? Idrarda vardi amaInan ki cok uzuldum.
Kısmet canim hepsinde pozitif cıktı üstelik 4 tane yaptim farkli marka kan verdim 2 bile cikmadi
Dua eden dua bulur canim inşallah bütün isteyenlere nasip olur ben ara vermeyi düşünüyorumVardir herhalde bunda da bir hayir ne diyeyim. Uzulmemek elde degil tabii ama. Insallah bir dahaki ay kolaylikla hamile kalirsin.
Çok üzüldüm canım ya sana dört test birden nasıl yanılıyor bu kadar anlamıyorumDua eden dua bulur canim inşallah bütün isteyenlere nasip olur ben ara vermeyi düşünüyorum
Herşey nasip canim zamanı gelmemis demekki evet bende şaşırdım cidden önce negatif çıkarken pozitif çıkmaya başlaması kanama olsa kimyasal dicem de kanama da yok güzel niyetin icin allah razı olsunÇok üzüldüm canım ya sana dört test birden nasıl yanılıyor bu kadar anlamıyorumİnşallah en kısa zamanda Rabbim nasib etsin.. Aminn
Amin inşallah bugün kanamam oldu sancım oldu takip ediyoruz sende durumlar nasılAllah sağlıklı bir süreç nasip etsin inş.
Benden bir gün önce aşılama olmuşsun, inş güzel haberlerini verirsin canım.
Ben 11. Ve 13. Gün evde test yaptım negatif
Sagol canım bugün kan verdim 150 çıktı ama Kanamam oldu iğne verdi onu vurdumRabbim sağlıkla bebisine kavuştursun seni inşallah canim değerin güzel inşallah artar
Iyi artıyor gibi canim besleyici şeyler yemeye çalış evde iş yapma dinlen stres yapmaSagol canım bugün kan verdim 150 çıktı ama Kanamam oldu iğne verdi onu vurdum
Amin inşallah bugün kanamam oldu sancım oldu takip ediyoruz sende durumlar nasıl
2.5yıl tedavi gördüm bu ikinci aşılamam bak şimdide kanamam var gelen herşey Allah tan var zamanı ben öyle diyorumBenim iki testinde negatif çıktı hafta içi kan veririm net Sonucu görmek için ama regli olmayı bekliyorum
Bu gün yatıyorum yarın bakalım iş var nasıl olacak besleyici ne diyeyim meselaIyi artıyor gibi canim besleyici şeyler yemeye çalış evde iş yapma dinlen stres yapma
Süt ürünleri çok tüket canim su iç ceviz ye rahime ıyi gelen şeyler tüket çilek de ıyi geliyor allah bebegini sana bagislasin inşallah tutunurBu gün yatıyorum yarın bakalım iş var nasıl olacak besleyici ne diyeyim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?