- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 53
- 35
Aynen canim hava sıcak bol bol yürüyüş yap bende yapiyorum hayırlısı olsun inşallah içimde tutacak gibi his varSag ol canim ya. Kismette varsa olur diyorum artik. Kafami baska seylerle mesgul etmeye calisiyorum :)
Az kalmisAşılama nin 10.gunundeym
Aynen canim hava sıcak bol bol yürüyüş yap bende yapiyorum hayırlısı olsun inşallah içimde tutacak gibi his var
Inşallah cnm inşallah çok saglAz kalmisinşallah bebişin gelir canim
Inşallah yumurtan çatlamıştır böyle bisey duydum ama tam bilmiyorum catlatma iğnesiz aşılama tutar inşallah rabbim yardımcın olsun sen detaylara takılma bugün mübarek gün bol bol dua et beslenmeme dikkat et çiğ kabak çekirdeği kuruyemiş tuketAranıza yeni katıldım çok araştırdım tüm formları okudum ancak tam cevap bulamadım pkom var klomende tepki alamadık Gonal f kullandım yumurta sayım çok olduğu için çatlatma iğnesi olmadım direkt aşılamaya geçtik 8 Haziran da aşılama oldum progestan kullanıyorum 15inden sonra kahverengi akıntım oldu doktorum normal dedi bugün tahlil vereceğim ama çok kafaya takıyorum yardımcı olabilecek var mı
Çok teşekkür ederim asıl merak ettiğim şey kahverengi akıntım hala olmaktaInşallah yumurtan çatlamıştır böyle bisey duydum ama tam bilmiyorum catlatma iğnesiz aşılama tutar inşallah rabbim yardımcın olsun sen detaylara takılma bugün mübarek gün bol bol dua et beslenmeme dikkat et çiğ kabak çekirdeği kuruyemiş tuket
Yerleş me kanaması olabilir önemli olan aşılamanın kaçıncı günü kahve akıntı başladı bende de hamile olduğunu öğrendikten snra çok çok açık kahve akintim oldu 2 gün surdu belli belrsiz yerleşme dediler kaç gün sürdüğü önemli ve yogunluguÇok teşekkür ederim asıl merak ettiğim şey kahverengi akıntım hala olmakta
İlk aşılmama tek çizgi ve kırmızı görüntüyle veda ederken tez zamanda güzel sonuçlar görme umuduyla yeni umutlara tutunmaya çalışıyorum
Canım üzüldüm açıkçasıİlk aşılmama tek çizgi ve kırmızı görüntüyle veda ederken tez zamanda güzel sonuçlar görme umuduyla yeni umutlara tutunmaya çalışıyorum
Önce kendimizi duruma adapte etmeye çalışıp önümüzdeki maçlara bakacağızCanım üzüldüm açıkçasıNe yapmayı planlıyorsun şimdi..
Ben pek kimseye söylememiştim canım umutluydum ama olmadı kendi başıma üzüldümÖnce kendimizi duruma adapte etmeye çalışıp önümüzdeki maçlara bakacağızikinciyi hemen yapmayı düşünmüyoruz tatili atlatma niyetindeyiz galiba çok umudum yokmuş eşim ailem benden daha çok üzüldü
Bende tüp istiyorum canim ama iki aşılama şartmış sanirim bu ayda ikinci aşılamam olacak nasip olursaBen pek kimseye söylememiştim canım umutluydum ama olmadı kendi başıma üzüldümhayırlısı olsun canım tatili atlatmak en iyisi ama ben öğretmenim ve gidip gelmek benim için çok sıkıntı oluyor stress ayrı bir etken o yüzden bu yaz inşallah tüp düşünüyorum
Bende söylememekten yanaydım ama aile onlar daha çok istiyorlar üç yıldır hiç bir şey demediler sen bilirsinden öteBen pek kimseye söylememiştim canım umutluydum ama olmadı kendi başıma üzüldümhayırlısı olsun canım tatili atlatmak en iyisi ama ben öğretmenim ve gidip gelmek benim için çok sıkıntı oluyor stress ayrı bir etken o yüzden bu yaz inşallah tüp düşünüyorum
haklısın canım Allah yardımcın olsun senin işinde kolay değil gerçekten, rabbimin sınavı inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin.Bende söylememekten yanaydım ama aile onlar daha çok istiyorlar üç yıldır hiç bir şey demediler sen bilirsinden öteilk aşılamamdı tüp düşünüyorum ancak Balıkesir’de yok çevre illere gitmen lazım o yüzden Rabbim en güzelini planlamıştır incındayım özel eğitim öğretmeniyim özel çocukları görünce Rabbime bırakıp acele etmiyorum çokta üzmek istemiyorum kendimi
Canım merhaba bende artık aşılama düşünüyorum da pko luyum sizde nasıl sorunlar vardı? Adet olamadım 2 aydır testlerde negatif adeti beklesem mi aşılama için hemen gitsem mi süreci merak ediyorum?Ben asilama yaptırdım çok şükür ilk aşılamamda hamile kaldım
Canım hemen git bekleme düzene soksun adetini sonra devam et asilamayaCanım merhaba bende artık aşılama düşünüyorum da pko luyum sizde nasıl sorunlar vardı? Adet olamadım 2 aydır testlerde negatif adeti beklesem mi aşılama için hemen gitsem mi süreci merak ediyorum?
Pazartesi gidecegim üni de yapılıyor dediler burada oraya mi özel hastahane ye mı gitsem ki?Canım hemen git bekleme düzene soksun adetini sonra devam et asilamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?