O kadar hayal kırıklığı yaşayınca insan tereddüt ediyo canim![]()
bende yarın sabah 2. idrar testimi yapayım 2 tane almıştım. varsa silik çizgi falan kan veririm ama bence %90 negatif benim gördüm o tek çizgiyi bi kere

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar hayal kırıklığı yaşayınca insan tereddüt ediyo canim![]()
Valla canim sabah bende öyle oldum gidip gidip baktim çizgi var mı diye cikmadi kalbim kadar bembeyazdıbende yarın sabah 2. idrar testimi yapayım 2 tane almıştım. varsa silik çizgi falan kan veririm ama bence %90 negatif benim gördüm o tek çizgiyi bi kere![]()
Valla canim sabah bende öyle oldum gidip gidip baktim çizgi var mı diye cikmadi kalbim kadar bembeyazdı![]()
Inşallah canimgerçekten çok merak ettim şimdikan sonucunu da hemen paylaş biizimle inş güzel haberlerle dönersin bize
Ay hadi İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim :)O kadar hayal kırıklığı yaşayınca insan tereddüt ediyo canim![]()
Inşallah canim benim kayboldu mu diye yine yaptim ve daha belirgin cıktı yarın kan verme günüm iğnenin etkisi olsaydı şimdiye tek çizgi olurdu sanirim sabır çok büyük erdem vallaAy hadi İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim :)
Inşallah canim benim kayboldu mu diye yine yaptim ve daha belirgin cıktı yarın kan verme günüm iğnenin etkisi olsaydı şimdiye tek çizgi olurdu sanirim sabır çok büyük erdem valla![]()
Hoşgeldin canim ben 10 gün iğne oldum erken büyüdü yumurta 12.gun aşılama oldum yani kişiden kişiye degisiyo acı evet biraz oluyo bebiş tutsunda değer yaniKizlar biz de ilk defa asilama deneyecegiz. Bugun adetimin 5. gunu. Doktorum 3. gunumde beni famaraya baslatti. 11. gunumde kontrole cagirdi. 12. gun catlatma ignesi olursun, 14. gun de asilamayi yapariz dedi. Bana biraz erken gibi geldi ama ne dersiniz? Bir de asilama islemi ne kadar suruyor? Canim yanacak mi? Aklima bir suru sey takiliyor. Deneyimli arkadaslardan yorum bekliyorum.
Inşallah canim rabbim bütün isteyenlere nasip etsinAynen canım bak gördün mü İnşallah kan testinde güzel çıkar bize kesin mutlu haberi vverirsin :)
Erken değil canım ben 12.günde falan aşılama olmuştum, rahim ağzında bo darlık yoksa hiçbir sorun olmuyor canım normal muayeneden daha da basit gelmişti bana hiçbirşey hissetmedim İnşallah seninki de kolay gecer ve çok yumurta olur :)Kizlar biz de ilk defa asilama deneyecegiz. Bugun adetimin 5. gunu. Doktorum 3. gunumde beni famaraya baslatti. 11. gunumde kontrole cagirdi. 12. gun catlatma ignesi olursun, 14. gun de asilamayi yapariz dedi. Bana biraz erken gibi geldi ama ne dersiniz? Bir de asilama islemi ne kadar suruyor? Canim yanacak mi? Aklima bir suru sey takiliyor. Deneyimli arkadaslardan yorum bekliyorum.
Hoşgeldin canim ben 10 gün iğne oldum erken büyüdü yumurta 12.gun aşılama oldum yani kişiden kişiye degisiyo acı evet biraz oluyo bebiş tutsunda değer yani![]()
Erken değil canım ben 12.günde falan aşılama olmuştum, rahim ağzında bo darlık yoksa hiçbir sorun olmuyor canım normal muayeneden daha da basit gelmişti bana hiçbirşey hissetmedim İnşallah seninki de kolay gecer ve çok yumurta olur :)
Kan vermedim daha canim bende 10 seneye yakın çok kayıp oldu ve ilk defa aşılama oldum pozitfi gördüm erken mi seviniyorum bilemem hayırlısı olsun inşallah güzel dileklerin icin çok teşekkür ederimHayirli olsun bu arada. Anladigim kadariyla testlerin pozitif. Allah saglikla tamamina erdirsin insallah. Darisi basima artik. 4 yildir her ay hayalkirikligi yasadigimiz icin cok da umitlenmeyeyim diyorum ama yine de olmuyor tabii.
5 dk canim sonra bitince aynı şekil yatmaya devam ediyorsun 15 dk kadar sıvı dan dolayı ağrın olabilir normal ama dikkatli yürürsün yavaş yavaşCok sag ol canim. Insallah sizler de saglikla kavusursunuz bebislerinize. Muayenede hic zorlanmiyorum normalde. Hatta rahim filminde de cok zorlanmamistim. Insallah kolay gecer. Peki islem yaklasik kac dk suruyor? Kisa bir islem mi?
Kan vermedim daha canim bende 10 seneye yakın çok kayıp oldu ve ilk defa aşılama oldum pozitfi gördüm erken mi seviniyorum bilemem hayırlısı olsun inşallah güzel dileklerin icin çok teşekkür ederim![]()
Inşallah canim allah ne muradın varsa versin çok isterim insan ağlaya ağlaya artik alısiyo ağlayası gelmiyo kimse yaşamasın bu durumuBenim de bu dort yil icinde 2 kez kimyasalim oldu. Insallah benim de ilk seferde tutar. O kadar cok istiyoruz ki.
Üzülme canim Allah büyük bunda da vardir bir hayır rabbim gonlundekini versin inşallah bende kan verdim bekliyorumEki Görüntüle 2150745 Aşılamanın 13. Günü ikinci testim de negatif çıktı(( kaldık bir sonra ki aylara
![]()