Selam hanımlar hayırlı ramazanlar bu ay aşılama oldum bugün 9.gunu iğnenin 11.gunu idrarda negatif cıktı koca bir tek çizgiböyle olup gebe olan var mı
bende bugün çatlatma iğnemi vuruldum yarın aşılamam var kızlar inşallah tutunur bebişim banaduanıza ihtiyacım var.
Aşılama tutmadi mi yaniBende de aynısı oldu 11. Gün idrar negatif çıktı(((
Aşılama tutmadi mi yani
Aynı benimde öyle niye bakmazlar ki demiTutmadı maalesef zaten %15 şans demişti doktor :/
Bide yumurta çatladı m çatlamadı m belli değil :/ bakmadı ona direk aşılamayı yaptı
7. gün bugün canım daha var yaniTazegelinn nedir sende son durum merak ettim kaçıncı gündesin aşılamanın
idrar testine güvenmiyorum kızlar ben hiç, çıkıyor çıkmıyor. biraz daha bekleyin kan yapın benceSelam hanımlar hayırlı ramazanlar bu ay aşılama oldum bugün 9.gunu iğnenin 11.gunu idrarda negatif cıktı koca bir tek çizgiböyle olup gebe olan var mı
Yarın da idrar yapıp 14. Gün kan vercem canim ama ümidim yokidrar testine güvenmiyorum kızlar ben hiç, çıkıyor çıkmıyor. biraz daha bekleyin kan yapın bence
7. gün bugün canım daha var yanio baskı hissini bugün hissetmiyorum, gögüslerimde ağrı var ama regl dönemi yaklaştığı için mi yoksa belirti mi bilmiyorum. bekliyorum canım hala ara ara beyaz akıntılar olmaya devam ediyor. başkada birşey yok inan ki. Sen kan yaptıracak mısın canım?
bana da bakmadı ama çatlamadn önce yapıyorlar zaten bilerek. sanırım şans daha çok artıyor öyleTutmadı maalesef zaten %15 şans demişti doktor :/
Bide yumurta çatladı m çatlamadı m belli değil :/ bakmadı ona direk aşılamayı yaptı
allah razı olsun canım inşallah birşey sebep olur da sende güzel haberler alırsın :)Yarın da idrar yapıp 14. Gün kan vercem canim ama ümidim yokinşallah senin ki tutar
aminnn inşallah canımmBen testte negatifi gördüm bütün modum düştü çarşamba günü kan vereceğim bakalım ne kadar geç gidersem o kadar iyi ama hiç umudum yok olsa azda olsa bir belirti olurdu teste hafifte olsa bir kırmızı çıkardı şuan karnım inanılmaz şiş ve gaz sancısı var Bir anda kramp giriyor kasıklarım ağrıyor ama regli olabilirim bir kaç gün içinde bakalım bekleyeceğiz inşallah bir mucize olur teste negatif görüp kanda pozitif çıkar
Hakkımızda hayırlısı inşallah canim ecmain olsunbana da bakmadı ama çatlamadn önce yapıyorlar zaten bilerek. sanırım şans daha çok artıyor öyleyine de üzücü kuzu ne diyelim inşallah tez zamanda bebişin olur.
allah razı olsun canım inşallah birşey sebep olur da sende güzel haberler alırsın :)
kızlar ınanmiyorum akşam test yaptim ikinci çizginin gölgesi cıktı
Allah razı olsun canim ya inanamadım yine yaptim 5 dk da silik oluştugözün aydın inş sağlıkla sonuçlanır net bir haber alırsın :)
kızlar ınanmiyorum akşam test yaptim ikinci çizginin gölgesi cıktı
Evet canim dun yaptim 1 saat sonra silik cıktı sonra tamamen beyaz bu sabah tek çizgi iftarda yaptim 1 saate yakin var yok arası çizgi demin yaptim belirgin gölge şeklinde bugün iğnenin 12.gunu
kaçıncı gün ikinci çizgide gölge çıktı galiba önce negatif miydi senin= yanlış m okumuşum
Evet canim dun yaptim 1 saat sonra silik cıktı sonra tamamen beyaz bu sabah tek çizgi iftarda yaptim 1 saate yakin var yok arası çizgi demin yaptim belirgin gölge şeklinde bugün iğnenin 12.gunu
O kadar hayal kırıklığı yaşayınca insan tereddüt ediyo canimbence hemen yarın kan vermeye git ben direk tek çizgi gördüm negatif modum düştü 11.gün
silik bir şeyler görsem koşarak kan vermeye giderdim. yarın netleşir kesin bence gitmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?