Aşılama

sadece folik asit mi bebeğin tutunması için ilaç ya da jel vermesi gerekirdi nasıl bi doktor bu anlamadım
O bebegin tutunması icin kullanılan ilaçlar bebek oluştuktan sonra kullanılır benim doktorumda sadece folik asit verdi hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez jellerden verdi bebek daha güçlü tutunsun die yanı bebek olsun die o ilaçlar verilmez bebek olduktan sonra tutunsun düşmesin güçlensin die verilir kimsenin kafasını karıştırıp acaba bu yüzdenmi olmadi die düşünmesine sebep olmayalım olmak istedikten sonra hersey boş

cnm benim doktorum bana verdi bazı arkadaşlarımda aşılama yaptırdı onlarada doktorları jel ya da hap vermiş sizin doktorlar belki başka bi yöntem kullanıyor olabilirler kimsenin aklını karıştırdığım falan yok sadece tanıdığım herkese doktoru ilaç verdiği için papatyanın doktoru ona vermemiş diye şaşırdım

Anladım canim bende gördüm bazılarına verilmiş ama verilmemesi olumsuz anlama gelmiyo sende haklısın ama doktordan doktora fark ediyo yanı verilsede olur verilmesede bebek tutunsun ondan sonrası önemli önceside tabiki herkezin hakkında hayırlısı Allah isteyen herkeze versin

güneş sen 13. gün yapmıştın testi dimi

Slm kızlar başka yok mu ilk aşılamada hamile kalan. Ben de dün yaptım çok tedirginim. Kontrole giderken yumurtalrimin catlqdiginı söyledi doktor. Apar topar aşılama yaptılar.noldugunu anlamadık inşallah tutmuştur

nasıl oluyor aşılama süreci nasıl bir tedavi aşılama?
ben 2 kere klomen kullandım 1 kere çatlatma iğnesi oldum ama başarısız oldu.
eşimde spermde problem çıktı. hareketsizlik ve morfoloji bozuk çıktı.
aşılama işe yarar mı sperm problemlerinde ?

Yani yarayabilir tabiki

bende bugün çatlatma iğnemi vuruldum yarın aşılamam var kızlar inşallah tutunur bebişim bana duanıza ihtiyacım var.

Arkadaslar merhaba. Bu ay biz de asilamayi denemek istiyoruz ama kafama takilan bir soru var. Doktora adetin kacinci gunu gitmek gerekir? Butun hormon testlerim, esimin sperm testi filan her sey daha onceden yapildi. Rahim filmi bile cektirmistim. Bilginiz var mi acaba?

Adetin 2 günü git doktor 3. Ya da 4. Gününden itibaren yumurta büyütmesi için ilaç verecek ardından çatlatma iğnesi. İğneden sonra saat verecek Aşılama için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…