• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞILAMA

Benimde oyle oldu ben evlenmeden once prolaktain beynimde kistten supelenmislerdi cok sukur kist yoktu ama doktor boyle anne olanda var olamayanda diyince ben evlendikten 6 ay sonra gittim sacma sapan seyler soyleyip yolladilar beni 3 4 aydir tedavi oluyorum

Doktor cok onemli o yuzden o yuzden de vakit kaybetmekten en cok da korkum doktora para dokuyoruz sonuc da cok mu zengnz tek zenginlik evladimiz olck soncda

Doktor cok onemli o yuzden o yuzden de vakit kaybetmekten en cok da korkum doktora para dokuyoruz sonuc da cok mu zengnz tek zenginlik evladimiz olck soncda
Su zamana kadar 2 devler hastanesi 2 de ozel hastane gezdim.. Evet doktor cok onemli ama malesafki bircok doktor bu isi ticarete dokmus

Su zamana kadar 2 devler hastanesi 2 de ozel hastane gezdim.. Evet doktor cok onemli ama malesafki bircok doktor bu isi ticarete dokmus
Canim ben inegoldeyim valla devlet de 6 tane doktor var sadece 1 tane kadin doktlra varr oda odaya cift cift aliyor hastalari o kdar yogun dusun randevu almak iskence arti erkek doktorlarda o kdsr bos kalmislar ki hic umurlarinda degil bende ozele gidiyorym orda da doktordan memnun kalmadim carsamba baska doktora aldim randevu ona da dicem ya bana yardimci ol yada hic vaktimi alma dicem yani yoruldm parasi bi yonden maneviyat bi yandam uzuntusu bi yandan inan zor yani zor bakalim ne diyecek bu doktor bende merak efiyorym devlet de zaten acelen nr deyip duruyirlar insana sanki ben acelem olup olmadigini sordum ona sabir kupu oluyor insan

Canim ben inegoldeyim valla devlet de 6 tane doktor var sadece 1 tane kadin doktlra varr oda odaya cift cift aliyor hastalari o kdar yogun dusun randevu almak iskence arti erkek doktorlarda o kdsr bos kalmislar ki hic umurlarinda degil bende ozele gidiyorym orda da doktordan memnun kalmadim carsamba baska doktora aldim randevu ona da dicem ya bana yardimci ol yada hic vaktimi alma dicem yani yoruldm parasi bi yonden maneviyat bi yandam uzuntusu bi yandan inan zor yani zor bakalim ne diyecek bu doktor bende merak efiyorym devlet de zaten acelen nr deyip duruyirlar insana sanki ben acelem olup olmadigini sordum ona sabir kupu oluyor insan
Haklisin canim peki rahatsizligin neydi

Benimde oyle oldu ben evlenmeden once prolaktain beynimde kistten supelenmislerdi cok sukur kist yoktu ama doktor boyle anne olanda var olamayanda diyince ben evlendikten 6 ay sonra gittim sacma sapan seyler soyleyip yolladilar beni 3 4 aydir tedavi oluyorum
Aynen canım ya.. yalan yanlış şeyler söylüyorlar psikolojimizi bozuyorlar Allah'tan kist bari çıkmamış canım..

Bende mersinin küçük bi ilçesinde oturuyorum canım burda da 1 tane özel hastanesi var.. devlet çok kalabalık oluyor...
Özeldekide direk kanalların çok iyi maşaallah açık olmasına rağmen çocuk olmamış en iyisi adet olunca gel aşılamaya geçelim demişti...
Ama eşim Antalyadaki tüp bebek merkezine gidelim diye tutturdu..
Allah'tan gitmişiz sorunlarımı öğrendim...
Şimdi bide ameliyat olurda kanallardaki sorunuda anlarsam rahatlicam valla :))

Son düzenleme:
Aynen canim simdi gidiyorum doktora hic birseyin yok sebebsiz kisirlik dio
Üzülme kuzum ya aşılamaya geç..
Inşallah ilk denemede tutar bebişin..
Bende hiç normal olacağını düşünmüyorum ya aşılama yada tüp bebek tutacak gibi hissediyorum..
Bi an önce aşılamaya geçsem bari ya..

Üzülme kuzum ya aşılamaya geç..
Inşallah ilk denemede tutar bebişin..
Bende hiç normal olacağını düşünmüyorum ya aşılama yada tüp bebek tutacak gibi hissediyorum..
Bi an önce aşılamaya geçsem bari ya..
Artik uzulmuyorum vardir bundada bi hayir hersey kismet artik banada oyle geliyo asilamada tutcak gibi

Artik uzulmuyorum vardir bundada bi hayir hersey kismet artik banada oyle geliyo asilamada tutcak gibi
Bende artik normal olacagini sanmiyorym asilama belki bi umut olur diyr dusunuyorum bende polikistik over var dedi doktor ama 14 aydir yok yani klomen arti catlatma da ise yaramadi artik tuplerin kapali olmasinda suphe ediyorym

Bende artik normal olacagini sanmiyorym asilama belki bi umut olur diyr dusunuyorum bende polikistik over var dedi doktor ama 14 aydir yok yani klomen arti catlatma da ise yaramadi artik tuplerin kapali olmasinda suphe ediyorym
Bendede polikistik over var hersey nasip galiba bizimkiler asilama yla olucak

Aynen canım ya bende kendim için aşılama tutacak diye düşünüyorum ama aşılamada tam kanallardan geçirip öyle mi bırakıyorlar spermi yoksa ilişkide olduğu gibi mi oluyor acaba...

Rahim filmin çekilseydi keşke anlaşılırdı sorun...
Bu ayda tutmazsa rahim filmi çektir canım..
Bendede polikistik over var hersey nasip galiba bizimkiler asilama yla olucak
Bende de polikistik over var canım ama adetlerim düzenli..

Benim adet duzneim de evlendktn 4 ay sonrs bozuldu duznli adet olmak da ise yaramiyor demek ki bu pco nun mantigi ne anlamadim ben bi trlu

Aynen canım düzenli adet oluncada pko olduktan sonra hamile kalamayan çok insan var..
Ama aynı zamanda hamile olanda çok tabi..
Benim pko 'dan dolayı değil çünkü dr çok küçük bi kist sorun olmaz dedi..

Aynen canım düzenli adet oluncada pko olduktan sonra hamile kalamayan çok insan var..
Ama aynı zamanda hamile olanda çok tabi..
Benim pko 'dan dolayı değil çünkü dr çok küçük bi kist sorun olmaz dedi..
Canim benim de hormonlar yuksek cikti o yuzden lh hormonu yuksek cikti tabi bu hormon testi yapilali tam 7 ay felan oldu daha hic yapilmadi yarin birde onu tekrar yapmasni istcm

Back