AŞILAMA

Kizlar doktordan geliyorum depresyona girmek istiyorm suan pco var cok kotu bi tablo degil ama var dedi gencsin sen daha dedi asilama esinde sorun olsa hadi dicem dedi esinde yokmuş sorun dedi oyuzden senin kilo vermen lazim dedi zor ama verilmiyor dedim biliyorym ama mecbur dedi vermen gerekiyot dedi iste 6 kez deneme hakki var klomeni dedi sen iki kez denemissin pes etme cok gencsin daha olur illaki dedi senin kanallrn tikali oldugunu da hic sanmiyorym dedi pco dan oldugu beli dedi istersen yine deneriz adet olunca gel dedi adet olunca gtcrm ve tekrar klomen arti catlatma denicz o sure icinde en azindan 5 6 kilo vermem lazim kizlar cok bunaldim aglayarak geldim eve

Kizlar doktordan geliyorum depresyona girmek istiyorm suan pco var cok kotu bi tablo degil ama var dedi gencsin sen daha dedi asilama esinde sorun olsa hadi dicem dedi esinde yokmuş sorun dedi oyuzden senin kilo vermen lazim dedi zor ama verilmiyor dedim biliyorym ama mecbur dedi vermen gerekiyot dedi iste 6 kez deneme hakki var klomeni dedi sen iki kez denemissin pes etme cok gencsin daha olur illaki dedi senin kanallrn tikali oldugunu da hic sanmiyorym dedi pco dan oldugu beli dedi istersen yine deneriz adet olunca gel dedi adet olunca gtcrm ve tekrar klomen arti catlatma denicz o sure icinde en azindan 5 6 kilo vermem lazim kizlar cok bunaldim aglayarak geldim eve
Cnm dr.un cok olumlu konusmus nye aglayarak eve gelyosunki. Bana senn nrmal yolla olmaz ya tup ya asilama dedi ustelk 2mizdede sorun vardi. Sen dua etki nrmal kalma sansin var kiloda verirsn yuruyuse cik beslenme duzeni kur kendne bence hic aglcak biseyin yok kendini kasma

P
bal tarcin corek otunu dene bak birde ama polaraktinin yuksek deglse incir ye gunde 2 3tane yumurtalk olustrmada cok faydali

Cnm dr.un cok olumlu konusmus nye aglayarak eve gelyosunki. Bana senn nrmal yolla olmaz ya tup ya asilama dedi ustelk 2mizdede sorun vardi. Sen dua etki nrmal kalma sansin var kiloda verirsn yuruyuse cik beslenme duzeni kur kendne bence hic aglcak biseyin yok kendini kasma
Olur dedi evet %90 aciktir senin kanallarin gencsin dedi ulrtasonda brlli zaten dedi pco oldugun ama orta derece dedi cok kotu tablo degil dedi 10 kilo ver dedi yinede denryecek tedaviyi klomeni yani 5 kilo versem o bile iyi olur belki 20 gun icinde vermem lazim

P
bal tarcin corek otunu dene bak birde ama polaraktinin yuksek deglse incir ye gunde 2 3tane yumurtalk olustrmada cok faydali
Bilmuyorum ki yuksek mi hangi sembol onun inan fsh iyiydi de lh yuksekti taa onu da 7 ay once yaptilar testinu

Olur dedi evet %90 aciktir senin kanallarin gencsin dedi ulrtasonda brlli zaten dedi pco oldugun ama orta derece dedi cok kotu tablo degil dedi 10 kilo ver dedi yinede denryecek tedaviyi klomeni yani 5 kilo versem o bile iyi olur belki 20 gun icinde vermem lazim
20gun icinde vermen lazm ama saglkli vermen lazm illa 20gunde degl yani sonra hasta olursun kalamazsn kendni serbest brak canm bak gercektn ve dogru dua et cnm. Benm hamlelgm hep sorunlu gecti sonundada bebegm erken dogdu acele etme onun vakti zamani var Rabbim sana nezmn yazdysa ozmn olur

Kızlar ne yapıyorsunuz son gelişmeler neler ??
Ben pazar ve p.tesi günü süt ve maydanoz buharına oturdum.. çatlatma iğnemi de dün oldum..

Sizde son durum ne???

PAZARTESİ SABAH 8:30 AŞILAMA YAPILACAK KORKUYORUM KIZLAR UYUYAMADIM :(

Bende artik normal olacagini sanmiyorym asilama belki bi umut olur diyr dusunuyorum bende polikistik over var dedi doktor ama 14 aydir yok yani klomen arti catlatma da ise yaramadi artik tuplerin kapali olmasinda suphe ediyorym
NE DURUMDASIN CANIM SUAN VAR MI GELİŞME ?

Ya kanallar acik mi diyr banada bakmadi kapali ise neden bu tedavi bndr suan onu dsnyrm kapaliysa fayda edermi bende iki kez yaptim klomen arti catlatma carsamba gtcm son kez deneyelim yoksa tuplere bakp asilama dedi ama sorcm kapali mi diyr baksin dicem bakalim neder cunku esimde yok sorun
ben de pcos um. klomen kullandım 3 ay ama sonuç pozitif olmayınca HSG denilen rahim filmi çekildi. bu filmle tüplerin açık mı kapalı mı olduğu anlaşılıyor. sonrasında bi 3 ay daha klomen kullandım. şükür son ayımda oldu geç yumurtlamayla. aşılamayı da konuşmuştum doktorumla. aşılama yapmak için yumurta geliştirici ve çatlatıcı ilaç kullanılıyor. klomen aşılamada çok başarı sağlamıyormuş rahim duvarını yeterince kalınlaştırmadığı için. oyüzden iğne ile yumurta büyütmek daha avantajlı demişti.

kanalların açık mı tıkalı mı olduğu bakarak belli olmaz bence. benim bi tanıdığım 24 yaşındaydı klomen falan kullandı olmadı. hsg çektirdi. hsg den sonra biraz kanaması olmuş. ondan sonraki ay kendiliğinden hamile kalmış. ve bu arkadaşım da zayıf sayılmazdı.
pkos ta kilo vermek tabii ki yarar sağlar ama.
3.ay klomeni kullan sonra da bence hsg çektir.

kanalların açık mı tıkalı mı olduğu bakarak belli olmaz bence. benim bi tanıdığım 24 yaşındaydı klomen falan kullandı olmadı. hsg çektirdi. hsg den sonra biraz kanaması olmuş. ondan sonraki ay kendiliğinden hamile kalmış. ve bu arkadaşım da zayıf sayılmazdı.
pkos ta kilo vermek tabii ki yarar sağlar ama.
3.ay klomeni kullan sonra da bence hsg çektir.

Diger doktorum da oyle dmristi 3. Kez denriz sonra film cekrr asilama yapsriz dedi ben anlamadim yuzde doksan aciktr gencsin dedi

Diger doktorum da oyle dmristi 3. Kez denriz sonra film cekrr asilama yapsriz dedi ben anlamadim yuzde doksan aciktr gencsin dedi
aynen öyle. yaşa boya posa hiçbirşeye bakmıyor. iyi düşünelim yine. inşallah açıktır.
şunu da bil hsg korkulacak birşey değil. hsg den sonra hamile kalma ihtimali daha da artıyormuş, hafif perdeli kanallar açılabiliyormuş hsg işlemi sırasında.ben hsg öncesi 3, hsg sonrası 3 toplam 6 defa klomen kullandım. hsg den hemen sonra aşılama yaptırma bence. 6 aya tamamla sen de klomeni.

Kizlar o doktora gitmedim esim pek guvenmedi baska bi doktora gittim bgun oda bana kan testleri icin kan aldi bakalin yarin 4 dr cikacak sonuçlar ona gore konsln tedavi uygulayalum dedi klomen arti catlatma gordugumu soyleyince en basit yedavi yontemi o dedi ne demek istedi anlamadim ama sasrdm da bakalim yarin neler olck sonclara gore

EVET EN KOLAY
Kizlar o doktora gitmedim esim pek guvenmedi baska bi doktora gittim bgun oda bana kan testleri icin kan aldi bakalin yarin 4 dr cikacak sonuçlar ona gore konsln tedavi uygulayalum dedi klomen arti catlatma gordugumu soyleyince en basit yedavi yontemi o dedi ne demek istedi anlamadim ama sasrdm da bakalim yarin neler olck sonclara gore
YONTEM KLOMEN TEDAVISI AMA KİSTE NEDEN OLUYOR COK IYI DEGIL YANİ GOBEKTEN İĞNE VE LARSONRASINDA CATLATMA İĞNESİ ARTI AŞILAMA DAHA BASARILI VE VUCUT ICIN ZARARSIZ FIKIRINI SOYLEYEBILECEGIN BIR DOKTOR ISE KLOMEN TEDAVISINI SECME DERIM COGU DOKTOR ARTIK KULLANDIRMIYOR KLOMEN KISTE VE SONRASINDA MYOM OLUSTURDUGU ICIN DAHA BUYUK PROBLEMLER CIKIYOR SONRA DIYOR

Back