Belirti olarak neler yaşıyor sumCuma günü belli olucak inşallah tutmuştur olmazsa direk tüp bebek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirti olarak neler yaşıyor sumCuma günü belli olucak inşallah tutmuştur olmazsa direk tüp bebek istiyorum
Göğüs ağrısı ve şişmesi kasıklarıma ağrı saplanıyorBelirti olarak neler yaşıyor sum
Bende de var bunlar bel ağrısı var bugün adet olacak gibi rahmım in ustu ağrıdı ama geçti hemenGöğüs ağrısı ve şişmesi kasıklarıma ağrı saplanıyor
Merhaba ciddi bir düşüklük olsaydı doktor yapmazdı önce tedavi önerirdi. Zaten en hızlı ve kaliteli olanları ayrıştırıp aşılama yapıyorlar. İçiniz rahat olsunMerhaba sperm morfoloji düşük olması asilamayi etkiler mi yoksa morfolijisi düzgün olanları mi seçip asilama yapıldığı için şans aynı mi
Sonucunuz nedir bende yarın reglimin 3. Gidicem aşılamaya baslicak 2 defa çatlatma denedik olmadiAşılama tedavisinde maksimum 2 yumurta kabul ediliyor diye biliyordum. Ben de 30.10.2024 de kan vermek için bekliyorum