- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
- 103
Evet orta derecede pco vardi esmdede sperm saysnda ve hareketnde azlk vardi esme bi takvye verdk duzeldi ve bz bunu asilamadan snra ogrendkSende de mi pco var canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet orta derecede pco vardi esmdede sperm saysnda ve hareketnde azlk vardi esme bi takvye verdk duzeldi ve bz bunu asilamadan snra ogrendkSende de mi pco var canim
Ya inan o kdar kafam karmasik ki benim esimde sorun yoktu evleneen kdar bende hep duzenli regl goruyordum 3 ay sonra regl duzensiz olunva ogrendim pco oldugubu 8 ay normal denedik rahim filmi cekmeden klomen arti catlatma ignesi olduk oda olmafi son kez deneyelin rahim filmi ceker asilama yapariz dedi valalhi ben anlamadim ilk once rahim filmi lazim degil miydi acabaEvet orta derecede pco vardi esmdede sperm saysnda ve hareketnde azlk vardi esme bi takvye verdk duzeldi ve bz bunu asilamadan snra ogrendk
Canım aşılama öncesi yasak olan yiyecek içecek var mıydı??Merhba canm ben rahm filmi cektrdm 1ay snra asilama yaptrdm ilk asilamamda tuttu cok sukur 3aylk bi oglum var kucagmda sormak istedgn varsa cwplayablrm
Bende pco var canım ama adetlerim düzenlidir..Sende de mi pco var canim
Bende pco var canım ama adetlerim düzenlidir..
Canim benim de evlenene kdar duzenli idi hqtta evlendim 3 ay da duzenli idi ben pco oldugumu bile bilniyordum ki yani dusun 6 ay kendim olmadim su iki aydir kendim oldum doktor kilo vermen lazim demek ki kilo aldin i etki etti dedi demek ki sadece adet gormek pco da ne illet biseymis sıyırcamBende pco var canım ama adetlerim düzenlidir..
Cnm benmde adetlerm duzenlydi dugunume yakn cok kilo aldm 3ay duzenli regl oldum evlendkten sonra. Daha sonra benmde duzenszlesti ustelk evlendgmde kiloda vermstm. Benm esmn sperm saysndan dolayi direk asilama yada tup bebek dendi ki asiri dusukte degldi acikcasi. Bana dr.ilk olarak rahim filmi onerdi rahm filmi cekmeleri icinse 1yilin dolmasi gerekli benm 2yil olmadi. Oyuzden ilk rahim filmi. 1ay sonra ise yumurta gelstrci hap ve igne kullandm dr.um hemen degerlendrelm dedi ve asilama yaptk,tuttu bana asilamadan snra bir suru ilac verdi vitamin kan sulandrci igne vs. Dr.cok onemliYa inan o kdar kafam karmasik ki benim esimde sorun yoktu evleneen kdar bende hep duzenli regl goruyordum 3 ay sonra regl duzensiz olunva ogrendim pco oldugubu 8 ay normal denedik rahim filmi cekmeden klomen arti catlatma ignesi olduk oda olmafi son kez deneyelin rahim filmi ceker asilama yapariz dedi valalhi ben anlamadim ilk once rahim filmi lazim degil miydi acaba
Bir yillik evliyiz biz de bir yildir olmadi siz ozele mi gittnz cnmCnm benmde adetlerm duzenlydi dugunume yakn cok kilo aldm 3ay duzenli regl oldum evlendkten sonra. Daha sonra benmde duzenszlesti ustelk evlendgmde kiloda vermstm. Benm esmn sperm saysndan dolayi direk asilama yada tup bebek dendi ki asiri dusukte degldi acikcasi. Bana dr.ilk olarak rahim filmi onerdi rahm filmi cekmeleri icinse 1yilin dolmasi gerekli benm 2yil olmadi. Oyuzden ilk rahim filmi. 1ay sonra ise yumurta gelstrci hap ve igne kullandm dr.um hemen degerlendrelm dedi ve asilama yaptk,tuttu bana asilamadan snra bir suru ilac verdi vitamin kan sulandrci igne vs. Dr.cok onemli
Yok istedgni yiyp iceblrsn.ama kilo sorunun varsa yada onlemek amacli kiloyu bana dr.pirinc kesnlkle ve kesnlkle yeme dedi onun disinda kola gbi zararli icecekleride onermedi. Bol bol dut kurusu cevz findk incr yememi soylediCanım aşılama öncesi yasak olan yiyecek içecek var mıydı??
Evet cnm ozele gttk benm bulundgm yerde devlet hast.si asilama yapmiyor ya uni.hast.si dedi ya ozelBir yillik evliyiz biz de bir yildir olmadi siz ozele mi gittnz cnm
1yil dolduysa rahim filmi istemedyse dr.unu degstrmeni onerrmBir yillik evliyiz biz de bir yildir olmadi siz ozele mi gittnz cnm
Bende ozele gidiyorum hic hsg cekmeden 2 kez klonen arti catlatma yapti bi kez deneruz dedi yine olmazsa hsg arti asilama dedi esimde sorun yok yeni ysptirdu testlerinu doktor sende sotun yok hersey normal demis dokturma pek guvenmiyor esim ne yapcm blmyrm asilama da sans daha cok olur diyorum esime haksiz miyim ?Evet cnm ozele gttk benm bulundgm yerde devlet hast.si asilama yapmiyor ya uni.hast.si dedi ya ozel
Yanls hatrlamyosam asilamada sans %15 esinn 1ml de sperm saysi 20milyondan az deglse yoktur sorun. Bana bi dr.demistiki haziran temmuz agustos aylari kadnlarn dogurgan zamanlardr.ve unutma cok dua et duayi hc brakmaBende ozele gidiyorum hic hsg cekmeden 2 kez klonen arti catlatma yapti bi kez deneruz dedi yine olmazsa hsg arti asilama dedi esimde sorun yok yeni ysptirdu testlerinu doktor sende sotun yok hersey normal demis dokturma pek guvenmiyor esim ne yapcm blmyrm asilama da sans daha cok olur diyorum esime haksiz miyim ?
KocaeliSen nerde otruyorsn cnm
Nette bugün ibrahim saraçoğlunun videosunu izledim mısır-havuç-turşu-sirke-tuz-taze nane- maydanoz yasak..Yok istedgni yiyp iceblrsn.ama kilo sorunun varsa yada onlemek amacli kiloyu bana dr.pirinc kesnlkle ve kesnlkle yeme dedi onun disinda kola gbi zararli icecekleride onermedi. Bol bol dut kurusu cevz findk incr yememi soyledi
Aa ilk kez duydum neden haziran temmuz agustos dogurgan zamanmsYanls hatrlamyosam asilamada sans %15 esinn 1ml de sperm saysi 20milyondan az deglse yoktur sorun. Bana bi dr.demistiki haziran temmuz agustos aylari kadnlarn dogurgan zamanlardr.ve unutma cok dua et duayi hc brakma
Asilama ozel de ne kdara mal oldu canmAa ilk kez duydum neden haziran temmuz agustos dogurgan zamanms
Canim ozelde asilama islemi icin ne kdar ucret alindi sizdenAdetin 2. veya 3. günü yumurta geliştirici igne yada ilaca başlıyorsun arada yumurta gelişmiş mi diye kontrole gidiyorsun. Yumurtalarin 18 mm civarindayken çatlatma ignesi oluyorsun. Igneden 36 saat sonra aşılama oluyorsun. Aşılamadan birkaç saat evvel eşin sperm veriyor onu yıkıyorlar en iyilerini ayırt ediyorlar. Acısız 5 dklik bir işlem. İslem sonrasinda yarım saat yatman yeterli.
Onu ben de duydum ama bana doktor öyle bişey yapmadi. Sadece yarim saat yatırdı. Çok uygulanan bişey değil galiba. Doktor bana aşılama günü geceyi ya da ertesi sabahı değerlendirin dedi.Canım bana bi arkadaş aşılama oluyor sonra rahim ağzı kapatılıyor demişti..
Nasıl kapatılıyor sonrasında ilişki önerilmiyor mu??
Özelde 550 tl ye yaptirdim arti ilaçlar 300 civari tuttu raporla. Ama ben dogudayim ve tek özel hastane var o nedenle ucuza oldu biraz. 1000 yada daha fazlasina yaptiran da var.Canim ozelde asilama islemi icin ne kdar ucret alindi sizden