• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞILAMA

Özelde 550 tl ye yaptirdim arti ilaçlar 300 civari tuttu raporla. Ama ben dogudayim ve tek özel hastane var o nedenle ucuza oldu biraz. 1000 yada daha fazlasina yaptiran da var.
Iyi yaptrmssn canum bizde dusunyrz bakalim ins olur ilk de yanliz sunu anlamdm sperm veriliyorsa iliski neden oneriliyor onu anlamadm mantigini pek

Onu ben de duydum ama bana doktor öyle bişey yapmadi. Sadece yarim saat yatırdı. Çok uygulanan bişey değil galiba. Doktor bana aşılama günü geceyi ya da ertesi sabahı değerlendirin dedi.
Hmm anladım canım...
Sağ salim kucağına almayıda nasip etsin Allah'ım...
Banada dua et.. :)

Hmm anladım canım...
Sağ salim kucağına almayıda nasip etsin Allah'ım...
Banada dua et.. :)
Canim hamileligim devam etmedi kalbi durdugu için kürtaj oldum. Bu ay yeniden basliycam inşallah. Yüce rabbim hepimize anneliği nasip etsin. Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah.

Iyi yaptrmssn canum bizde dusunyrz bakalim ins olur ilk de yanliz sunu anlamdm sperm veriliyorsa iliski neden oneriliyor onu anlamadm mantigini pek
İnşallah olur canım ilk aşılamada. Bilmiyorum iki aşılamada da aynını söylemişti. 1. de uyguladik 2. de çok uyamadik doktorun söylediklerine.

Canim hamileligim devam etmedi kalbi durdugu için kürtaj oldum. Bu ay yeniden basliycam inşallah. Yüce rabbim hepimize anneliği nasip etsin. Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah.
Inşallah Canım benim ya..
Bu arada ikimizde aynı duaları ediyoruz:)
Benim bi arkadaşımın doğumuna günler kala bebeğinin boynuna kordon dolanarak ölmüştü karnında :KK43::KK43:
Ve bende o gün bugündür hep dua ederken hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım inşallah diyorum..
Allah'ım bizleri böyle şeylerle sınamasın..
Sanada çok geçmiş olsun canım ya:KK43::KK43:
Ama vardır bunda da bi hayır...
Allah veriyor Allah alıyor...

Son düzenleme:
Bi yanim yaptirmak istiyor bi yanim olmazsa diyr cok korkuyor ne zor bisey
Zor canim kadinlarin hayati zor degil mi zaten. O nedenle korkma ve stres yapma hamilelige engel biliyosun. Rabbim zamani gelince ol der oluverir inşallah.

Bi yanim yaptirmak istiyor bi yanim olmazsa diyr cok korkuyor ne zor bisey
Niye bu kadar olumsuz düşünüyorsun ki..??
Ben tedavilere başlamadan önce çok olumsuz düşünürdüm ama tedavilere başladıktan sonra içim rahatladı inşallah olucak bizde bi kaç ay sonra buralarda hamileyiz diye fink atıcaz :KK6:
Ama sen bu kadar olumsuz düşünürsen vücudunuda olumsuz yönde etkiliyorsun...

Ya kanallar acik mi diyr banada bakmadi kapali ise neden bu tedavi bndr suan onu dsnyrm kapaliysa fayda edermi bende iki kez yaptim klomen arti catlatma carsamba gtcm son kez deneyelim yoksa tuplere bakp asilama dedi ama sorcm kapali mi diyr baksin dicem bakalim neder cunku esimde yok sorun
Canim banada doktor ilk bas kanallara bakmadan catlama ign3si verdi ama tutmadi sonra klomen vericekti ben kanallara baktirmak istiyorum dedim ondan sonra bakti yoksa banada 3 4 ay klomen kullanip sonra kanallara bakilacakti

Inşallah Canım benim ya..
Bu arada ikimizde aynı duaları ediyoruz:)
Benim bi arkadaşımın doğumuna günler kala bebeğinin boynuna kordon dolanarak ölmüştü karnında :KK43::KK43:
Ve bende o gün bugündür hep dua ederken hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım inşallah diyorum..
Allah'ım bizleri böyle şeylerle sınamasın..
Sanada çok geçmiş olsun canım ya:KK43::KK43:
Ama vardır bunda da bi hayır...
Allah veriyor Allah alıyor...
Sağol canım benim rabbim bi daha yasatmasin. İnsan başına gelince anlıyor önceden bi hamile kalsam 1,5 yıldır evliyim hiç hamile kalamadim diyordum. Şimdi öyle demiyorum yaşadıklarımız etkiliyor canım.

İnşallah bizim de olacak anne diye pesimizden koşan evlatlarımız.

Canim banada doktor ilk bas kanallara bakmadan catlama ign3si verdi ama tutmadi sonra klomen vericekti ben kanallara baktirmak istiyorum dedim ondan sonra bakti yoksa banada 3 4 ay klomen kullanip sonra kanallara bakilacakti
Bi sikinti cikti mi peki kanallarda canm

Zor canim kadinlarin hayati zor degil mi zaten. O nedenle korkma ve stres yapma hamilelige engel biliyosun. Rabbim zamani gelince ol der oluverir inşallah.
Malesef canim ama iste herkes gibi istiyorym bende ne yapayim yani stres degil de olmayacak korksuu var esimi baba yapamayacagm korksuu var

Niye bu kadar olumsuz düşünüyorsun ki..??
Ben tedavilere başlamadan önce çok olumsuz düşünürdüm ama tedavilere başladıktan sonra içim rahatladı inşallah olucak bizde bi kaç ay sonra buralarda hamileyiz diye fink atıcaz :KK6:
Ama sen bu kadar olumsuz düşünürsen vücudunuda olumsuz yönde etkiliyorsun...
Korkuyotum canim sadece olmazsa esimi baba yapamazsam diyr

Sağol canım benim rabbim bi daha yasatmasin. İnsan başına gelince anlıyor önceden bi hamile kalsam 1,5 yıldır evliyim hiç hamile kalamadim diyordum. Şimdi öyle demiyorum yaşadıklarımız etkiliyor canım.

İnşallah bizim de olacak anne diye pesimizden koşan evlatlarımız.
Aynen canım nasıl dua ettiğimizde çok önemli önce hayırlısını istemeliyiz...
Inşallah canım ya bebişlerimizle uğraşırken buralara girmekte zorlanırız inşallah:))
Yeterki sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım...

Aynen canım nasıl dua ettiğimizde çok önemli önce hayırlısını istemeliyiz...
Inşallah canım ya bebişlerimizle uğraşırken buralara girmekte zorlanırız inşallah:))
Yeterki sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım...
Amin canım inşallah :dua::dua:

Malesef canim ama iste herkes gibi istiyorym bende ne yapayim yani stres degil de olmayacak korksuu var esimi baba yapamayacagm korksuu var
Benbirdost Benbirdost nın dediklerine katılıyorum canım biz de anne olmak istiyoruz her şey rabbimin elinde o "ol" desin yeter ki...

Kizlarr hepimiz anne oluruz insallah gercekteb cok uzuluyorm ne zor bisey bu da bi imtihan isyan etmedim hic hep ozendum sadece

Back