- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.738
- 198
Aa niye aşılama istemiyorsun ki canım..Hayir cikmadi keske ciksaydi sebeb o derdim sebebsiz kisirlik dio doktorum bir kac ay daha catlama ignesi yapalim sonra asilama yapariz dio ama ben istemiyorim
Evet canım inşallah dediğin gibi olacak ne zaman birimiz umudunu yitirirse hemen moral veriyoruz o zaman hep pozitif düşünüyoruz ki bizim sipalar bekletmesinler.Aynen canım inşallah bizim için de Allah'ım "ol" der..
Ben inanıyorum olucak hissediyorum...
Hepimiz burda tek tek hamileyiz yazacaz ve bu günleri gülümseyerek okuyacağız...
Cunku daha yasim cok genc daha 1 senedir deniyoruz bide ortada bi dorun yok diolar o yixden istemiyorum senin simdi bebegin var mi gittigim doktor tup bebek uzmaniAa niye aşılama istemiyorsun ki canım..
Bende 4 yıl boyunca hamile kalamadığım için hep bi sorun olsada o engel olsa diye dua etmeye başlamıştım artık...
En azından o engel kalkınca hamile kalırım diye düşünüyorum inşallah..
Ama canım banada başka doktorlar hep sorun yok diyorlardı..
Tüp bebek doktoruna gittim o buldu sorunu..
Sende tüp bebek doktoruna gittin mi bilmiyorum ama gitmediysen ona da git...
Ahh evet canım ya karnımız burnumuzda yorulana kadar gezip tozalım...Evet canım inşallah dediğin gibi olacak ne zaman birimiz umudunu yitirirse hemen moral veriyoruz o zaman hep pozitif düşünüyoruz ki bizim sipalar bekletmesinler.
Evet canım ısıralım popolarina popolarina vuralım kiyabilirsek tabiAhh evet canım ya karnımız burnumuzda yorulana kadar gezip tozalım...
Zaten bi hamile kalalım da doğunca bol bol bizde onları ısırırız..
Ceza olsun diye
Yok canım ben geçen ay başladım tedaviye...Cunku daha yasim cok genc daha 1 senedir deniyoruz bide ortada bi dorun yok diolar o yixden istemiyorum senin simdi bebegin var mi gittigim doktor tup bebek uzmani
Bilmiyorum ki gercekten ne dusuncegimi ne yapacagimi bilmiyorum :)Yok canım ben geçen ay başladım tedaviye...
Geçen ay yumurta geliştirmek 10 iğne ve çatlatma iğnesi vuruldum canım..
Bu ayda klomen kullanıyorum..
Zaten vu ay olmazsa göbekten delik açılarak bakılacak kanallara...
Ben pek bu aydan umutlu değilim ama ameliyattan sonra aşılama olursa ondan ümitliyim..
Yeteri kadar açık değil kanalların bu yüzden geçmiyor galiba spermler :))
Canım ben kendim için yazmıştım yeteri kadar açık değil kanallarım belkide bu yüzden geçmiyordur diye...Bilmiyorum ki gercekten ne dusuncegimi ne yapacagimi bilmiyorum :)
Bilmiyorum ki gercekten ne dusuncegimiYok canım ben geçen ay başladım tedaviye...
Geçen ay yumurta geliştirmek 10 iğne ve çatlatma iğnesi vuruldum canım..
Bu ayda klomen kullanıyorum..
Zaten vu ay olmazsa göbekten delik açılarak bakılacak kanallara...
Ben pek bu aydan umutlu değilim ama ameliyattan sonra aşılama olursa ondan ümitliyim..
Yeteri kadar açık değil kanalların bu yüzden geçmiyor galiba spermler :))
Himm anladim canim 24 yasindayim 15 aydirda evliyimCanım ben kendim için yazmıştım yeteri kadar açık değil kanallarım belkide bu yüzden geçmiyordur diye...
Ama kanalların yazmışım sana söylemiş gibi oldum :)))
Kendim için demiştim
Senin yaşın kaç ki canım??
Yeni evliymişsin canım :))Bilmiyorum ki gercekten ne dusuncegimi
Himm anladim canim 24 yasindayim 15 aydirda evliyim
Yeni evliymişsin canım :))
Yaşın küçük değil ki canım ya bende 26 yaşındayım ama bi an önce aşılamaysa aşılama, tüpse tüp istiyorum...
30 yaşıma kadar hepsini doğurup bitireyim :)))
30 'dan sonra zorlanmayalim :))))[/QUOT bende oyle istiyorum ama ne bilim kafam cok karisik sen nekadarlik evlisin
Haklisin otuzundan sonra zor olur ama ne bilim daha yeni evliyim 15 aylik. Sen ne kadardir evlisin canimYeni evliymişsin canım :))
Yaşın küçük değil ki canım ya bende 26 yaşındayım ama bi an önce aşılamaysa aşılama, tüpse tüp istiyorum...
30 yaşıma kadar hepsini doğurup bitireyim :)))
30 'dan sonra zorlanmayalim :))))
Bende 15 aylik evliyim :))Ben öleyimm bende 22 yasindayim 14 aylik evliyim :))
4 yıldır evliyim canım..Haklisin otuzundan sonra zor olur ama ne bilim daha yeni evliyim 15 aylik. Sen ne kadardir evlisin canim
Neden vu kdar gec başladın canim tedaviye4 yıldır evliyim canım..
2 aydır tedavi görüyorum..
Baya. Beklemissin canim4 yıldır evliyim canım..
2 aydır tedavi görüyorum..
Daha önceki gittiğim doktorlar bi sorun yok yaşın genç stres yaptığım için olmadığı söyleyip postaladıkları için malasef bu zamana kadar kaldı..Neden vu kdar gec başladın canim tedaviye
Evet canım saçma sapan doktor bozuntuları bi sorun yok deyince malesef 4 yıl geçtiBaya. Beklemissin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?