Aşılama aşılama yaptıranlarrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar ben de bugun ilk aşılamamı yaptırdım.15 eylülde test yaptır dedi dr.bakalım herkesin ki tutar inşallah...

ben 3 kere aşılama yaptım hiçbiri de tutmadı malesef..ve benim her seferinde cok agrım oldu..ozellıkle asılamanın yapıldıgı hafta gunluk yasantım hep etkilendi.mesela hızlı yürüyemez oluyorum.artık ilaçların etkisimi yoksa bilinmezlikmi sinirli de oluyordum.bu son asılamamda felaket bır sıslık oldu.gaz sorunu da yasadım.göğüslerim şişti.ağrıdı.cok zor bır 2 hafta gecırdım.sonunda da olmadı.sımdı de adet sancısı cekıyorum.Kendim için ve dileyen herkes için Allahtan saglıklı hayırlı evlatlar diliyorum arkadaşlar.demekki bunları yaşamamız gerekiyormus diyorum.

Güzelim bende 23 ağustosta aşilama yaptirdim.adet tarihim haftaya pazartesi bende dün oruç tutmadim ama bugün oruçliyum.ama yinede pazartesine kadar tutmayacağim çünkü kesinlikle gelişimini etkiler çünkü eğer hamile kalirsan en önemli günler bebiş gelişimi için.bence tutma.

kizlar benim test gunum ayin 15.i ama kan tahlilini beklemeden daha once hazir gebelik testlerinden yapsam sonuc cikarmi acaba

güzelim kan testinde çikmayan hiç idrar testinde çikar mi.kesinlikle çikmaz kanda daha önce belli oluyor.bu arada senin aşilamdan 20 gün sonrami kan testi istedi doktor.o güne kadar adet gününde gelemeyecek mi zaten.

dilbis cim canım nerelerdesin neler yapıyon merak ettim seni

bi kac gundur yoktum napayim bekliyorum iste 2 gun kaldi benim kan tahlili pazartesi gunu heycanla bekliyorum ama goguslerim cok sisti ve cok sizliyolar hamileyim diye kendimi heveslendirmek istemiyorum bakalim hayirlisi a.s.

merhaba arkadaşlar,
bende ilk kez önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım. daha önce iki kez kendiliğinden hamile kalabilmiştim fakat ikiside düşükle sonuçlandı. şu anda bir yıldır tekrar istememe rağmen olmuyor. benimde bu ay gittiğim doktorum önümüzdeki ay için aşılama önerdi. adetin üçüncü günü gel demişti. doktorum ankara tıp fakültesinde. bayramdan önceki haftaya denk geliyor üçüncü günüm çarşamba yada perşembe. daha sonra bayram tatili dönüşü pazartesi günü 13. gün falan oluyor. bu durumda aşılama yapılmayabilir mi. yani üçüncü gün ilaca yada iğneye başlanıp tekrar kaçıncı gün çağırıyor doktorunuz. bana bilgi verirseniz sevinirim. eğer tarihler uymuyorsa bir ay daha bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorumda. bir taraftanda hiç ertelemek istemiyorum aslında. cevaplarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

bi kac gundur yoktum napayim bekliyorum iste 2 gun kaldi benim kan tahlili pazartesi gunu heycanla bekliyorum ama goguslerim cok sisti ve cok sizliyolar hamileyim diye kendimi heveslendirmek istemiyorum bakalim hayirlisi a.s.

hayırlı haberlerini heyecanla bekliyorum. bizleri haberdar et. inş hamişsindir.

yiğenimiz geliyo galiba:ecrin_bebek:

-----------------------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:

merheba guler,
canım tecrübesi olan kimse cevaplamamış sorumu. umarım görürler ve cevaplarlar. bu arada tabiki gidersem haber veririm sana. ben boşuna muayene ücreti ödeyipte denemeden bir ay daha geçirmek istemiyorum. keşke söylediğin gibi bu ay güzel sonucu alsakta hiç gitmek zorunda kalmasak. umarım olur.

---------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzulme desemde faydasız (bilirim) arkadasım çaremiz yok sabırla bekleyecegiz.... ben nerdeyse 2 yıldır bekliyorum Allah yardımcımız olsun insallah..

kizlar olmadi cok uzgunum bu ucuncu negatif sonuc biktim artik

canım biliyorum şuan üzgünsün ama hemen ümitsizliğe kapılma. canım tekrar denemekte fayda var. microyu hiç düşündünmü?
canım üzme kendini tamam mı tatlım.
bir gün bizimde bebişimiz gelecek. sadece biraz zamanı var galiba.
toparla kendini canım. biz hep senin yanındayız. üzülme tamammı.. :teselli:
a.s.a.s.

uzulmemek elde degil tabiki cok uzuldum ama toparlicam artik hastaneye haber verdik iste simdi cevap bekliyoruz saniyorum 2 ay sonra mikro enjeksiyon yapicak doktorum tek caremiz sabirla beklemek ALLAH hepimizi bi gun sevindirir ins. :teselli:

soylemeyi unuttum bide doktorum dedi ki simdi mikrodan once neden tutmadigini anlamak icin bazi testler yapicakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…