G
guler.seckin.deniz
Ziyaretçi
soylemeyi unuttum bide doktorum dedi ki simdi mikrodan once neden tutmadigini anlamak icin bazi testler yapicakmis
canım moralini yüksek tut. herşey yoluna gircek. bi bakmışsın ilk micro tutmuş:teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soylemeyi unuttum bide doktorum dedi ki simdi mikrodan once neden tutmadigini anlamak icin bazi testler yapicakmis
selam arkadaşlar bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracam.eşimdede bende de problem yok ama bakalım hayırlısı
sizde problem neydi.ilaç mi iğne mi kullaniorsun.ben ilk aşilamami geçen ay yaptirdim.adetimin 5-10 arasi genaphone kullandim.36 mm sağda yumurtam oluştu.adetimin 14.günü çitlama iğnesi vurundum.16.merhaba bende ilk aşılamamı olucam bu ay nasıl olduğu hakkında bi bilgi verirmisiniz
sizde problem neydi.ilaç mi iğne mi kullaniorsun.ben ilk aşilamami geçen ay yaptirdim.adetimin 5-10 arasi genaphone kullandim.36 mm sağda yumurtam oluştu.adetimin 14.günü çitlama iğnesi vurundum.16.
Günüde saat 12 de aşilmam yapildi.aşilamadan sonrada vajinal olarak pregestan kullandim.günde 3 tane.pek ağri sizi olmuyor korkulacak bir şey değil .2 gün falan karnim çok şişti sonra aşilama oldğumu unuttum bile.ama yinede dedim ya ilk te pek şans yok.ama yinede moralini bozmayayim ilk aşilamada hamile kalan da var.sende o gruba girersin inşallah.
hadi ya bak ben bunu bilmiyordum ya 20 nin üzerine çıkması iyi değil mi yani yeni öğrendim.o zaman doktorlada şerefsiz.yada ben yanlış biliyorum.
hamileyim
arkadaşlar ben fazla yazmam ama sureklı takıb ederım ben aşılama yabtrdım 1 agustosta cok umutluydum ama olmadı tamamen umitlerim bıtmisti çok sterslıydım ama ALLAHtan asla ümit kesilmezmiş bunu anladım ve şımdi dogal yolla hamile kaldım cok sukur sızde asla umıdınızı kesmeyın rabbim istedikten sonra herşey olur allahım hebımızın yardımcısı olsun
gerçekten mi çok sevindim ya . vallah sanırım bu işte sorunun ne olduğu hikaye dün okudun spem sayısı 14 milyon kuruger %1 ama hamile doğal yoldan. onun artık zamanı gelmiş Allah'ım ol demiş.Ben artık hiç sıkıntı yapmıyorum Allah'a havale ettim .Yüce Allahım ne zaman kısmet ederse o zaman olacak.bende 1 aşılama yaptırdım 22 ağustosta tutmadı.Ayrıca bizde sayı 86 milyon ruger %4 bu değerlere göre olmaması için bir sbep yok.Hepimiz için hayırlısı ne ise öyle olsun.Sizde sorun neydi .Böyle heberler alınca içim rahatlıyor.
canm ya gerçekten oyle yumurtaya can veren ALLAH herşey onun elinde sadece dua.benim eşimin sperm hareketliliği %0 dı hiç hareketlilik yoktu yani sadece bi mucize diorum başkada bişi deil bu.allahım sanada en yakın zamanda nasip eder inşallah mutlu haberinı bekliorum canm