Aşılama aşılama yaptıranlarrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
42
aşılama yaptıran ve tutan arkadaslarım sizde ne gıbı belırtıler olmustu benım bugun 5.gunum acayıp kasık agrım var karnım çok şiş patlıcam sankı gecelerı hıc uyuyamıyorum donerken acayıp agrı yapıyor sizdede boyle agrılar olmusmuydu çok heyecanlıyım
rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın a.s.

arkadaşlar kan testi gününüzü beklemek zorundasınız.herkeste aynı etkiler olmuyor.yani ilk aşılamasında sizin gibi çok ağrıları olanların ikinci aşılamada ağrıları olmayabiliyor fakat sonuç aynı olabiliyor.yani herkeste farklı etkiler oluyor.rahat olmaya çalışın

Buğün doktora gitdim hastalandımı zannetdim dün baya kanamam gelmişti doktor kist oluştunu çatlamamış yumurta olduğunu söyledi yani bu ayda aşılama olmadı gene bidaki aya ertelendi doğum konturol hapı verdi doktorun yanında tutamadım kendimi ağlamaya başladım neyse dedim sonra, bundada bir hayır vardır diyip doktora !ayrıldım yanından herşey nasib sizinle paylaşmak istedim çok moralim bozuk çoooksenağlama

üzülme canım allahım sağlık versin bu ay olmazsa öbür aya olur evet bundada vardır bi hayır üzülme moralini bozmaa.s.

canım benım senı çok ıyı anlıyorum bende ılk asılamamda oyle olmustum bebek yerıne kıst gelmıstı kıstler heryerımı sarmıstı şimdi yıne korkuyorum çok uzuldum canım aglama ne olur ılk asılamanmıydı
asılamadan sonra hıc agrın sızın oldumu

hayır esrasoner aşılama yaptırmadım canım ben geçen ay klomen kullanmıştım fakat yumurtam çatlamadı bide araya pazar girdi tahminim doktor aşılama yapmadı bende bu ay yeniden adet olup yeniden başliyacaktım doktor iyneyle yumurtayı çatlatcaktı malesef olmadı kist oluşmuş işte ne yapalım belki zamanı gelmemiştir bana yazdıgın için teşekkürlera.s.

canım benim bana yazdığın için teşekkürler a.s.bende öyle düşünüyorum hayırlısıneyse o olsun hepimiz için:1hug:
ay canım ya sen doktorun yanında ağladım falan deyince inan bende burda ağladım cok zor tabii inşallah son aşılaman olur bende 2. için start vardim rabbim yardımcımız olsun

canım çok uzuldum rabbim sana tekrardan gonderır ıhsallah saglıklı bır sekıldea.s.
benım bugun 6.gun 2ve 3.gun acayıp agrım oldu kasıklarıma sankı bıcak saplıyorlardı heryerrıme vuruyordu agrı yatakdan kalkamıyordum dun ve bugun bıraz daha iyiyim gecelerı pek rahat uyuyamıyorum yattıgım yerden dönemiyorum agrı yapıyor bıde kabızlık cok var 6.gunde belırtı olurmukı ılınde bu kadar agrım olmamıstı

NESLI SANA ÇATLATMA İGNESINI PAZAR GÜNÜNE DENK GELDIGI İÇİN MI YAPMADILAR
.özel de mı yaptırıyosun aşılamanı.öyle bıle olsa aşılama ve ya çatlatma iğnesının zamanı hafta sonuna denk gelınce doktor o ün huzmet vermedıgı için yapmıyor mu?o aykı emegın gıdıyor yanı .yanlışmı anladım senı acaba yanlışsa düzeltırmısın.ben aşılamamı tıp fakültesınde yaptırıyom.ve hafta sonu veye hafta içi farketmıyo.ne zaman sa hesaplıyolar yapıyorlar.doktorum asıstanlarına söylüyor.asıstanlar hafta sonu da nöbete kalıyolar.tedavıler aksamıyo.

esracım benım ıkıncı aşılamam tuttu ama ben hıç bışey hıssetmedım.sadece bel agrısı vardı .oda hamıleleıkten degıl.aşılamadan sonra kullandıgım crınone jel den.onun yan etkısı bu bel agrıları.gerçı hamılelık belırtılerı bünyeden bünyeye degışkenlık gösterıyormuş.bu belırtılerı hangı sevıyede hıassettıgın ya da hıssetmedıgın vücuttakı bazı hormonların sevıyesıyle ılgılı.

artık her belırtıyı hamılelıge yormaya basladım valla:))))
ıhsallah hepımız hamıleyızdırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…