Aşılama aşılama yaptıranlarrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öncelikle geçmiş olsun diyorum. haklısın. bu ay kısmet değilmiş demekki. Akşam ben adet oldum diye üzüntüden ağlarken eşim geldi. beni öyle görünce oda çok kötü oldu beni teselli etmeye çalıştı. beni dışarı gezmeye falan çıkardı hava alyım diye. onu öyle görmek beni daha da üzdü. akşam yatmadan önce hep dua ettim Allahım sen bize yardım et diye. yarın dr randavum var. iptal etmeyi düşünüyodum ama vazgeçtim. yola devam. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

tabrikler sana. sana da bu yakışırdı zaten.bizler birbirimize moral vererek mücadeleye devam edeceğiz. ve sonunda BİZLER KAZANACAĞIZ. buna eminim.

kizlar benim 3.asilamam bu aksam 4.ignemi oldum sanirim carsamba gunu transfer yapilacak 2.asilamayi tedavi ortasinda kesti doktorum cunku tam 8 tane yumurta olusmus transfer riskli olabilir 5-6 bebek olabilir dedi kismetse bu sefere[/QUO

bende de beklenen gelişme olmadı bende o yüzden erteledim bu ay, şu fazla yumurtalrından birkaçtane bana versene canım sende fazla bende az))))))

keske olcagini bilsemde versem ne olcak bende cok nasilsa :sm_cool:

Bende aşılamamın 11. günümde adet oldum test günüme 2 gün adetime 8 gün vardı,bu kadar erken olması normalmi kızlar ya çok üzüntülüyüm,dr' a gitmekten ve her ay dr'uma tel açıp adet oldum demekten bıktım artık:KK43:(((

kizlar benim icin dua edin yarin sabah asilama yaptiriyorum dualariniza cok ihtiyacim var korkuyorum tutmiycak diye

canım ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin ediyorum.rahat ol. hiç korkma canın yanmıyor. bol bol dua et.hayırlısı olsun inşallah. dualarımız seninle unutma.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar benim icin dua edin yarin sabah asilama yaptiriyorum dualariniza cok ihtiyacim var korkuyorum tutmiycak diye
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırlısı olur inşallah yatmadan önce meryem duası oku şimdiden hayırlı olsun

arkadaslar sabah asilamami yaptirdim biraz zor gecti kendimi siktigim icin oldugunu soyledi dr. eve gelincede biraz kanamam oldu ama normalmis simdi sira beklemeye geldi bakalim hayirlisi

deracığım seninle aynı gün aşılama yaptır mışız.benimki ilk.sende ne gibi şikayetler var güzelim.

ewet canim senle aynı gün yaptırmışız bende sağ kasıgimda ağri var ve afedersin kabızım ve deli gb yemek yiyom göğüslerimde gergin canim senin ne gb şikayetlerin varinş allahım bu mübarek günlerde kimsenin emeklerini boşuna çıkarma cvb bekliyom senden beni bilgilendir
:1hug:

arkadaslar size bu sorum olucak simdi ben dun asilamami yaptirdim ya ayin 15. belli olcak biliyosunuz ramazan geliyo simdi ben hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum sizce oruc tutmalimiyim tutmamalimiyim hani hamileysem bebegin gelisimi icin yardimci olurmusunuz ben cok kararsizim

ewet canim senle aynı gün yaptırmışız bende sağ kasıgimda ağri var ve afedersin kabızım ve deli gb yemek yiyom göğüslerimde gergin canim senin ne gb şikayetlerin varinş allahım bu mübarek günlerde kimsenin emeklerini boşuna çıkarma cvb bekliyom senden beni bilgilendir
:1hug:

deracığım ben aşılama yaptırdığımdan beri hiç rahat değilim.resmen metabolizmam değişti. 3 gün öncesine kadar rahmimde kasıklarımda deli gibi ağrı vardı.hala arada bıçak saplanır gibi oluyor. belim ağrıyor. göğüslerim sızlıyor.dünden beride midemde felaket ağrı var.geceleri midemden ateş çıkacak gibi oluyor.dün gece çok kötüydüm.neredeyse acile gidecektim.şu anda bile midem çok kötü ağrıyor.ilaçta alamıyorum doğal olarak.birde galiba adet olacağım. karnım çok şiş. kabızlık yok. ama ağrılar bani mahvadiyor. sen ne zaman kan tahlili yaptıracaksın.ben önümüzdeki salı yaptırmayı düşünüyorum.aşılama insanı bu kadar etkiler mi yaaa. çok kötüyüm.

kizlar benim test gunum ayin 15.i ama kan tahlilini beklemeden daha once hazir gebelik testlerinden yapsam sonuc cikarmi acaba

kizlar benim test gunum ayin 15.i ama kan tahlilini beklemeden daha once hazir gebelik testlerinden yapsam sonuc cikarmi acaba

MERHABA,HAYIRLI OLSUN,ALLAH MURADINI VERİR İNŞALLAH:CüvCüv:BENCE YAPMA,AŞILAMAN YENİ OLDU SANIRIM.ÇÜNKÜ,NEGATİF ÇIKAR MORALİN BOZULUR,STRES YAPMAMAK GEREKİYO BİLİYOSUN,NEGATİF SONUÇTA SENİ STRESE SOKABİLİR.İNŞALLAH AYIN 15.İNDE POZİTİFİ GÖRÜRSÜN:teytey:

arkadaslar size bu sorum olucak simdi ben dun asilamami yaptirdim ya ayin 15. belli olcak biliyosunuz ramazan geliyo simdi ben hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum sizce oruc tutmalimiyim tutmamalimiyim hani hamileysem bebegin gelisimi icin yardimci olurmusunuz ben cok kararsizim

ÇOK KRİTİK BİR DÖNEM BU,İYİ BESLENMELİSİN,BOL SEBZE,DÜZENLİ YEMEK YEMELİSİN.ORUÇ TUTMA DERİM,BÖYLE GÜZEL BİR SEBEPTEN DOLAYI ORUÇ TUTMAMAK GÜNAH DEĞİLDİR BENCE..:1rolleyes:

X