Aşılama aşılama yaptıranlarrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya kızlar belirtiler insanı çok etkiliyor sanki herşey gebeliğin habercisi ama değil maalesef ya artık uzaya cıkan interneti bulan insanlar gebeliğin ilk gününde bilinmesini sağlayan bir alet yada birşey bulsunlar artık bizde şu bekleme çilesinden kurtulalım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Arkadaşalr benim dün aşılamam oldu ama sonra 10 dak. hastanede dinlendim hastaneden çıkınca hafif kanamam oldu bu benim ilk aşılamam.doktoru aradım normal dedi hafif kanama olur dedi herkeste bu kanama oluyormu acaba 25 temmuzda kanda belli olcak şu an hiç sancım falan yok bilgilerinizi yazarsanız sevinirim

ay kızlar sizçok tatlısınız yaa ben yeni üye oldum ilk defa okuyorum birbiriniz için üzülüp sevinmeniz çok güzel

canım benim bu kadar üzülmene gerek yok hayırlısıysa olur inş ben 3 yıldır mekik dokuyom dr bu ay 2. aşilamayı yaptırdım arkadasin dedigi gb ilkin de cok kasık agrım vadı dewamlı şişiyodu resmen ama 2. si tam tersi bekliyom işte 4 eylülü inş ALLAH hepimize bir bebiş bağişlar

aşılama yaptıran arkadailar kaç yumurtanız olduğunu ve kaçıncı gün aşıma yapıldığını da yazarsanız karşılaştırma şansımız olur,

kizlar benim 3.asilamam bu aksam 4.ignemi oldum sanirim carsamba gunu transfer yapilacak 2.asilamayi tedavi ortasinda kesti doktorum cunku tam 8 tane yumurta olusmus transfer riskli olabilir 5-6 bebek olabilir dedi kismetse bu sefere

benim ilk aşilamada senin gb belirtilerim vardi ama 2. sadece kasıklarım batıyo bence oda yumurtaların çat ladiğindan kızlar fazla stres etmeyin sadece tavsiyem inşallah hepimizinki tutar canlar

bu arada hayırlı olsun ne gb belirtilerin oldu canim bende2. aşilamayı 19 ağustosta yaptırdım şuan 4. gün bilgilendirisen sevinirim

selam kızlar bende sizlerdenim.benim 10 yaşında bir oğlum var.korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım yani o kadar kolay. yaklaşık 2 yıldır 2.bebiş için uğraşıyoruz ama olmadı. geçen sene myom ameliyatı oldum. komen kullandım yeterli gelmedi bende bu ay yani 19 ağustosta ilk aşılamamı yaptırdım.dr om öncee menagon iğne ile yumurtalarımı büyüttü benim sağda ve solda birer tane çok güzel yumurtam geliştidiğer yumurtalar çok gelişmedi sonra prengly çatlama iğnesi yapıldı ertesi gün de aşılama yapıldı dr um 1.5 saat yatırdı beni kalçalarımın altına da yastık koydu. ama benim hiç umudum yok nedense .buradan araştırdığım kadarıyla ilk aşılamalar denelde tutmuyormuş.şimdi bekli
yorum. bu güğn 4.günüm.bende öyle çok şiddetli ağrı yok bugün biraz şişkinlik ve kasıklarımda birazcık ağrıvar.galiba tutmadı. kızlar birbirimize bol bol dua edelim.allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.

güzelim kendini bu kadar üzme.rabbim istedikten sonra birgün mutlaka olacaktır.bir de sakın isyan etme.ben çok isyan ettim neden ben diye sonra ne oldu. rabbim bana bebiş yerine nurtopu gibi 7 tane myom verdi. acil ameliyat oldum. tam4 saat süren bir ameliyat. o zaman anladım ki rabbim bizi bizden daha iyi koruyor. çünkü dr. um bu myomlarla hamile kalsaydım bebeğin bedensel yada zihinsel özürlü olabileceğini söyledi.demek ki allah bizden daha çok bizi seviyor ve koruyor. o yüzden hiç canını sıkma.daha yolun başındasın. meleklerimiz bir gün mutlaka gelecek.sadece zamanı var demek ki.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…