artık her belırtıyı hamılelıge yormaya basladım valla:))))
ıhsallah hepımız hamıleyızdırrr
kizlar benim 3.asilamam bu aksam 4.ignemi oldum sanirim carsamba gunu transfer yapilacak 2.asilamayi tedavi ortasinda kesti doktorum cunku tam 8 tane yumurta olusmus transfer riskli olabilir 5-6 bebek olabilir dedi kismetse bu sefere[/QUO
bende de beklenen gelişme olmadı bende o yüzden erteledim bu ay, şu fazla yumurtalrından birkaçtane bana versene canım sende fazla bende az))))))
bu arada hayırlı olsun ne gb belirtilerin oldu canim bende2. aşilamayı 19 ağustosta yaptırdım şuan 4. gün bilgilendirisen sevinirim
merhabalar ben bugün üye oldum. 3yıllık evliyim ve hiç korunmadık. 2yılı geçik bi süredir tedavi görüyoz. eşim ve bende bi sorun görünmüyo. özel bi hastenede gelecek ay aşılama yapalım dediler. şuan okadar moralim bozuk ki. ya oda işe yaramazsa. rahim filmim falan çekildi. herşey normal. ama ama işte. isyankar da olmak istemiyorum. 2 aydır karından yapılan iğnelerden kullanıyorum. biliyorum daha yolun başındayım. ne olur arkadaşlar bana biraz moral. 3gün sonra evlilik yıldönümümüz. eşime yıldönümü hediyesi vermek istemiştim oysa