öncelikle geçmiş olsun diyorum. haklısın. bu ay kısmet değilmiş demekki. Akşam ben adet oldum diye üzüntüden ağlarken eşim geldi. beni öyle görünce oda çok kötü oldu beni teselli etmeye çalıştı. beni dışarı gezmeye falan çıkardı hava alyım diye. onu öyle görmek beni daha da üzdü. akşam yatmadan önce hep dua ettim Allahım sen bize yardım et diye. yarın dr randavum var. iptal etmeyi düşünüyodum ama vazgeçtim. yola devam. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kizlar benim 3.asilamam bu aksam 4.ignemi oldum sanirim carsamba gunu transfer yapilacak 2.asilamayi tedavi ortasinda kesti doktorum cunku tam 8 tane yumurta olusmus transfer riskli olabilir 5-6 bebek olabilir dedi kismetse bu sefere[/QUO
bende de beklenen gelişme olmadı bende o yüzden erteledim bu ay, şu fazla yumurtalrından birkaçtane bana versene canım sende fazla bende az))))))
keske olcagini bilsemde versem ne olcak bende cok nasilsa :sm_cool:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kizlar benim icin dua edin yarin sabah asilama yaptiriyorum dualariniza cok ihtiyacim var korkuyorum tutmiycak diye
gittin mi canım dr a
deracığım seninle aynı gün aşılama yaptır mışız.benimki ilk.sende ne gibi şikayetler var güzelim.
ewet canim senle aynı gün yaptırmışız bende sağ kasıgimda ağri var ve afedersin kabızım ve deli gb yemek yiyom göğüslerimde gergin canim senin ne gb şikayetlerin varinş allahım bu mübarek günlerde kimsenin emeklerini boşuna çıkarma cvb bekliyom senden beni bilgilendir
:1hug:
kizlar benim test gunum ayin 15.i ama kan tahlilini beklemeden daha once hazir gebelik testlerinden yapsam sonuc cikarmi acaba
arkadaslar size bu sorum olucak simdi ben dun asilamami yaptirdim ya ayin 15. belli olcak biliyosunuz ramazan geliyo simdi ben hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum sizce oruc tutmalimiyim tutmamalimiyim hani hamileysem bebegin gelisimi icin yardimci olurmusunuz ben cok kararsizim